Отговори
# 225
Пак по диагонала четох, но довечера ще наваксам;)
Джена чакам с нетърпение снимки от ваканцията!
Честито прохождане на Роси!Да е жива и здрава, да припка и да тича скоро за радост на мама и тати!
Хамелионче пожелавам ви прекрасно море! Говорейки за море на Нати започва вече много да й харесва океана;) Има предпочитания към лагуните където водата е тиха и спокойна, големите вълни не я привличат. Онзи ден една лека вълна я заля през главата а тя стоеше отдолу гледаше ме и се смееше...аз си изкарах акъла но това е друг въпрос. После една мама каза че до 2г. децата автоматично си задържат въздуха под водата, но мога ли да вярвам?
Иле, ако не може да дойдете до СФ може да се срещнем и по средата някъде, из Търновско;)
Вече си резервирахме билетите, не казвам за кога но е Септември както обещах;) Ще останем няколко дни у нас в Калифорния да си полея изсъхналата вече градина и да починем малко от 6 часовия полет от Хаваи...ще бъде една абсолютна лудница, но си тренирам нервите и търпението. На хората които ще са до нас в самолета изобщо не им завиждам! Натали НЯМА ДА СЕДНЕ и за 2 мин...няма и да спи...ще яде около 1 час, но с това убиваме само час летателно време, ами после?

Лилу и Натали е гризла само че обекта съм аз...знам какво е!;) Да са живи и здрави!
отивам да гледам снимки

Ина, съболезнования за близкия ти! Бог да го прости!
Как е Хрис? Да оздравява бързо му пожеавам !

Изабела, в следващия един месец няма от какво да се притесняваш защото ще сънувам куфари и аерогари;) За Хамелиончето и Илияна - така като ви чета постингите и двете искате да сте бременни по едно и също време;)така че пак съм познала;)) да се похваля сама, че като няма кой

Бубанка що си скри децата? Къде са тез хубави сини очи(пупу), дай ги да ги видим!Ни тъ е срам!

ХХХХХХХХХ ( след 4 часа;)

Успях да разгледам два албума докато Нати спи.
На Акса с късата хубава рокля;) Голям сладур , любима ми е последната снимка където държи майка си за краката! И мама на Акса много добре изглежда, това ми е любимото облекло - тениска с дънки!...само че тук е такава жега, че дънките редовно ги забравям и тръгвам по бикини;))

Сети, Лорчето е кукла на плажа с този бански, а как блажено си поспива върху теб и до баща си...ка стават тези номера, някой да ме научи. Натали заспива само и само в колата или в количката...понякога се разхождам по 2 часа докато заспи.Сети най любими снимки са ми там където Лора лежи върху теб на плажа. Натали също ги видя и на всяка нова снимка на Лорка й показваше полата...сега май трябва да й търся подобна;)

продължавам да разглеждам...

Сънчо, успех с наемателите;) Разказа ти ми прилича на разказан от Стоянка Мутафова;) Тя играе ли още, знаете ли?

Маги и Васил ще проходи, чувала съм че по-късно проходилите деца започват направо да тичат, така че май ще ти трябват удобни за бягане обувки когато сте заедно;) Късмет!

Фроска и двете ти щерки са порастнали, вече госпожици с летни рокли и шапки;) Басейна на Хисаря изглежда чист, добре са се забавлявали децата!

Маги , бързо възстановяване на съпруга ти!

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 05:30 от Jungle

# 226
Добро утро!
Къщата изчистена, тенджерата на котлона, каката на градина, Васил нахранен и наспан си гука, аз в любимия форум!Пълна идилия... Simple Smile
Jungle, да не забравите да минете през Пловдив! WinkНат ще трябва да разгледа всички прелести на България!
Аз малко объркано съм го написала, защото още не се бях успокоила EmbarassedМоят баща има проблеми със здравето - плаща си за бурните млади години.
Така че - умната!

Хубав ден, изпълнен с много усмивки! Hug

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 09:34 от maggie

# 227
  • София
Добро утро!
Къщата изчистена, тенджерата на котлона, каката на градина, Васил нахранен и наспан си гука, аз в любимия форум!Пълна идилия... Simple Smile
smile3501 Баща ти да се оправя бързо!

