Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 875
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Това ли са виолетките https://www.fragrantica.com/perfume/Nicolai-Parfumeur-Createur/V … in-Love-5994.html. Приличат ли на Love in black на Крийд Simple Smile

# 631
  • София
Опитвам се да намеря тестер на Narciso Rodrigues Pure Musk, но навсякъде наличността е изчерпана.
Парфюмът с опаковка е на доста солена цена.
Някой някъде да е срещал тестер?

# 632
Опитвам се да намеря тестер на Narciso Rodrigues Pure Musk, но навсякъде наличността е изчерпана.
Тук има един вариант, малко количество е, но...
https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-pure-musc-eau-de-parfum-za-jeni-7-5-ml/

# 633
  • Франция
Това ли са виолетките https://www.fragrantica.com/perfume/Nicolai-Parfumeur-Createur/V … in-Love-5994.html. Приличат ли на Love in black на Крийд Simple Smile
Да, това е виолетката на Николаи Simple Smile
Не съм познавач на Крийд, аз техните парфюми не мога да ги нося. Но от бегли впечатления по-скоро не си приличат. Виолетката на Николаи е по-скоро плодова, отколкото помадена.

# 634
  • София
Тук има един вариант, малко количество е, но...
https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-pure-musc-eau-de-parfum-za-jeni-7-5-ml/

Eeeee, тоя е много мъничък, а аз съм грандоманка и искам голям. Simple Smile

# 635
Тестери на Нарцисо по принцип са по-трудни за намиране, а и този е съвсем "топъл" – издание от тази година. Трудно ще му откриете тестер в продажба, поне до края на тази година.

# 636
Nin - Shar и аз го чакам - поръчан без тест. Четох доста противоречиви ревюта, най - ме плаши еднин отзив, за аромат на кампари,защото никак не харесвам алкохолни нотки, а кампари пък - съвсем. Ако е така, ще се гътна направо. Сама на себе си се чудя какви глупости правя, но ме подлъга миловидното лице на Sidonie Lancesseur, дано да не се окаже нещо непоносимо за мен.

# 637
Nin - Shar и аз го чакам - поръчан без тест. Четох доста противоречиви ревюта, най - ме плаши еднин отзив, за аромат на кампари,защото никак не харесвам алкохолни нотки, а кампари пък - съвсем. Ако е така, ще се гътна направо. Сама на себе си се чудя какви глупости правя, но ме подлъга миловидното лице на Sidonie Lancesseur, дано да не се окаже нещо непоносимо за мен.
Началото, поне за мен е като тъмночервени рози,  с малко ром, лека горчивина от уда и всичко това смесено с идея за абстрактни червени плодове. Всичко това при мен се задържа за около час, после става съвсем различен.Това през зимата,  лятото тази ликьорена част изчезва много бързо. Но този ликьор от рози, не е така буквален като все едно да си миришеш алкохол от бутилка или да си се полял с такъв , както например в Single Malt на By Kilian или пък  началото на Magic dancing roses на Виктор и Ролф. Някак по-абстрактен е. Аз поне така го усещам. Обаче  ако изобщо  не харесваш алкохолни нотки в парфюм, дори и по завоалирани,  не съм сигурна дали ще ти допадне.Парфюмите на марката действително не са от най лесните. Сподели после как го усещаш, искрено се надявам да ти хареса!

# 638
  • София
Йоан ВладимирHeart
 Точно бонбонеста виолетка с резливи или ментолови нюанси си търся! Благодаря , задължително ще я  търся!
Този разкош съвсем точно отговаря на твоето търсене, силно препоръчвам.

# 639
Йоан ВладимирHeart
 Точно бонбонеста виолетка с резливи или ментолови нюанси си търся! Благодаря , задължително ще я  търся!
Атти благодаря за предложението!  Този от едно известно време го заглеждам, много ми харесва пирамидата и пусто  никъде не мога да го намеря за проба. Ама и без това онзи ден си наруших правилото, да не поръчвам на сляпо. Като съм почнала поне да е качествено:sunglasses:

# 640
BoMarina, много ти благодаря! Тъкмо на абстрактно представяне на алкохолните нотки разчитам, имах възможност да се запозная с Nea и Fugit Amor и имам някаква бегла представа каква е посоката на марката, макар и само от еднократна среща. Fugit Amor определено харесах и искам да тествам отново, докато за Nea си мисля, че не е за мен - сладък, остър и хаотичен ми се стори, но на по - слабо излъчваща кожа съм убедена, че стои добре. Рози харесвам сравнително лесно и затова рискувах с този. Чакам го с нетърпение, ще пиша като пристигне.
 Тези дни нося една странна билкова отвара - Rose Èmois на Molinard. На мен ми харесва, нося го в дните, в които искам да се разгранича от всички, а мм, като се появих за пръв път с него каза:
   - ако е парфюм това, то е много интересно.Laughing

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 20:25 от silver pearl

# 641
Парфюмистас, някой да има наблюдения върху парфюма на Hermes, Amazone? Попадна ми в мирогледа и предвид, че харесвам Caleche, 24 Faubourg и Galop от същата къща, този дали е в тази линия ?Какво усещане създава? Споделете впечатлиния, моля Flowers Hibiscus

# 642
Йоан ВладимирHeart

Пирамидата ми харесва, притеснява ме само кокосът. Как се усеща?

# 643
  • Чукарландия
Йоан ВладимирHeart
Атти благодаря за предложението!  Този от едно известно време го заглеждам, много ми харесва пирамидата и пусто  никъде не мога да го намеря за проба. Ама и без това онзи ден си наруших правилото, да не поръчвам на сляпо. Като съм почнала поне да е качествено:sunglasses:
От кога съм си го наумила този разкош, но от американския сайт, където го има не ми се поръчва. Ако някой го мерне из българско, моля да свирка. 📯

# 644
  • Germany
Jul et mad предлагат хубави дискавъри сетове, както и травъл размер, отскоро с пурверизатор и размер 7 мл, и са много подходящо количество за запознанство.
https://juletmad.com/en/produit/discovey-set-les-white/

https://juletmad.com/en/produit/nin-shar-love-dose-en/

Nin Shar го харесвам много, плътна, пищна, мощна, ориенталска, разгулна и бохемска роза, с ванилия, ликьор от роза и уиски, с леки дървесни нюанси на бъчвите, в които е престояло уискито, и поели всички негови аромати. Иде ти да легнеш в него и да не станеш повече. За мен е много сходен с Роуз Калиграфи на Арамис, 90% се покриват ароматно, и поради тази причина не смятам, че имам нужда и от него, но е безкрайно красив парфюм.

Stairway To Heaven Jul et Mad Paris го носих няколко пъти и въпреки огромното ми желание да го харесам се предавам. Парфюмът ми е с две лица. Едното е събрало всичко, което ме плаши в един парфюм - алдехиди, тамян и барут. Другото лице е моето - ванилия, хелиотроп, плодове и мъх. Е измъчиха ме тези алдехиди Sweat. Хладни, ледени, като парче метал, покрито с лед и парченца лимон, точно такива са при мен алдехидите в този парфюм. А сега ги допълнете с тъъъъънка струйка тамян, виеща се към небето. Много, много тамян има в този парфюм, тънък, несакрален, мистичен, и съм учудена, че никой не го споменава. Металното и хладно усещане се засилва още повече от него и става още по хладно и пронизващо, направо ми се впива в мозъка и вкус на живак и станиол се появяват и в устата ми. Сходно е с усещането от Metallique Tom Ford, за мен много особен и непоносим. Барутът се усеща, и ми харесва, дава един лек солено-сладък допълнителен метален нюанс. В базата парфюмът ми мирише на скъп лак за коса, най-вероятно отново заради алдехидите. Много ми харесва другото му лице, което е топло, с мека ванилия и пудрен хелиотроп, с една премерена и много комфортна ненатрапчива сладост, плодовете при мен не са водещи, а са като усещане за мъх върху недобре узряла праскова и леко стипчив компот от червени боровинки. Лошото е, че лицата не следват едно след друго, а се показват паралелно, и онова немоето лице, успява да измести моето и да ми разваля удоволствието от парфюма. Много рядко ми се е случвало такова ярко разграничаване на две различни лица в парфюм, но тук е факт.  Интимен и прибран аромат е, не навлиза в чужди пространства, но е с доста добра трайност при мен. Ако не бяха алдехидите щях да си го нося с удоволствие, но колкото и да се напъвах, не става, знаех си, че това ще е проблем при мен. Носих го три дни с надеждата нещо да се промени, но не, просто не съм аз с този парфюм.

Парфюм за деня беше
Най-кадифената червена роза, потънала в шоколад, върху легло от сладко агарово дърво, кехлибарен амбър и ванилия, може би най-любимата ми за момента роза Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт