Отговори
# 210
  • София, център
Момичета,

имаме нови снимки, току що приключих с качването -

долу са при подписа!

Елате да ни видите колко сме пораснали!

# 211
  • София, център
Пиперливке, мия дупето, подсушавам го и лепя колектора. От горе обувам памперс, но не го лепя стегнато. По възможност детето да не мърда много много, за да не се разсипе пишото. До сега ва пъти съм вземала така и  ми е ставало. Ако не можеш с колектора, изпишкай я на гърнето, и после пресипи.
За Рибарица 100% няма да ходим, че мъжът ми ходи и в събота и неделя в банката. Сега очаквам и нощни дежурства да почнат. Мани, мани, нещо така съм набрала, че не знам. То не бе експлоатация, то не бе чудо.

# 212
  • София
Нансенчо, Лусилката е голяма сладурана  Heart Eyes Не мога да повярвам, че е била това малко бебенце на аватара ти. Жалко, че няма да се видим там. И моят мъж е много натоварен и напълно те разбирам  Confused Влизам ти в положение.

# 213
Рали, добре сте се завърнали  Hug Браво, че сте си починали двамцата, то със сигурност и Ники се е забавлявал на село без вас  Wink
Честито прохождане на Роси! И аз се чудя за прощъпулника- днес една мама в парка ми разправя, че трябва да му правя, че да спре да пада, защото вече сме с ожулени колена, ама какво точно се прави и аз не знам Rolling Eyes
Фроска, супер снимки. Девойките изглежда добре са си поплажували. Вилата ви ми изглежда на много китно местенце, само за релакс. Гледам, че пускаш Флора голичка и се сетих да питам, особено тези които бяха на море с децата, как ги пазите да не свършат "голямата" работа? Искам да го оставям Ади гол през цялото време на плаж, а не да го запарвам, обаче ме е страх, особено като се къпе, да не стане някоя беля  newsm78
Нансе, много е пораснала Луси, отдавна не я беше показвала! Щом като няма да ходите в Рибарица, на море ще я водите ли? И нашия татко е така, детето вече плаче от него, но той не го вижда вече въобще през деня- детето спи, като той излиза сутрин и вечер докато си дойде към 21 също  Sad
Бети, завидях ти  Wink Хазяйка, хазяйка, ама в Созопол. Много ми е любим. Там ни беше първото море с мъжа ми...Много ми се иска да го видя и тази година, ама с пустата отпуска на мъжа ми дето не е сигурна...или ако стане ще е само за 1 седмица. И Ади пищи като Ивайла, като го вадя от водата. Трепери му брадичката вече от студ, ама не- вътре трябва да е!
PS. Някой ще ходи ли на walk for breastfeeding  в събота пред НДК?
И къде е бубанката?

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 14:35 от mona

# 214
Аз мисля да отида,ако всичко ни е ОК.

# 215
Кой питаше за колектора? /егати колко бързо забравям/, та аз го залепвам на пишунката и я оставям голичка. Водя я за ръчичка из стаите, показвам й туй онуй, но не давам да го пипа. Най-сигурно ми е веднага като стане от сън, слагам и до 5-6 мин се е изпишкала. Joy
Нансен, отивам да разглеждам снимки. Laughing

# 216
  • София
PS. Някой ще ходи ли на walk for breastfeeding  в събота пред НДК?
И къде е бубанката?
Писах се, че ще ходя, но май ще заминаваме за Тетевен тогава.
Бубанката имаше пълна програма, може да е забегнала вече нанякъде.

Мимес, аз питах за колектора. Като й го сложа веднага почва да го дърпа.

# 217
Здравейте пак  Hug
Нансен, Луси е много хубава и голяма госпожица. Да я цункаш от нас. Гледам и тя се е научила да се плези Mr. Green И Ники вече го може Simple Smile
Хотче не ми казвай, че си успяла да го изчетеш целия  Mr. Green Аз неможах при предварителния преглед  Mr. Green . Без малкия бяхме Simple Smile Като тинейджъри - гаджета   Laughing . Успех с колектора!
За прощъпулника трябва да има питка и предмети. Гости  Grinning. Някакви мезенца и пииване. Ние канихме само най-близките, защото следващата седмица правихме рожден ден. На моята прощъпулка дори баща ми не е присъствал. Хората от къщата са сложили едно платно и са търкулнали питката Simple Smile
Мона, бяхме в градинката Света тройца (моите и на мъж ми родителите живеят там) и пуснахме Ники на една въртележка в една кола Simple Smile Мнооооого му хареса (той е луд по коли Simple Smile ) . Незнам още ли са там въртележките, че беше преди 1 месец, но да ти кажа, че е пробвано Simple Smile . А! Тогава видях и Ади, но не беше с теб. Беше мнооого готин и спокоен Simple Smile

За  walk for breastfeeding нищо не знам, т.че отивам да чета. Макар, че събота обикновенно не сме в София

Чао   Hug

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 23:00 от eria_r

# 218
Цитат на: Hot Peppery Eli link=topic=114791.msg2154347#msg2154347 date=115443
[/quote

Мимес, аз питах за колектора. Като й го сложа веднага почва да го дърпа.

Ели, аз й държа ръцете и я занимавам с какво ли не, за да отвлека вниманието й от колектора. Успях така от първия път.

# 219
Честити ходещи крачета на сладката Роси   bouquet
Хамелеонче, хубаво да си починете на моренцето и много да се забавлявате  Heart Eyes
Нанс, много ви е хубава синеоката дъщеричка, любими са ми снимките в банята, спящите, на разходка...всъщност всички, прекрасни сте  Hug
Мона, Лора беше с пампа на плажа, но ми прави впечатление, че дечковците не акат на плажа.Обяснявам си го, че искат да им е конфортно на дупето в любимия памперс.Например Лоричка върши тази работа сутрин, но вече два пъти я оставям сутрин при свекърва ми и тя не ака.Чак когато се прибере и си е у дома сред познатите играчки  Mr. Green
Ели, успех с колектора, ако Еммата е по-палава трудничко ще я накараш да не пипа...дано все пак успееш, стискам палци  Peace

За питащите ето малко инфо за прощъпулник
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/

# 220
Днес още никой не е писал, що така newsm78 Айде да съм първа. Бяхме на разходка, сега след мъничко ще обядва госпожицата и по леглатааааа Laughing, та мама да си почине малко Joy

# 221
Мимес, чакай и аз да се разпиша. Пламнала ми е главата, та реших да вляза да кажа Здрасти.

Има много почиващи юнчета по морето, та за това май е доста пустичко.

Лелята на мъжа ми се върна от почивка и сега много усърдно се е включила в гледането на децата. Иначе вече и мойте се опитват да ходят, но са доста нестабилни и предпочитат воденето за ръка. Учим ги да казват разни простички неща. Стефо-пиранята вече редовно хапе брат си и не знам как да се справя. Вчера баба му му е чела конско, та като се прибрах и беше сърдит.
Кухнята ни почива целия месец, добре че е брат ми, който редовно зарежда запасите (не знам дали ви казах, че той дистрибутира Хип-продуктите и Бебевита.). Така ми падна това перо от бюджета, та сега основна грижа са ми памперсите и другите консумативи.

Не знам как е при другите работещи между нас, но аз от средата на юни до сега съм свалила 4 килограма и като гледам как върви няма да са само толкова. Много съм доволна, понеже сега съм дори под теглото си от преди бременноста и всички дрешки, без изключение, ми стават. Така че: няма страшно, явно се влиза във форма като започнеш работа.

Хайде аз отивам да се трудя, че тази седмица преди отпуската ще ми излезе душата.

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 12:42 от Lilu 76

# 222
  • София
Айде и аз да се разпиша.
Пак не успях да взема урина  Close Писна ми вече!
Рали, браво, че сте успели да си починете добре. Как е Ники?
Лилу, ти си се стопила направо! Стефо пиранята  hahaha Явно ще имаш едно кротко и едно палаво дете  Simple Smile
Нямам търпение вече да заминем за Тетевен. Тези жеги в София хич не ми понасят.

# 223
  • No Line On The Horizon
Мона, и Флора върши голямата работа сутрин и до сега не се е случвало да ака на плажа или в басейна. Пускай Ади голичък и не се притеснявай  Wink
Nansen, Луси много е пораснала. Я кажи какъв е ефектът от каишите за прохождане? Интересува ме защото Флора много я е страх да се пусне сама.
Lilu 76, и аз навремето така бях отслабнала драстично като се върнах на работа. Явно и сега ми е време да започвам да се трудя, щото не съм мръднала на никъде откакто съм родила  Joy

Аз току що имах сблъсък на характери с Флора и в момента лежи обидена в кошарата. Нещо много взе да хистерясва за най-малкото и аз днес я оставих да се нареве на воля, та сега го раздава обидена. Брей, много ме ядоса малкото диване  Crossing Arms

# 224
Здравейте!
Много ми липсвахте... на тати му се наложи да влезе в болница и го взехме в Пловдив за седмица. Вече всичко е наред. Днес го изписаха и вече пътува за Видин. От седмица и нещо не бях си включвала компютъра.
Ние сме добре. Васил вече проявява мъжка твърдост Laughing(демек инат) и става все по-забавен. Още не ходи.
Прочетох всичко и разгледах снимките Simple Smile
Честито прохождане на сладка Роси
Лилу, поздрави помощниците си!Те са едно голямо богатство, а ти си героиня!Ще се справиш с момчетата ... още колко неща ще възникват! Simple SmileПросто Стефи си е намерил сладка гризалка, а може би по този начин изразява любовта си Laughing
Нансен, много сте хубави! Simple Smile
Фроска, много свежи снимки!Флора ми изглежда много пораснала и променена. Много е сладка!
Алекс, офис-момичето е страхотно!
За фигурата и прелестите - вчера един мой колега и много добър приятел ме попита дали ми искат документ за самоличност, когато посещавам нощни заведения. Отговорих, че не посещавам такива, но пък се почувствах много добре Sunglasses. Имам за сваляне още 2-3кг, но пък и така се харесвам Wink
Хайде, приятни разходки и лека вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт