Отговори
# 165
Ето май се справих с качването на снимките от морето.
Вили, може да ги разгледаш ако желаеш Wink и други ако искат Wink
Весел пикник Heart Eyes
Много жега бе аааааааааа ужас добре че бачкат климатиците иначе сме пукнали #Crazy
ЕлиТ весело изкарване Hug
Али, този плаж е точно между Равда и Несебър, има един жълто-зелен хотел ХАРМОНИотпред има магазинче за надуваеми играчки и др. минава се покрай него има кафе, по стълбите надолу е плажа вижда се много е чист, и мн. ни харесва на нас втора година ходим там.
Дано да съм ти обяснила добре и да го намерите ако решите.

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 17:24 от Сиси&Роси

# 166
  • Варна
Многооо, многооо хубави снимки и на Роси, и на Офис Момичето! Пу-пу хубави порастнали дечица!!! Heart Eyes

# 167
Здравейте момичета,
Страхотни снимки Сиси, малката е прелестна.

Да не забравя да изкажа и комплиментите си за офис-момичето. Wink
Гледам, гледам снимки и се разтапям като гледам колко прекрасни са всичките ни дечица.

Сети, винаги много ти се радвам на постингите, разсмиват ме от сърце.

Ех, моренце, вече броя дните до заминаването. Решихме да оставим малките мъже на бабите и не знам как ще изкарам без тях на морето. Аз едва чакам да се прибера от работа, за да ги нацелувам.

Весело изкарване на всички заминаващи.

Аз в офиса имам доста ангажименти. Мойта шефка ме щадеше докато бях бременна, но сега ми иде да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire досадна стара мома.

Вили, не се оплаквай от жегата, то е защото си се трудила. На мен с тези климатици в офиса ми замразиха мозъка, жегата за мен е за предпочитане. Кой нормален човек ще издържи на 18 градуса, при положение, че навън е 36? Болят ме ставите вече.

# 168
... сънищата ми предсказват вярно;)
Jungle.моля те ,само мен не ме сънувай така  ooooh!
На Бобсънче му избиват 2 зъба-горен и долен и е меко казано нервак.А и в тази жега допълнително не може да си поспи хубаво 3 часа след обед и положението е  Crazy Crazy Crazy
Най-добре е когато кака му е при нас и си играят двамата.Големи смешки са  Hug И мнооогоо си обичат  Heart Eyes

# 169
  • Варна
Ама много са сладки наистина!!  Сватя ти не се бой, следващото ще е англече, вервай ми! Mr. Green

# 170
Ама много са сладки наистина!!  Сватя ти не се бой, следващото ще е англече, вервай ми! Mr. Green
Ще ти го пратя Бобсъна тогава от сега да го гледаш Hug

# 171
Добро утро!

Така ми се пие кафе, че..........а и май-май съм гладна #Crazy Embarassed
ние тръгваме тази нощ - часът не е определен, понеже с три деца Mr. Green май-май графиците трудно ще ги спазваме Wink
Багажът ми съвсем не е готов, дори не съм го започнала, седнах тук да си събера мислите и не се сдържах да не се разпиша........А трябва да изчистя и къщата, защото другото семейство с което ще ходим, ще дойдат следобед у нас, тук ще спят и заедно тръгваме,та си представете хаоса в главата ми...
уф, правя си кафе и почвам!
Калина странно как  - заспа!!!! измих я в банята след сутрешната голяма работа Mr. Green, а на излизане леко й чукнах главата във врата на банята - и й се доспа ConfusedСега ад ес притеснявам ли, да не ли.....Все пак е станала в 6 часа, закусила е с баща й, може и да й се спи още.....ама така бързо се отпусна и заспа ThinkingКакво да направя сега newsm78

# 172
# 173
  • София
Добро утро поспаланки!Хайде на кафето!
Съкровищнице горе главата и аз съм в твоето положение,с тази разлика,че тръгваме утре сутрин.И ние фиксиран час нямаме,ама трябва да е по-рано,а това никога не става!Аз пооправих на децата багажа,сега остава нашия+пюрета,памперси и покъщнина+оправяне в къщи+пазаруване на лекарства,абе пак всичко в последния момент!
За Калина не се притеснявай!Удара не може да е бил толкова силен!
Да се оплача и аз вчера Мели падна на вън,ходейки се люсна по очи и има циицина на челото. След 2 часа падна и в къщи на паркета пак по лице и пак цицина съседна на първата. Мъжът ми казва,че с Алекс съм била много по-спокойна,но явно ЕГН-то си казва думата!
Май вече е време за прощъпулник,ама това може да стане като се върнем!
Изабела коя е таз мома до ангелчето?
Лилу приятно моренце и на Вас!
Засега хубав ден от мен,че ме чакат дисагите!

