Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Аз мога да кажа, че съм наредила на тоалетката си около 30 парфюма....може би /ако не са и повече/.....
Аууу, как се радвам, че не се налага АЗ да бърша прах у вас Laughing
явно няма котки при вас:))

# 391
Край с моята дилема, реших да си взема Girl Of Now за зимата.

# 392
Много прах събират така, а и не е ли вредно да стоят на светлина? Иначе и на мен ми харесват аранжирани на поднос. Днес и аз съм с One More, сдобих се с отливчица:heart: Сутринта ми се видя много лимонов, но като го напече слънцето стана бонбонче, не прекалено лепкаво. За мен е много приятно гурменце за топло време.

# 393
  • София
"Бялото кубче", което ми препоръчахте мирише вълшебно.

Точно такъв аромат харесвам, идеално го улучихте, момичета.

Започна голямото разорение с поръчките.

# 394
Ох, аз пък от няколко дни нося червеното кубче Narciso Rouge. Много уютен, мекичък и женствен аромат: роза, муск и санталова дървесина. Уж нищо особено, но е като тънък и лек кашмирен пуловер, хем не натежава, хем обгръща и гали. Това за парфюмната вода. Интересно ми е EDT дали се различава съществено?

Дами, като стана дума за шоколад, може ли Вашето мнение за Prada Candy Night - с търсачката откривам само един коментар в старите теми.
Много му се чудя, но ме тревожи да не е твърде шоколадов, защото четох и ревю в такава насока.
И аз питах преди време, но тъй като никой не ми отговори - мислих, мислих и го поръчах Blush. Като дойде ще пиша отзив тук.

# 395
  • София
Момичета, я да ви питам нещо..

Парфюмите, които аз харесвам- с "чист" и свеж аромат на елегантност.. към коя категория са в каталозите?
Ориенталски не са със сигурност.

# 396
  • ново
Аз днес реших да пробвам Шалимар и .... съм със смесени чувства, но ще му дам шанс в по-студено време. Прилича ми на един много стар Clinique, но го имах толкова отдавна, че не си спомням точното му име. Избива ми някаква ретро нотка и не мога да разбера от коя съставка идва.
Видях страхотна идея за парфюмен рафт, остава да навия ММ да я реализира.

# 397
Аз харесвам повечето на Нарцисо, но това "бяло кубче" ми е остро и тежко, сравнено с другите парфюми, някак ми се губи тази характерна "нарцисовска жилка"...
Аз съм влюбена в Либре...чета различните мнения, но за моя нос е като миризмата на сиренце за онова мишле от анимационното филмче...прелестен...Хубаво е, че не всички го харесват, защото така няма отвсякъде да мирише на него...Изчаквам го обаче да се появи по сайтовете с конкурентни цени, не ми е спешен...
И на мен ми е интересно тези ухания на чисто, свежо, елегантно, на коя съставка се дължат...

# 398
  • Бургас

Парфюмите, които аз харесвам- с "чист" и свеж аромат на елегантност.. към коя категория са в каталозите?
Щом искаш както ти се изрази аромат на елегантност,запознай се при желание с това изкушение-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-Woman-12762.html Един от най-красивите белоцветни аромати,които аз съм помирисвала.Аз също никак не харесвам Бялото кубче и нищо на НР с изключение на Пудре.

# 399

МУскусни, Дървесни. Съставките могат да са мускус, сандалово дърво.

# 400
  • София

Щом искаш както ти се изрази аромат на елегантност,запознай се при желание с това изкушение-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-Woman-12762.html Един от най-красивите белоцветни аромати,които аз съм помирисвала.Аз също никак не харесвам Бялото кубче и нищо на НР с изключение на Пудре.

Като видях цената и ми се зави свят.... Simple Smile

Да попитам още нещо:

Промо кодовете в сайтовете при какви количества се предоставят?
Някой ми беше казал, че ги дават за поръчка над 500 лв, така ли е?
Какви точно отстъпки дават и има ли смисъл да се комбинираш с някого за целта?
Тук имате ли практика да правите общи и обемни поръчки, с цел да се възползвате от тези отстъпки?

Какво мислите за Womanity?

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 16:16 от gabiplus

# 401
  • Sofia
gabiplus, пробвай Narciso Rodriguez - Pure Musc....Уникален. Изчистен и красив.

Прахта се чисти, не е болка за умиране. Не са ми на пряка светлина, защото имам плътни пердета. Smiling Imp

Amouage Honour е уникален. Имам напръскан блотер на 2-3 месеца, ухае жестоко и силно. Ако един ден прежаля парите, това ще ми е първият. Heart Eyes

silver pearl, и аз днес съм с OneMore. Bowtie

# 402
Мускусът уж трябва да ухае на чисто и изпрано, но понякога подвежда и в определени парфюми става потен и задушлив. Тест си трябва, при всички положения.
Според мен ароматите с нероли, портокалов цвят, цитруси и алдехиди ухаят на свежо и чисто. Индивидуално е.

# 403
Аз два дни съм с червеното кубче на Нарцисо. Аз го оприличавам на ароматизатор в хубав бутик за дрехи и ме радва Simple Smile. На Нарцисо Родригес харесвам почти всички аромати, без fleur musk, който имам от две години. Купих го с голям кеф, много е траен, но розата ми идва в повече.

# 404
Мен две деца ме отчаяха Simple Smile Напръсках се с L'instant edt и едно съседско дете ми вика-лельо, защо си се напръскала с комарин Rolling Eyes А днес, отивам да взимам дъщеря ми от училище и се напръсках с  Violette Angel  на Mugler.Влиза в колата и ми вика:мамо, нов ароматизатор за колата ли си купила Worried Спешно се нуждая от комлимент за парфюма ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт