Отговори
# 180
Ина, и от нас една голяма  Hug Много неприятно, когато става въпрос за млад човек, който е загинал така нелепо  Cry Нека почива в мир! На Хрис му желая  бързо възстановяване и да изкарате едно незабравимо кръщене.
Съкровище, приятна почивка много слънце и усмивки.
Али и на вас весело изкарване и хубави преживявания.
Лилу, не ти завиждам за градусите при които се трудиш. И аз предпочитам жегата пред студа, ще се разхлаждаме по-често в банята като няма чалъм за море. Вие кога заминавате и колко ще издържите без малките сладури?
Бобсъна и кака му са големи сладури.
Сиси, разгледах и останалите снимки много сте хубави и двете с Роси /пу-пу/.
Приятна почивка от нас, ние отиваме да отдъхваме с Ицито.

# 181
Весело моренце на заминаващите пожелавам. Благородно ви завиждам милички. Hug
Сиси, снимчиците са прекрасни Heart Eyes

Сладък бонбон, прегръдка и за теб и за Хрис. Скорошно оправяне на малкия и да излизат вече тия зъби.

# 182
  • София
Ина, съжалявам за братовчед ти! Лека му пръст  Flowers Rose Пожелавам на Хрис скорошно оздравяване и бързо и безболезнено излизане на зъбите  Praynig На теб - горе главата и се дръж! Самичка ли си?

# 183
  • София
А-у-у-у краста е този форум,тъй да знаете!!!Оправям багажа и пак на компа уж за почивка,че вече едвам стоя на крака от тази жега!Дрехите са готови,сега пристъпвам към лекарствата, храните,памперсите,прах за пране и т.н.
Ина много съжалявам за братовчед ти!Горе главата!

# 184
  • София
Али, пожелавам ти най-прекрасната почивка с трите ти съкровища!

Да направим ли залагания кой ще се върне с щъркел от морето  Mr. Green

# 185
Страхотни са бебките- Лорката и Роси на плажа и малката Акса из офиса на майка си  Heart Eyes
Сиси, извинявай, ама съм се объркала  Blush Плажа при вас изглежда кристален!
Сети, Лорката е такова голямо момиче вече... Heart Eyes
Жени, привет  Hug Леко ти завидях на Тасос, там ми беше последното море като мома, хихи, един собственик на хотел си ме беше харесал...ама друго исках да кажа...няма да стане за две отпуски на мъжа ми, за жалост, иначе би било най-добре. На Ади плажа му се отразява прекрасно, досега само на басейн де, ама не иска да излиза от водата. Така, че не искам да го лишавам от това удоволствие.
Али, ЕлиТ, Гале, весело!!! Да си починете и да се заредите с много приятни емоции!
Ина, съболезнования  bouquet То какво да пишеш, при такива случки...
Отиваме да папкаме диня.
Хот, стига чака другите щъркели, че да не те изненада теб някой Wink

# 186
Нищо, нищо Мона извинена си нооооооо Naughty ми дължиш рокличка  Wink  Heart Eyes Наистина плажа е чист и водата беше кристална, но пък нямаше много навалица сега незнам как е!!!
Ето и телефона на Равда където бяхме 0554/663 51 сем.Димови много приятни хорица и много е хубаво при тях, даже са ми градски.

Инче, много съжелявам за трагедията но нали знаеш всичко става за част от секундата, горе главата и мисли за кръщенката на Хрис Hug

Сега изчезвам че готвя  chef и да не стане аварияяяяяяяяя #Crazy

# 187
  • София
Момичета влизам за да Ви кажа чао!Утре сутрин трябва да потеглим!По случай случая Мели се е поразстроила,реших да и погледна все пак в устата,избива и зъб!
Много благодаря за пожеланията!Желая на всички Ви весело и щастливо лято,здрави и послушни дечица!
Хот стига с тез щъркели да не се похвалиш като се върна !А освен това съм ги нашарила децата както викат бабите!Иначе аз залагам за теб,ама да не ме биеш  Laughing!Пък като се върнем ша ма водиш при готините сервитьори!

# 188
  • Варна
Ина, съболезнования!! Мир на праха му! Нелепо и ужасно.....Flowers Rose
На Хрис пожелавам бързо оздравяване и много хубаво кръщене! Къде ще го кръщавате?
На Ели, Али и Съкровищницата много весело и купонджйиско море!! Само хубави емоции!!
Хотче, ами аз като съм си на морето....абонирана ли съм за щъркела? Mr. Green Ми то дави кажа сега му е времето....сега най-много бебоци се правят!!! Ама аз само ще съветвам....за тия дето искат момиченце Joy Joy Joy
Мона, не се връзвай за Равда, чакаме ви във Варна!!  bouquet

# 189
Ина моите саболезнования за братовчед ти - наистина е много жалко когато ни напускат близки, а и когато са толкова млади.
Дано и Хрис се оправи по-бързо за да не се притесняваш и ти.

Ние се подготвяме за морето, полека лека - мама ще прави списък за нещата които трябва да купим. То не остана много ама все пак в такива моменти много се забравя. Иначе дрешки - и аз като ЕлиТ - отварям гардероба и тъпча в един сак.
Да се похваля - вчера дадоха виза за САЩ на баба ми и на 01-ви Септември летим да видим баба, дядо и вуйчо. Сега отивам да приготвя нещо на бебка за обяд докато е по-хладничко и изчезваме на разходка. Приятен ден на всички.

# 190
          Привет от Бургас!
Ина, много съжалявам за случилото се с твоя близък,съчувствам ти.
Али и Хамелионче, приятни и незабравими дни ви пожелавам на почивката,отдайте се на удоволствията.
Ние тези почивни дни сме без мама,но Галя, вуйчо и вуйна ни правят компания на морето.Голяма игра пада.От днес за една седмица ще бъда с двете внучета и още от вчера се правеха планове от Галето какви "тайни" неща ще правим.Дано да успея да се справя и на децата да им бъде добре, а мама и тати да си поостанат малко сами - имат нужда.

# 191
...сега най-много бебоци се правят!!! Ама аз само ще съветвам....за тия дето искат момиченце Joy Joy Joy
Мона, не се връзвай за Равда, чакаме ви във Варна!!  bouquet
Я сега си кажи съветите за момиченце тогава!  Wink Абе то май за Варна ще е, ама аз да посъбера инфо за всеки случай. Ти не ми и каза дали става градския плаж да ходим там?
Иначе се гласим за около 20.08 да не ни мине котка път Praynig

# 192
Ние се прибрахме  Hug
Много ни липсвахте  Hug
Добре сме, прекарахме чудесно, отивам да чета Grinning

# 193
Момичета, имам спомен, че докато бяхме бременни, някои от вас ходеха при Спасов?!?
Трябва ми спешно инфо  прави ли фетална морфология на бъбреците ? Моя бременна приятелка търси специалист за фетална морфология на бъбреците, ще съм ви благодарна ако споделите опит със Спасов или препоръчате някой друг.

Рали, привет   bouquet , добре сте се завърнали  Hug

# 194
Благодаря ви момичета за подкрепата!  bouquet
Хрис вече е по-добре.Слава богу ,че гадните авти  #2gunfire #2gunfire #Cussing out вече ги няма .Утре сме на контролен преглед и ще видим дали са изчезнали от гърлото.Изникна ни и още един зъб четвърти за 2-3 седмици и 10-ти поред.
........На Хрис пожелавам бързо оздравяване и много хубаво кръщене! Къде ще го кръщавате?
Кръщенето ще бъде в Катедралата , а после в Р-т "Иванова чешма"

Общи условия

Активация на акаунт