# 174
Изабела коя е таз мома до ангелчето?
Нашата кака Сиси  Heart Eyes

# 175
  • някъде ... тук ...
Нашия багаж е готов от снощи и складиран в коридора  Laughing Гого спи, а аз чакам Злати да си дойде от работа и да товарим. Към 11 Около-Северно-Българското пътешествие започва Sunglasses

Гале, споко, ще се оправите Hug
Али, аз с второто съм доста по-спокойна от колкото с първото Thinking
Лилу, весело изкарване на морето Sunglasses

Ели, не искам щъркели сега. Много държа ТИ да ме изпревариш с щъркелите, ще те чакам Mr. Green

Хайде чао Heart Eyes Hug

# 176
  • София
Ели, не искам щъркели сега. Много държа ТИ да ме изпревариш с щъркелите, ще те чакам Mr. Green
Аааа, не така, молим  Naughty Тези да си ги нямаме! Иначе ще ти пожелая пак син щъркел  Mr. Green  Hug

Съкровище, не се притеснявай! Еммата си спи до 10-10.30 всяка сутрин с будене към 6-7, де, игра в кревата, че аз спя  Mr. Green и после пак заспива. Весело изкарване и на вас! Давай го по-спокич, а ако много се изнервиш тук сме да ти дадем едно приятелско  Hug

Али, и Емма се прибра така нашарена от Пловдив. И стига с това ЕГН  Naughty Стягай дисагите и ела да ни кажеш Чао  bye Пожеланията от мен - тогава  Wink

# 177
Добро утро,
не си вадете погрешни изводи, че сега ставам, Лорка си хапва в 4ч. като по часовник, а тази нощ съвсем не ни остави да спим от зъбки. Интересното е, че и тримата не спахме, а сутринта тя беше щастлива, отпочинала и сладкобърбореща, а ние...не толкова.
Обаче сутринта я оставихме на село при свекърва ми, много е хубаво да имаш помощ, ще ми я върнат чак в 15ч., жената е отпуск и сама предложи да я гледа, а аз ще чистя, че утре ни идват гости, а тук всичко е надолу с главата  clean
Ali&Meli, плажа в Лозенец /ние ходехме на централния, близо е/ не е каменист, но за сметка на това беше мръсен, нямаше машина да го чисти.Хотела беше страхотен, спокоен, тих и имаше бебешко дървено креватче за Лора, така че наистина, обади се да питаш, може и във вашия да предлагат.
Роси, Акса и синеокия тайфун Боби са страхотни на снимките, големи пораснали сладури.
Лилу, хвърли някоя снимчица, много съм се затъжила за децата  Hug .Колкото до почивката ви, сигурна съм, че много ще ви липсват малките, но ...как да се изразя по-деликатно...ъъъъъъ, мисля, че ако са с вас, мноого ще ви липсват бабите  Mr. Green .На морето ми направи впечатление, че повечето бебоци бяха с бабите.
За работа не се ядосвай /то не може, ама поне по-малко/, ти имаш такова богатство, другото е маловажно, а дребнави хора колкото щеш /и повечето са шефове Twisted Evil/.
Пожелавам приятна почивка, хубаво време, послушни деца и много усмивки на всички разпускащи, заминаващи и плажуващи.

П.П.Пете, не ме забравяй дружке  Laughing Целувки на малката принцеса Нати  Heart Eyes

# 178
Здравейте на всички,
Аз тези дни само чета и въобще нямам никакво настроение за форум.
Вече четвърта седмици Хрис е неспокоен вечерно време.Събужда се ен пъти и плаче.Зъбииииии.
От горе на всичко от петък има зачервено гърло и червени уши и температура.Педката ни изписа антибиотик и в понеделник ходих ме на преглед и уви - няма никакъв резултат , а отгоре на всичко и цялата му уста и език са в авти.Дадоха ни направление за специалист , ходих ме и език ,гърло всичко в авти.Направо кошмаааар. #2gunfire #Cussing outНай-вероятно е било от антибиотика. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И така от два дни мажа езика с дактарин и е един ужаас.Не иска да яде от 5 дни - почти нищо не яде.Отгоре на всичко и зъбки му никнат.Абе картинката е супер.

Също така и един мой първи братовчед в събота загина /автомобилна катастрофа/- беше само на 35 години.Много тежко го преживях. Cry Cry Cry Cry Cry

Бях ме насрочили кръщенето /всичко резервирано и капарирано/ за 06 Август. И сато стана това нещастие доста се чудих ме дали да го отменяме - но в крайна сметка се съветвах ме със стринка и тя каза ,че няма смисъл да се отменя нещо което е насрочено и още повече за детето.И ад го отменяме и да не го отменяме батко няма да се върне.
 Cry Cry Cry Cry CryРеших ме да не го отменяме.

И така в общи линии това е при нас
Само проблеми и ядове.

Приятна почивка на почиващите   Heart Eyes

АУууу тук е голяма жега - направо не се живееееееееее

# 179
Ина, много те прегръщам, не знам какво да кажа, целуни красивото си момченце и дано няма повече ужаси.Бързо оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт