Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 974
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За близо 10-ина години и няколко сменени месторабота, никога не съм получавала отзиви за какъвто и да е парфюм от колеги.
Никои от тях и не са били парфюмно заинтересовани.
Аз също не бих възнегодувала, колкото и задушлив да е нечий парфюм. Ако наистина ми става лошо от дадения парфюм и съм сигурна, че е от него, ще си кажа.

Някой дали има опит с Acqualina Pink Sugar?
Чудно ми е, защо е толкова харесван от мъжете във Fragrantica и дали мирише, като Bon Bon's, които ми харесваха, като бях малка. Харесвах много един в синьо шишенце. 😁

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 04:19 от Mira_X

# 586
Наистина много жалко. И други качествени съфорумци вече не пишат, ако забелязвате... Аз забелязвам. И ми липсват. Тъжно.
Така е. Освен Уолтър, който беше много полезен и увлекателен за четене, отдавна не пишат и други качествени, както ги наричаш, потребители. На прима виста се сещам за Idomeneus и Zozina, и двете много приятни, интелигентни и винаги полезни съфорумки.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 09:39 от Анонимен

# 587
За близо 10-ина години и няколко сменени месторабота, никога не съм получавала отзиви за какъвто и да е парфюм от колеги.
Аз също не бих възнегодувала, колкото и задушлив да е нечий парфюм. Ако наистина ми става лошо от дадения парфюм и съм сигурна, че е от него, ще си кажа.

Чудно ми е, защо е толкова харесван от мъжете във Fragrantica и дали мирише, като Bon Bon's, които ми харесваха, като бях малка. Харесвах много един в синьо шишенце. 😁
Много исках да се харесаме и поръчвах преди време проба. Ами не...то мирише на изгорено,на нещо много химично и изгоряло. Искаше ми се да мирише на захарев памук и малини, на банбони,на сметанка и ванилия,но уви-някаква мното синтетична прегорена захар. И аз по описание много го бях харесала. Смятам да пробвам gold sugar в най-скоро време-той миришел на крем брюле. Можеш да поръчяш мостра има в Нотино,да разносиш и да прецениш.

# 588
Липсват ми чудесните описания на kovatcheva....От нея се запознавах с всичко ново,а и вкуса ми за аромати почти на 100 % се припокриваше с нейния...Такова удоволствие ми беше сутрин да си пия кафето с “нея” и да си водя записки за нещата,които ще пробвам...

# 589
Мили девойки и джентълмени, я кажете някой хубав и ТРАЕН парфюм с малки плодчета - ягодки, малини, къпини, берита всякакви..

По възможност да има тонка в базата и някакво дърво.. може да е някакъв шантав.

Доносило ми се е нещо такова... гледах DKNY Delicious Night, La Petite Noir Robe Intense, Amethyst и Amethyst Exquise.. както и може би новото Burberry Her Intense ще е МЕЕЕГААА яко...

Харесвам безкрайно Si Intense, но там усещам предимно касис и ванилия...
Само молбата ми е без Britney Spears Midnight Fantasy, че го мразя до живот...

Благодаря предварително на всички откликнали Simple Smile

Парфюм на деня - Givenchy L'Ange Noir 😍

# 590
Lanvin merry me има мисля касис,пробвай го,плодов е и е интересен.

# 591

Много исках да се харесаме и поръчвах преди време проба. Ами не...то мирише на изгорено,на нещо много химично и изгоряло. Искаше ми се да мирише на захарев памук и малини, на банбони,на сметанка и ванилия,но уви-някаква мното синтетична прегорена захар. И аз по описание много го бях харесала. Смятам да пробвам gold sugar в най-скоро време-той миришел на крем брюле. Можеш да поръчяш мостра има в Нотино,да разносиш и да прецениш.

Имaм Gold Sugar ѝ е чудесен, ако обичаш кокос, сладостни и захарни аромати. Мъничко портокал, пак сладък. На мен мен ми създава много приятно настроение, някак мирише на лято и коктейли.
Никак не ми мирише на крем брюле, по-скоро тропическо/плажно настроение ми създава.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 08:52 от tuali

# 592
Acqualina Pink Sugar е много зле. Отровен, химичен зъбовад. Не става за мен.

# 593
Lanvin merry me има мисля касис,пробвай го,плодов е и е интересен.

Супер нетрайно ми е това.. и някак... много базово.. не е моето... Но благодаря за предложението Simple Smile

# 594
Мили девойки и джентълмени, я кажете някой хубав и ТРАЕН парфюм с малки плодчета - ягодки, малини, къпини, берита всякакви..

BECAUSE IT´S YOU на Армани е с малини, но не са доминиращи, което за мен е плюс. Сладък, но по дълбок и непростеещ начин. По принцип не съм любител на сладникавите ухания, но този мога да го нося без да ме дразни.

# 595

Имaм Gold Sugar ѝ е чудесен, ако обичаш кокос, сладостни и захарни аромати. Мъничко портокал, пак сладък. На мен мен ми създава много приятно настроение, някак мирише на лято и коктейли.
Никак не ли мирише на крем брюле, по-скоро тропическо/плажно настроение ми създава.
имам gold, black, pink sugar,  "изгоряла" гума има в черната, в розовата има лакриц/женско биле/ койтп много хора не понасят, вероятно от него ви става кофти.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 12:17 от Dorry88

# 596
  • Балчик
Acqualina Pink Sugar е много зле. Отровен, химичен зъбовад. Не става за мен.
Точно химичен, много ми е изкуствен, пластмасов и мирише на изгорял карамел.

# 597

По възможност да има тонка в базата и някакво дърво.. може да е някакъв шантав.

Доносило ми се е нещо такова... гледах DKNY Delicious Night, La Petite Noir Robe Intense, Amethyst и Amethyst Exquise.. както и може би новото Burberry Her Intense ще е МЕЕЕГААА яко...

Харесвам безкрайно Si Intense, но там усещам предимно касис и ванилия...
Само молбата ми е без Britney Spears Midnight Fantasy, че го мразя до живот...

Благодаря предварително на всички откликнали Simple Smile

Парфюм на деня - Givenchy L'Ange Noir 😍

По принцип по лилавото шишенце ще се ориентираш ;Р
Шегата настрана бих ти предложила да погледнеш, наред с другите дето ще ти предложат, Lolita Lempicka edp - има черешка и лакритц, има и дървесни нотки от ветивера и в базата тонка, така най-общо описан. Аз много го обичам и не ми е особено лакритцов.
Euphoria CK , който си е класика за мен, много е  интересен, при него има касис, малина, нар.
Също Miss Dior Absolutely Blooming, Guerlain Insolence edt, които имат червени плодчета и са ммм 😍

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 13:53 от Jeune Fille

# 598
Инсоленса зо мен си е чиста пудреста теменужка.

# 599
Инсоленса зо мен си е чиста пудреста теменужка.

Визирах Insolence edt... има си виолеткова пудрена нотка, но и има всички други нотки, които Jollie търси, като berries, дървесни нотки, бобова тонка, затова го предложих Simple Smile
В крайна сметка, тя ще си реши дали и харесва 😊

Общи условия

Активация на акаунт