Отговори
# 135
Май ще започваме сериозно да се възпитаваме с Кали, ще се наложи май и шамарчета да използвам Confused Embarassed
Не помага за съжаление

# 136
Привет  Grinning
аз чета, чета и а-ха да пиша Лора ми гаси компа  Rolling Eyes .Сега спи и го удрям на "приказки".
Първо едно голямо честито на всички сладки ходещи хлапета, да стъпват стабилно, смело и сигурно, много целувки по крачетата на проходилите малчугани, безпроблемно да крачат и да не падат
Успях да видя снимчици на Емма и Нати-прекрасни госпожици !
Ели, честито ви християнче, Богородица да я закриля!За АМ /нали ти питаше?/, моето мнение е, че е хубаво поне до 2годинки да си хапват, много по-полезно е от киселото мляко.
На всички решили да спират кърменето-успех, дано стане лесно, да не плачкат дечицата и да няма проблеми  thumbsup .
Лилу и вашите снимки разгледах, голям купон изглежда, много сте весели Hug.Гушки на сладурите.
Мона, бързо възстановяване, дано вече всичко е ок.Аз гърнето го отлагам за сега.
Против комари аз купих едно ролково бейби-гард, без спирт, уж само за деца, но и ние се мажехме и въпреки многото комари-нашественици нямаме нито едно поражение.

За нашето моренце-приключение си е с дребосък на почивка и общо взето почивката е за дребосъка  Grinning .Много весело беше, Лора стана любимка на всички в ресторанта и хотела, тя постоянно обикаляше с някой от нас, не се спираше изобщо.
Коренно си промени режима, сутрин дремваше на плажа 20мин., но след обед спеше по 3-4 часа, явно се изморяваше доста.Обаче сутрин ставаше в 7ч. и веднагически започваше да бърбори, повишавайки тон ако не й се обърне внимание.
На пясъка играеше много и с татко си се занимаваха с кофички и гребла, а аз се пържех блажено.Важното е да успееш да кажеш на един дъх: неяжпясъкнеяжмидинелапайкърпатастойподчадъранесимахайшапката. Другото си е почивка, слънце и морски бриз   Nature Sunny .
Ходехме на плаж от 8.30 и стояхме не по-късно от 11ч. Тя хареса морето на плиткото, но на дълбоко не й допадна, явно водата й се стори студена и пищеше, та се отказахме да я къпем с пояс и си стояхме до вълничките на плитко.На чудесния си басеин не обърна никакво внимание.Стоеше и щастливо пълнеше кофичка с мидички и пясък, под чадъра и намацотена със слънце защитен крем разбира се.По пясъка ходеше добре, но за съжаление плажа беше мръсничък.
Сутрин по време на нашата закуска си седеше до нас и похапвайки коричка хляб.Нощното хранене не успяхме да откажем и в 4ч.ядеше АМ, на плажа хапваше каша, на обед-пюре, за следобедна закуска банан, бисквити, солети, хлебче, а вечер мляко с бисквити.Пи много сокчета/чай, около 500мл на ден.Млякото й обаче беше на свършване и се видяхме в чудо - в Лозенец няма Милумил, в Царево също не открихме, накрая поръчахме в една аптека и се наложи специално да ни доставят.Направи ми впечатление, че в аптеките има много малък избор на АМ-фризолак и още нещо,максимум три вида, памперси също-само памперс и толкова.За памперси дори в Бургас на връщане обиколихме 4 аптеки в центъра и Либеро нямаше.Хубаво, че пюренца си бях взела, защото в Лозенец имаше само на Ганчев.Както и да е.Хубаво си изкарахме, беше забавно и надявам се полезно за Лорка.Много бебоци имаше на плажа.
Видяхме се и с Ерия_р, те с мъжа й са чудесна двойка, много влюбени, весели и със страхотно излъчване.Бяха се събрали много забавна компания и вярвам, че добре са си изкарали.
Рали, пристигнахте ли вече?Сигурно нямаш време за компа, защото гушкаш Ники.Драсни два реда как сте плс.
В Бургас видяхме и Стън с Гинко, но много за мъничко.Малкия обаче веднага грабва с една слънчева, широка и топла усмивка.Много красиво и чаровно детенце е Гинко, Лората се лепна за количката му и като се заусмихваха, много бяха сладички, тя го пипа по ръчичките, той се пресяга да я щипне, изобщо за малкото време се сприятелиха както подобава на форумски бебоци Grinning.
Та от нас толкова за почивката, хубаво е моренцето, Лорка го одобри, ние с любимия обаче мечтаем за още едно отиване септември до Бургас за няколко дни, в намален състав, за да си отпочинем от почивката Mr. Green...
Сега отивам да качвам снимки...

П.П. и много целувчици за непослушната Калина, Галенце поемаш дИлбоко въздух и си повтаряш "спокойна съм, спокойна съм".

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 13:13 от setony

# 137
  • София, център
Съкровищнице, какви 17-18 лева бе, аз тук от аптека за 12лв. го купих същото!?! newsm78 Нивеа 25-и фактор, бебешки, 200мл.!

# 138
Нансенче, ти ме УТрепА!!!
Сега къде да ходя да търся по 12лв- то огромна разлика, бе Shocked #Crazy
Сетиииии, бързо - какво е тов ролковото против комарите и как се прилага - цялото тяло ли мажехте, плс, че довечера отиваме по магазини, от аптека ли е, как се казва?

# 139
Здравейте мами и сладки бебоци.
Как ви завиждам за приготовленията  Confused Нашето море се отлага, защото мислих да заведа Ицко за един месец в Израел на гости на баба и дядо, а те живеят на 5 минутки от морето и там да си правим плажа, но вижте какви неща стават по света и ме е страх. Та затова, иначе ако се успокоят нещата може и към септември да отидем, там е топло до декември.
За списъците мога да ви подскажа, да не се товарите с кой знае колко багаж, все пак не отивате на необитаем остров и там има аптеки. За нашата почивка във Велинград аптечката ни се състоеше от гел и сироп за зъбките, памук, клечки за уши, капки за уши, Еуфорбиум /хомеопатичен спрей за сополки/, Стеримар, свещички за смъкване на температура и Панадол и Псило-балзам /за охапване от насекоми, изгаряния и др./, все неща за първа необходимост. От всичко това нищо не съм използвала, единствено на втория ден ми се разкиха и купих от там Осцилококцинум и му дадох, за да не стане по-зле. Взимайте повече дрешки, за де не перете. Бански ние взехме от тези на БанбиноМио, но ние бяхме на хотел и си мислих, че в басейна няма да пускат без бански, поне така беше на Златните миналата година, но във Велинград нямаше проблеми да влиза и без бански, но ако стане нещо срама си е за мен. Басейни и пояс не носих с нас, купихме от там.
Съкровище, защо е пищяла Кали в яслата от радост или недоволства. Защото Ицко много пищи като се радва и хич не ми пука, че това може да не се харесва на някой. Да я нацелуваш малката палавница. Не знам колко струва Нивеята в другите маркети, но за тези пари можеш да си вземеш на Чико 40 фактор, много ми се вижда за Нивеа 17лв.
Хамелионче, дано бързо и изникват тези кучешки зъбки и не страда малката буба. Ние вадим в момента горните два зъба и какъв зор виждам, пък представям си кучешки и кътници какво ще е. Целувки от нас.
Мона, браво за постигнатите резултати, не са хубави причините, поради които смъкваш, но важното е, че резултата е добър. Ох, и аз трябва да ходя на зъболекар, ама пусто шубе.
Ицко ме вика да спим, до после.

# 140
  • София
Съкровищнице не си единствена с багажа,имаш си посестрими!!!!Къде отивате?
Иначе аз мисля да мажа Мели с Клоран 30 фактор,дано е достатъчен!
Сети с какво мажеше Лорката?А 11 часа не е ли много за тяхната възраст?Една приятелка ми каза до 10 часа,ама при нас не го виждам как ще стане.

# 141
          Сети,благодаря за хубавите думи, които си написала за Гинко.Нашият режим всеки ден е :събуждане 7,30 часа - закуска с Нестле Джуниър и приготвяне за плажа, в 8,30 ч. сме вече на морето под чадъра -  гол, или с памперс и боди без ръкав според температурата.Стоим до 10,30 ч.,след което ядем пюренце в Морската градина и се разхождаме до 11,30 ч.Вземаме храната от кухнята и се прибираме,къпане ядене и сън от 13 до 16 часа.Ставане,малко игра, ядене и разходка от 18 до 19,30 ч.Прибиране, ядене в 20,30 ч. и тиха игра до 21,30, след което измиване и сън до сутринта.Може да си поплачем, ако имаме проблеми със зъбки, или нещо друго,но това не е всяка нощ.
          На всички почиващи пожелавам приятно летуване!

# 142
  • София
Айде, да не пропусна да се разпиша днес  Mr. Green

Тази нощ спах, даже сънувах...
Иле, теб и Зара сънувах, че ми идвате на гости, но на някакво странно място... Имаше много скали, камъни, а в една каменна ниша огромен телевизор наметнат с огромен жълт шал... И дойдохте вие със Зара. Ха гадай, де  Laughing

Гледам трескаво кипят приготовления за морето  Sunglasses Само така! Аз за Тетевен ще си ползвам пловдивския списък, а като дойде време за морето някой от вашите  Mr. Green

Сети, много хубаво разказче   bouquet Но картинките липсваха  Naughty

Нещо ми е едно никакво  Rolling Eyes

Съкровище, какво е направила Кали, че й се каниш с шамаресковци? Тя е такава добра душичка  Heart Eyes

# 143
Съкровищничке, ролковото се казва Baby Guard, репелент срещу комари за деца, мажех откритите части на тялото.Струва само 5лв. имаше го по магазинчетата в Лозенец, Царево и Бургас, сигурно навсякъде...Пише,че предпазва около 4 часа.Не мирише гадно.
Еличка, оправи си настроението де, малко по-ведро, от мен
и без да ти е никакво .
А нашите снимки до час-два ще ги кача.

# 144
Роси, я дай някакви координати на тая къщичка, че нещо ме впечатли с този хубав плаж м/у Несебър и Равда, а и цената не е лоша май  Rolling Eyes
Иле, ние уж си се гласим за Варна засега затова и да те питам как е времето и водата към края на август? Много години и се каня на Варна, ама дано не се разминем и тая година. И още- вие на кой плаж ходите? Става ли на централния градски или е по-добре офицерския /или както там се казваше/?
Хот, що ти е никакво? Мисли си за почивка! Нали ще ходиш при мама, там ще отмориш и ще ти е мноооого хубаво Wink
Сети, много хубаво си ни го описала  Grinning Пренесох се за малко на моренцето! И аз мисля, че кефа и главно за бебо, ама немога да се надявам на две отпуски за мъжа ми така, че ще е или едното /почивка на детето с нас/ или другото /почивка за нас двамата/, ама май ще си е първото засега Flutter

# 145
Мона, стискам палци да си изкарате страхотно с принца, ще има да се гоните по плажовете Grinning, знам, че е полезно да ходят по пясъка дечицата.
Ali&Meli, мажех Лората с бюбхен 32 фактор, а за това до колко да стоите, ти ще си прецениш по слънцето, ние обикновено точно в 11 си тръгвахме и Лорка си остана беличка /с което много се гордея Grinning/, въпреки, че се разхождаше и между чадърите, т.е.и на слънце щъкаше, не само под сянка.
Момичете, хубаво изкарване на всички, които ще плажуват, планинарстват и изобщо почиват някъде.Дано вашите дечица понасят шапки, че на нас ни беше много трудно с тях.

Ето снимки от нас :
http://community.webshots.com/user/angelovi2005

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 17:39 от setony

# 146
  • София
Срамота  Naughty Темичката ни последна, не мога да я открия  ooooh!

МъжО е на бира с колеги. Аз съм си сипала едно малко таламор-че, шшшшт  Wink и блея  Flutter

Разгледах снимките на Лорка от морето, много сте сладки всички, Сети  Heart Eyes Тези, където сте двечките на фона на вълните и морската пяна, са супер  Peace Рали е много почерняла, Стън изглежда много щастлива с Гинко. Значи, Сети, посети мамите в Бургас, а до София не можа да стигнеш  Crossing Arms Не е честно пък!

Мона, почивка-непочивка, смяната на обстановката е много важна и разтоварва малко или много. Аз защо мислиш, че постоянно мрънкам за затворничеството си  Mr. Green И формата си си върнала, браво, за което   bouquet Аз пък качих 1кг в Пловдив, но в момента хич не ми е до диети, не че се тъпча, но чакам да ме осени вдъхновението  Laughing

Изчезвам, че пак взех да пиша глупости  ooooh!

# 147
Мона, аз съм Сиси, Роси е щерката ама няма нищо. Да на между Равда и Несбър плажа е много хубав. Хайде да видя за телефона на тези хора и да ти пиша утре че сега няма как мисля визитката  е в на мъжо колата. Но не е хотел а семейна къща, която никак не е зле, даже много хубава с дворче нали писах вече и не е скъпо.

Ето сега моята щерка на плажа
ЛЕКА НОЩ  Heart Eyes

# 148
Добро утро  Hug
Значи, Сети, посети мамите в Бургас, а до София не можа да стигнеш  Crossing Arms
Ех, напиперчиха ме  amiiii
Аз пък на морето напълнях въпреки стриктната диета:бира, бира, мезенца и пак бира Mr. Green.
От вчера все забравям да ви кажа какво спечели любимия на една игра на стрелбищата...щъркел, много хубав, голям и му се падна напълно случайно Grinning.
Хубав ден на всички мами и дечица Heart Eyes !

# 149
От вчера все забравям да ви кажа какво спечели любимия на една игра на стрелбищата...щъркел, много хубав, голям и му се падна напълно случайно Grinning.

хи-хи Wink
 Embarassedа този щъркел дали ще донесе още нещо във семейството Mr. Green Crazy

Сети, 10х за инфото, сега ще потърся това мазило.........вече съвсем ми стана морско Laughing Party Party

Общи условия

Активация на акаунт