Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Добър ден...

Врабчо, много ме заинтригува с този Лакост, ще го търся за тест, но и тъмния ми е интересен с този муск.
Да ви питам  Elixir des Merveilles на Hermes как ви се струва в студено време?

# 421
Той е само за студено време.

# 422
Лятото си го пръскам и така ми е хубаво с него, чудех се дали няма да се губи в студа, но сега вече с кеф мога да си взема бутилче…:-) Благодаря, densi!

# 423
Добър ден...

Врабчо, много ме заинтригува с този Лакост, ще го търся за тест, но и тъмния ми е интересен с този муск.
Чуден, просто разкош! Но аз съм пристрастена към този парфюм и ненапразно ми е парфюмен подпис! Преди време Ковачева беше писала нещо от рода на: "Чудя  се защо продължавам да търся нови парфюми, след като в Elixir des Merveilles намирам всичко, което търся." Естествено с други думи, но смисълът беше същия. 🌺💖
П.С. С голям успех го носих и през август, явно любовта ни е взаимна. Не държа на чуждите комплименти, но с него съм като магнит за такива.

# 424
Преди около час си взех Montale Chocolate Greedy .. и вече е в разменките. Laughing Не мисля, че ще се разберем с този парфюм. Disappointed

# 425
bl0ss0m. Simple Smile често се случват такива неща,така че да благодарим на този ,който е измислил темата за размените....

# 426
  • Варна
Добър ден...

Днес извадих еликсира, нали се очаква застудяване Simple Smile

cabochard завид, колежката с която делим офис не го понася, но си позволявам, когато я няма и не съм на работа.

# 427
bl0ss0m. Simple Smile често се случват такива неща,така че да благодарим на този ,който е измислил темата за размените....

Oх, да, със сигурност си заслужава благодарностите. Innocent Яд ме е обаче, толкова да го исках този парфюм..

# 428
Скрит текст:
Днес извадих еликсира, нали се очаква застудяване Simple Smile
cabochard завид, колежката с която делим офис не го понася, но си позволявам, когато я няма и не съм на работа.

Ужасно е, когато заради определен колега не можеш да носиш любимия си парфюм. Имам такъв случай с колежка - когато веднъж в офиса дойде дама ухаеща на Coco - Chanel /според мен беше ЕДП/, аз се "размазах" от кеф, а колежка часове след това говореше колко ужасен бил този парфюм, как й станало лошо и как я "блъснала" глава от него. От тогава дори не смея да си помисля да пробвам и да видя как би реагирала, ако аз съм с него /може пък на моята кожа да й хареса.../. Disappointed

# 429
  • на последния етаж
Момичета, я да ви питам нещо..

Парфюмите, които аз харесвам- с "чист" и свеж аромат на елегантност.. към коя категория са в каталозите?
Ориенталски не са със сигурност.
Щом искаш както ти се изрази аромат на елегантност,запознай се при желание с това изкушение-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-Woman-12762.html Един от най-красивите белоцветни аромати,които аз съм помирисвала.Аз също никак не харесвам Бялото кубче и нищо на НР с изключение на Пудре.
А къде може да се пробва или може ли да се поръча проба от някъде?

# 430
На Arabians secret пробвах Ulyana и новия-  Habibi. Първият буквално се разпада на кожата ми на някакви хаотични съставки и не мога изобщо да установя на какво мирише. Вторият е много хубав... в продължение на около 2 часа. После изчезна безследно. Няма как да дам 100 лева, за нещо, което трае 2 часа. Най-хубав за мен от серията е Feux d’argent - череша, шоколад и мента, но ми казаха, че е свършил и нямало да зареждат повече.

# 431
  • До сърцето...
....запознай се при желание с това изкушение-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-Woman-12762.html Един от най-красивите белоцветни аромати,които аз съм помирисвала.
А къде може да се пробва или може ли да се поръча проба от някъде?

Може да се пробва в магазина на Нотино, в МОЛ Парадайз.

Не се подвеждайте по всеки хвалебствен пост. Аз например си знам от темата с кои съфорумки нямаме съвпадение, а с кои (две-три са) от тях - мога с чисто сърце да тествам препоръчания парфюм (за съжаление, по-често стрелям, но те не са виновни, че ми е такъв характера).

# 432
  • The Evergreen State
Често е ставало дума за парфюмите в работата или на друго обществено място или при пътуване. Ако се прекали с парфюм при затворено пространство е неприятно за околните още повече че на работа сме много часове и няма спасение и твърдо вярвам че трябва да се съобразяват всички. И най-приятния парфюм може да се превърне в чудовище ако се използва прекомерно или на неподходящо място.
Винаги ми е било приятно да доловя нечий парфюм при разминаване или при непосредствена близост но трябва да е дискретно при случайно движение, прегръдка и прочие.

# 433
  • Варна
Често е ставало дума за парфюмите в работата или на друго обществено място или при пътуване. Ако се прекали с парфюм при затворено пространство е неприятно за околните още повече че на работа сме много часове и няма спасение и твърдо вярвам че трябва да се съобразяват всички. И най-приятния парфюм може да се превърне в чудовище ако се използва прекомерно или на неподходящо място.
Винаги ми е било приятно да доловя нечий парфюм при разминаване или при непосредствена близост но трябва да е дискретно при случайно движение, прегръдка и прочие.
Не зная, аз винаги съм с малко количество парфюм, обикновено 2 фъс и подновявам. Но ме надушва с еликсира и от едно, тествала съм я Simple Smile А не е като да не носи силни парфюми, ТФ черната орхидея, ИСЛ черният опиум...

Явно си има някаква дълбока неприемливост между нея и еликсира. Както между мен и кристал ноар и повечето черни рокли на Герлен.

# 434
  • Бургас
Явно си има някаква дълбока неприемливост между нея и еликсира. Както между мен и кристал ноар и повечето черни рокли на Герлен.
Точно за това според мен следва да има някаква толерантност по отношение на парфюмите и да не се стремим да завземаме територии /пък колкото и прекрасно да миришат според нас/ Няма универсален парфюм, който да се харесва на всички. Аз се разделих с един /за радост не от най-любимите си/ аромати понеже беше главоболен за колежката ми. Ако не мога да го нося на работа, а това е през 5 от7  дни седмично, то не ми остава чак толкова много време кога да го нося, а никак не е приятно да ти натрапват нещо, което те трови.

Общи условия

Активация на акаунт