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 10:02 от Hot Peppery Eli

# 228
Добрутро  Grinning
Ето ходещ Ади:

И плувец:

И на пързалката:

малко е нещастен, ама това е защото аз съм на работа, а дядо му го води с каишки  Wink

И на колелото:

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 09:56 от mona

# 229
  • No Line On The Horizon
Mona, ама много сладък тоз Адам. И по гащи вече се разхожда като голям мъж  Grinning
Jungle, аз не съм забравила, че каза, че ще ни посетиш в Пловдив. Ще ви чакаме  Hug Много ме разсмя коментара ти, че басейна в Хисаря изглежда чист, т.е. онзи в Баня не е много убав  Joy Като питах Мия кой повече й хареса и тя каза "Онзи, бляскавия." Верно е, че този на Баня е по-народен, но има мед. контрол и се разхождат едни лелки с бели престилки. Уж е забранено възрастни да влизат в детския басейн. Уф, много се отплеснах.
Хотче, кога пак ще ни посетиш в Пловдив? Колко време ще стоите в Тетевен?
Маги, да се оправя по-бързо баща ти  Praynig

# 230
  • София, център
Lilu, ама аз отдавна успокоявам из форума наляво надясно, че като се стръгне на работа, ако още не си отслабнал, ще отслабнеш! Много се радвам, че си доволна от себе си, макар, че си свалила килограмите от напрежение. Това е един от позитивите му - действа отслабващо  Laughing

Фроска, Луси се отпускаше много свободно с каишките. Тя си ходи самичка сега, но понеже много пада, когато сме на вън й ги слагам, за да може, ако се спъне, да я дръпна, за да не падне.

Мона, Адам е разкошник! Апропо - без памперс ли е?

Jungle, сърдита съм ти - само моят албум не е удостоен с вниманието ти  Heart Eyes!

# 231

Мона, Адам е разкошник! Апропо - без памперс ли е?

Мерси, мерси! Grinning
На снимката- да! Пускам го вкъщи по дупе, че много се запарва в жегите. А и обича без памперс да ходи, ама това не му пречи да пишка наляво надясно. Иначе ми се иска да сме без , ама то трудна работа  ooooh!

# 232
Момичета, благодаря ви за съпричастието!  bouquet
Мона, Адам е страхотен във всичките си дейности  Sunglasses

# 233
Здравейте  Hug вчера цял ден не успях да влезна във форума, не знам защо  Thinking Вие имахте ли проблеми с влизането в него вчера или проблема е бил само в моя телевизор?
Нансен, много сте красиви с Луси, ти си като манекенка, а Лусилка е много красива синеока госпожица.
Лилу, сега нямам търпение да започвам работа, та и аз да се стопявам. Аз помня, когато Нансен каза, че си е върнала формите, след като е започнала работа, но вече от втори източник, направо се надъхах. Само дето не знам кой ще ме вземе на работа, ама това е друга тема. Целувки на малките сладури и по-малко конско да му четете на Стефи, че да не се сърди детето.
Фроска, защо си разсърдила моята сладурана. Ама ти си тренираш ината с твоите щерки Laughing, още като се сетя за разказа ти за пола-панталона на Мия и ми става смешно. Какво става с белега от изгореното, започва ли да се заличава? Аз не съм ползвала каиши, но да си кажа, че ме предупредиха, че децата се отпускат в тях, чувстват се сигурни и после още по-трудно прохождат, точно защото им липсва сигурността /каишите/.
Мона, Адам е страхотен и какъв слип има, истински мъж.
Маги, радвам се, че са изписали баща ти и всичко е наред. И поздравления за добре свършената работа.
Хотче, кога заминавате на хлад? Как е принцеса Емма, какво правят тези красиви очички?
Пете, много си се шашнала за този полет, защо не изберете време за пътуване когато Нати ще спи, например вечер? Ти най-добре си знаеш де, аз само подмятам, но наистина не ти завиждам, децата вече са големи искат си своето, но в крайна сметка хората около вас да се спасяват и хич да не ви пука за тях.

# 234
  • София
Мона, Адам е разкошник!
И прекрасник  Heart Eyes Тези сини очи на коя ли мадама ще завъртят главата  Mr. Green

Хотче, кога пак ще ни посетиш в Пловдив? Колко време ще стоите в Тетевен?
Пловдив - края на август или началото на септември, не знам точно. Ще свиркам, 'щото адски ме кефите  Hug В тетевен планираме да стоим две седмици, пък ще видим.

Хотче, кога заминавате на хлад? Как е принцеса Емма, какво правят тези красиви очички?
В събота сутринта, живот и здраве  Praynig Принцеса Емма има втори зъб. Иначе е сладка и добричка  Mr. Green Обаче аз й се карам отвреме-навреме, много съм лоша  Cry

Петята, сподели, моля те, кога пристигаш! Септември ми е много натоварен месец - имаме годишнина от сватбата, планираме посещение и на прабабите, които са в два различни края на България, ще имаме гости и т.н. Ако не искаш да кажеш на всички, пиши ми на лични, плс!

# 235
Направих си фрапенце, и реших да седна малко, че напоследък никво време. Sad
Мона,, Адам е прелестен синеок сладур пу-пу

Роси също си предава ината но Naughty характери от сега  Naughty случвало се е да се тръшка, крещи и се ядосва ааааааааааааа ужас ама няма да я оставя да ми се качи на главата от сега. Ходи вече добре, щъка навсякъде абе страшна работа, говори много и нейни си такива но е и много попивателна, като и кажа нещо два-три пъти и вече го е запомнила и ако и е лесно го повтаря.
За памперса, как ми се иска да го махаме вече, че в тези жеги гадна работа, в къщи и аз я оставям без ама като спи пак го слагам, ще ми се ама........
Хайде чао за сега!

# 236
  • София, център
Вили, мерси!

Хот, я вземи си пусни ГеСеМето на лични, че може и да я навестим таз Рибарица, та да взема да ти звънна, че да направим едно BBQ, да видиш к`ва съм майсторица, що ма е взел мъжо!

# 237
Ох, ще ми изтече мозъка вече от тая жега  Crazy Не се издържа туй чудо!!!
Тоя 7-ми зъб, да му се невиди, ми мъчи детенцето вече трети ден. Хич не е в кондиция милия, само ми пищи за щяло и нещяло, сърди се, много кисел, явно много го боли. В комбинация с една никаква Т, която го събаря и омаломощава положението е супер гадно и за двама ни  ooooh! Дано мине скоро и избие, ама като гледам как е отекъл венеца ми се струва, че ще избият и кътник и кучешки наведнъж. Ужасно е, милото ми детенце! И тия жеги и те... ooooh!
Ох, оплаках се!
Иначе мерси за милите думи  Heart Eyes

# 238
  • София, център
К`ва жега бе Мона, то е ад ня`къв направо бе.

Аз сега пих кафе с една приятелка в Градската, то въздух няма направо бе!

А на децата какво им е, просто не ми се мисли.

Аре от утре да се разхлажда, че ще изпукаме направо.

Аз в офиса така съм издула климатика, че е има няма 18 градуса, обаче като излезна навънка пък глава почва да ме боли от рязката смяна.

Абе ужас!

# 239
Мона, Адам е голям мъж вече! Heart Eyes Много хубави снимки. И нашето колело е същото:-)
Надявам се да не ме изключите окончателно от отбора, просто напоследък съм много несериозна с форума, но ще се видим с тези, които ще дойдат в събота на НДК.
Марки също вече ходи, незнам дали ви се похвалих, макар ще вкъщи предпочита да пълзи.
Джънгъл, лек път и ако минеш през София ще е добър повод отново да се съберем всички заедно с теб  Grinning
За работата - аз работя, но от вкъщи засега, намерих си един относително доходоносен проект, а и работата с местенето в Дупница не се получи, така че още не съм там, но така дори е по-добре за момента - още месец-два с Марки:-)
Иначе с точковата диета съм -7 кила-колкото бях преди раждането, но мисля да позаслабна още мъничко.
За жегата просто не ми се говори - Марки ходи само по памперс и излизаме сутрин до 12 и вечер след 19 часа.
Слава Богу, на Марки му се регулира стомахчето и си ака вече ден през ден без проблеми и по едно и също време - след сутрешния сън или преди обяд. Обаче гърнето много го мрази и незнам какво да правя вече  ooooh! мисля, че е време да го ползваме, а не става
Зъбите и на Марки му растат, но долните кучешки, иначе имаме 12 досега
Чакам вече с нетърпение бебето на сестра ми - по план на 23 август, другата седмица вече ще ходим на шопинг с нея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт