Отговори
# 195
  • No Line On The Horizon
Здравейте!

Ние се завърнахме вчера от вилата. Много добре си прекарахме. Беше доста по-прохладно от колкото в Пловдив. Всеки ден ходихме на плаж в Баня и децата се плицикаха на воля  Mr. Green та сме актуални откъм заглавието на темата  Laughing

Ина, моите съболезнования. Радвам се, че Хрис вече е по-добре, че гадните афти много болят  #2gunfire

Пускам снимки. Тези са от миналата седмица, когато ходихме на басейн на Хисаря
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=ec8cre2&.sr … fromija/my_photos
А тези са от тази седмица - от Мраченик и Баня
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=f506re2&.sr … fromija/my_photos

# 196
  • София
Сети, ние сме ходили при Спасов, но той е детски кардиолог и не знам дали прави фет. морфология на бъбреците. Като бяхме на 3Д ни правиха фет. морфология на всички органи (при д-р Димитрова в МЦ Фемина), но за по-задълбочен анализ предполагам, че трябва да се обърнете към специалист  Thinking Не знам. Но можете да се обадите да питате.

Рали, уелкъм бек  Hug А снимките къде са  Mr. Green И за Ники нито дума  newsm78

Фроска, много сте готини и трите  Grinning Май Флора е вече напълно оздравяла  Grinning

# 197
  • София, център
А на Луси й поникна 7-ми зъб!

# 198
А на Луси й поникна 7-ми зъб!
smile3501  love001 Браво!Сега повече спокойствие и забавления за Луси!
И ние го чакаме г-н 7-ми Зъб, но още го няма...

# 199
За мене ЗЪБ е мръсна дума  smile3514, предната нощ беше кошмарна,просто не ми се говори,но изби злият ЗЪБ №7,тази нощ след 3.30 ч. беше веселбата,ама нямах време от сутринта да му бръкна в устата.Снощи вече бях пред припадък,събрах границите на кръвното,чак ми се повръщаше,зверско главоболие-НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ. smile3514 smile3511 smile3515 newsm61 newsm45

# 200
За мене ЗЪБ е мръсна дума  smile3514, предната нощ беше кошмарна,просто не ми се говори,но изби злият ЗЪБ №7,тази нощ след 3.30 ч. беше веселбата,ама нямах време от сутринта да му бръкна в устата.Снощи вече бях пред припадък,събрах границите на кръвното,чак ми се повръщаше,зверско главоболие-НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ. smile3514 smile3511 smile3515 newsm61 newsm45
Изабела, искрено ти съчуствам.

# 201
Момичета искам да кажа Чао - Чао на всички - тази сутрин рано рано към 4:00 часа сутринта сигурно ще тръгваме към моренцето. Багажите ми още не са събрани, след малко отиваме с малката и тати да донапазарим. Всичкото хубаво само дето аз вчера цъфнах като майска роза и днес ми е втори ден  #Cussing out Ама какво да се прави дано поне успея последните дни да се позабавлявам Simple Smile
Днес ходихме на преглед понеже се усамних за шарка при малката, но се указа фалшива тревога. Прегледаха ни между другото и ни казаха че ни излизат горе два зъба. Дано да се покажат без много много проблеми и малката да успее да се нарадва на морето. Приятна седмица и ще се разпиша като се върнем на 10-ти  Hug

# 202
Фроска, много готини снимки. Флора ми се струва много променена и пораснала, страхотна както винаги.
Ериа, добре сте се завърнали.
Като чета, този зъб №7 голям проблем, то при нас всички си излизат с проблем, но си представям какво ще е при кътници и кучешки, сигурно ще се застрелям. Ние все още имаме само три зъба и четвъртия напира, далече ни е още седмия.
Изабела, твоите нерви трябва да са много железни, аз досега не съм видяла кой знае какъв зор и въпреки всичко от време на време гълтам билкови таблетки за нерви, а на твое място сигурно да съм в лудница.
Хамелионче, приятно изкарване ти желая и дано нямате никакви проблеми, а само приятни емоции. На Маринка зъбките да изникнат без да ги усетиш, при теб от смяната на климата да ти спре веднага със стъпването на морето и да изкарате много приятно. Целувки от нас и ви чакаме с нетърпение да показвате разликата от банските.

# 203
  • София, център
Хамелионче, весело изкарване, и не се коси за гостите, слагаш тампонадата и си готова за водата, после бързаш само за смяна!!!

Аз със моя пусти късмет, от както имам М все с него си ходя на море! Как пък веднъж не пропуснах, и тая година май пак ще го водя с мене на море!

# 204
Аз със моя пусти късмет, от както имам М все с него си ходя на море! Как пък веднъж не пропуснах, и тая година май пак ще го водя с мене на море!
hahaha Joy
Вземи ме мен,вместо него  Laughing

# 205
Честит имен ден на Маринка, много на патерица  Hug
Честити ходещи крачета на Мели, Ивайла, Марки, Адам, Зара, Ицето и Дара!!!
Честит имен ден и на Илияна пак на патерица   bouquet
Така е като липсвам 2 седмици и честитя на сериозни патерици, но вие ще ми простите Simple Smile
Много хубави снимки гледах Simple Smile
Нати е страхотна госпожица  Heart Eyes . И чисти!!! Ехххххх Simple Smile А как позира!  Гледам на някакъв празник сте ходили Simple Smile ама не разбрах какъв, може и да не съм прочела  Embarassed ... а разбрах  Simple Smile
За пловдиваската среща ... какво мога да кажа ... искаммммммм и аззззззз  Mr. Green айде на бира Simple Smile
С Маринката много се смях Simple Smile Хамелеонче не знам как успяваш такива хубави снимки да правиш  Grinning . Даже я показах на Ники (Ицето да не се сърди Simple Smile ) Grinning
Зара е много красива принцеса  Heart Eyes със замък  Mr. Green . И играчките и са като на Ники (шишета от лосиони и шампуани) Laughing
Хотче, честито християнче Hug. Дано има снимки някъде по-надолу ... има Simple Smile Много е сладичка Емма Simple Smile И изглежда заинтересована Simple Smile пък и не виждам да плачка Simple Smile Герой!!! И в двата тоалета е много много сладка  Heart Eyes, а с тези страхотни очи ... таткото май ще трябва да си купи пушка  Grinning
Сети, Лорка е много сладка Simple Smile
А на живо е такъв бонбон  Heart Eyes . И не я беше страх от мен, а се гушкаше  Heart Eyes . Много игривичка и усмихната, пу-пу Simple Smile. Голям фен съм и Simple Smile. Изобщо много ми беше приятно да се видя с Лорка, мама и тате Grinning
Разгледах и на Алекс снимките Grinning . Алекс, малката изобщо не я познах. Пу-пу много голяма госпожица, която няма нищо общо с бебетата вече  Heart Eyes

Хотче
, за адаптето, четох че до 2 годинки е добре да се дава (то по-добре с кърмене, ама май не е за всеки). За сега съм решила до 2 годинки, пък ще видим какво ще излезе.

Лилу, страхотно звучи твоето приключение!!! И снимките са хубави Simple Smile Няма ли снимки от самия рафтинг? Не, че бих се пробвала някога!!!

Джена, радвам се че сте се появили  Hug . Много целувки на Дара от Ники!

На всички заминали вече и заминаващи сега на почивка: весело и хубаво и отпочиващо да си изкарате.

Хрис бързо да оздравявава!!! Ина съболезнования за твоя близък   bouquet

От вчера пиша пиша и да вземат да ми спрат нет-а Crossing Arms Вече имам Simple Smile
Добре заварили мамита  Grinning

Ние бяхме 1 седмица на море с половинката, а Ники беше на село с баба си и дядо си. Беше много щастлив Simple Smile . После останахме още една седмица на село и вчера благополучно се завърнахме. Малкия е напълнял  Laughing заварих ги как майка ми го гони с паничката и по цял ден му пъха нещо в устата  hahaha . Разглезили са го доста. И ние след една седмица без него, само го мачкаме и целуваме  Heart Eyes .
Снимки след малко ще пусна Simple Smile
Чао за сега

# 206
Привет! Намерих малко време да се седна на компа.
Хайде да почерпя beer3 beer Wine Glass cook моето дете ходи  tiptoe  jumpuu  jumpuu  jumpuu мислим в неделя да правим прощъпулник???
Моля ви който е правил да сподели какъв е реда на нещата и как се прави, знам че трябва да има питка, неша които да вземе детето, ама друго????????/ ще съм благодарна.

Добре си се завърнала Ерия, бабите са така преследват с лъжицата и при нас е така.
Хамелионче, весело изкарване!
Изабелка, много неприятно какво да ти кажа незнам newsm78 и при мен има такива нощи ама малко по леко минават, дано да свършат по бързо #Crazy
Сега изчезвам, че малката крещииииииииии smile3514

# 207
Добро утро  Hug
Честити ходещи крачета на Роси  Heart Eyes . Много са ви хубави снимките Simple Smile и на теб се опитват да ти се качат на главата (буквално)  Mr. Green
Всички ли сте по разходки? Ние вече се прибрахме. Малкия напоследък става в 6'30  smile3507 . Как можа да се метне ранобуден на татко си, а не се метна на мен Simple Smile
Изабела, надявам се тази нощ да сте поспали малко! И Ники много се буди, но като ми писне да ставам и го взимам при нас. Малко се бута, ама и ние се бутаме и сутрин всички почти сме се наспали  Crazy
Цунки на всички

# 208
  • София
Малеее, ако се заседя още малко в тоя клуб, ще изчета цялата тема.

А добрютру! Пише ви хазяйка Бетура - дойдох да пиша едни съобщения за почиващите в нашата къща, че всякакви екземпляри има. Започваме с етърва ми да прилизаме на созополски хазяйки - при типичната созополска хазяйка сутринта, а и целия ден преминава в обсъждане на туристите, кой какво направил, кой се бил напил, кой колко пясък бил внесъл, е такива глупости. Ние се стараем да не им се месим много на хората, но не винаги се получава.

Иначе направихме прощупълник - Дивайла си хвана първо писалка и четка за рисуване (мама беше художничка), а после реши, че ще става ученичка на Мона и гепи една четка за зъби. Тя в тия неща е влюбена, ако не стане стоматолог, дано поне като баща си грижовно да си четка зъбетата. Иначе жабето не мога да го извадя от водата, опищява целия плаж, копа да ходи навътре, независимо докъде и е водата. Но тъй като от 2 дни сме само две мами с три деца и гледаме и къщата, та няма плаж.

Уви, нямам време да чета. Целувки на всички ви, дано сте добре и здрави.

# 209
  • София
Честити ходещи крачета на Роси  Heart Eyes

Рали, все такива постинги да пишеш  Peace Значи без сладура сте били на море, а?

Бети, хазяйстваш и клюкарстваш  Mr. Green Може да минем да ви видим към края на месеца. Докога ще сте там? Ще ти звънна. Цунки на Дивайлата  Heart Eyes

Нансен, знам, че си спец по работа с колектора  Wink Помагай! Направо съм се видяла в чудо, не мога да събера нито обикновена, нито стерилна урина  ooooh! Кажи някой трик, плс! В събота най-вероятно заминаваме към Тетевен. Ако ще ходите в Рибарица, свиркай да се видим. имаш ли ми ГСМ-то?

Общи условия

Активация на акаунт