Отговори
# 120
  • София
При нас не трещи ами направо си вали!
Мона браво за килцата!Кога ли и аз ще се доближа до моите си...след цели 5 кг,ама най-трудните!
Преси много е сладка таз Тормозана!
Вече си разпечатах основните списъчета,чийто линкове бещше дала хамелеончето и сега сядам да кмпилирам от тях!Имам и да гладя...някой иска ли да го направи вместо мен?

# 121
Пу да не съм аз - това най-го мразя.

Охоооооооо Сети - душичкааааа  Hug Heart Eyes какво прави малката сладурка? Давай снимки да гледаме от морето.

# 122
  • София
Сиси и Роси в кой хотел бяхте в Равда?Има ли какво да се прави там?То не че с малко дете има голям избор където и да си!

# 123
Али, бяхме в едно семейно хотелче, абе частна къща със собстен санитарен възел, телевизор, хладилник, голяма тераса с простор, супер беше и стаята струваше 25лв. ама незнам как да ти обесня къде е защото така и не я научих тази Равда догодина може би newsm78 Има къде да се ходи да пързалки, люлки............ ама ние повече посещавахме Несебър там също има.

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 17:11 от Сиси&Роси

# 124
  • Sofia
Ние от утре сме пак на гости на баба!
Пожелавам на всички, които отиват на моренцето много слънце и веселие. Ама оставете и за нас нещо!  Wink
А на останалите здраве!

# 125
  • София
Ние от утре сме пак на гости на баба!
Пожелавам на всички, които отиват на моренцето много слънце и веселие. Ама оставете и за нас нещо!  Wink
А на останалите здраве!
А вие кога отивате на моренце?

# 126
Пресин, снимката на Косара не ми се отваря и с цитат SadИначе Васко си ляга между 19 - 19.30 и става в 8-8.30.Приятно изкарване при баба!
Мона, радвам се, че се оправяш! А цанцар означава комар  Laughingна влашки и е с латински произход bowuu. За яслата - зависи си от персонала. София ми я гледаха перфектно и се съобразяваха с лудите ми изисквания, въпреки че се опитваха да ме убеждават в разни техни теории Simple SmileНадявам се така да бъде и с Васил Praynig

Лека вечер и целувки на дечицата! Hug

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 21:13 от maggie

# 127
Добро утро сладуранки.
Ние днес сме от ранобудните - преди малко се събудих и видях че малката е будна. Смуче си пръстчето блажено и си кротува в кошарката. Мама направи на бързо попарка и сега чакам да изстине и да отиваме да мие дупата и да се храним.
Пресин и аз не виждам снимката на Косара  Thinking
Хаиде на кафето поспаланкииииииииии  Mr. Green Колко кафета да пускам?  Hug
Приятен ден - изпълнен с много усмивки и приятни емоции bouquet

# 128
Прати ми едно,че е свършило вкъщи,а след тази бурна нощ, не знам къде се намирам вече.

# 129
  • София
Добро утро!И аз съм с кафето пред компа вече!И мисля макар да има още 3 дни до заминаването ни да почна да стягам дисагите,вие колко време преди това го правите?Имам и списък,ама кой знае колко неща са пропуснати в него!
Прати ми едно,че е свършило вкъщи,а след тази бурна нощ, не знам къде се намирам вече.
Пращам ти...!Френда на Бубанка пак ли се е проявил?
Хубав и слънчев ден от мен!

# 130
Може бурна нощ с тати да са имали - защо все Бобсъна да е виновен  Mr. Green

# 131
Бобсъна или тати - мама Изабелка все е недоспала - ето миличка и приятен ден

# 132
  • София, център
Ама само моето дете ли е караконджул - нощтна птица?!?! newsm78

Ама тя преди 11.30 вечерта не си е лягала от както беше много бебе?!?!

# 133
Може бурна нощ с тати да са имали - защо все Бобсъна да е виновен  Mr. Green
Де тоя късмет...

# 134
Дръъъъъъъп  Laughing темичката нагоре! Joy Joy

Момичета, аз съм доникъде с багажа, сега реших да правя списъци по групи : храни, дрехи, посуда и чаршафи, лекарства. Отделно ще са списъците за пазаруване от трите различни магазина Crazy - Метро, Кауфланд и Сани! Ако някой (от пловдивчани) знае къде козметиките са най-изгодни - да свирка Whistling
За инфо - в Кауфланд Нивея 25 фактор, 200мл за деца е 16-17 лв? Колко ли е в Метро? За нас смятам за взема български - Талодерма или нещо друго! Доволна ъм от бълг. роза, ама сега нямам време да поръчвам, а тук трудно се намират!

Май ще започваме сериозно да се възпитаваме с Кали, ще се наложи май и шамарчета да използвам Confused Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт