Джена чакам с нетърпение снимки от ваканцията!
Честито прохождане на Роси!Да е жива и здрава, да припка и да тича скоро за радост на мама и тати!
Хамелионче пожелавам ви прекрасно море! Говорейки за море на Нати започва вече много да й харесва океана;) Има предпочитания към лагуните където водата е тиха и спокойна, големите вълни не я привличат. Онзи ден една лека вълна я заля през главата а тя стоеше отдолу гледаше ме и се смееше...аз си изкарах акъла но това е друг въпрос. После една мама каза че до 2г. децата автоматично си задържат въздуха под водата, но мога ли да вярвам?
Иле, ако не може да дойдете до СФ може да се срещнем и по средата някъде, из Търновско;)
Вече си резервирахме билетите, не казвам за кога но е Септември както обещах;) Ще останем няколко дни у нас в Калифорния да си полея изсъхналата вече градина и да починем малко от 6 часовия полет от Хаваи...ще бъде една абсолютна лудница, но си тренирам нервите и търпението. На хората които ще са до нас в самолета изобщо не им завиждам! Натали НЯМА ДА СЕДНЕ и за 2 мин...няма и да спи...ще яде около 1 час, но с това убиваме само час летателно време, ами после?
Лилу и Натали е гризла само че обекта съм аз...знам какво е!;) Да са живи и здрави!
отивам да гледам снимки
Ина, съболезнования за близкия ти! Бог да го прости!
Как е Хрис? Да оздравява бързо му пожеавам !
Изабела, в следващия един месец няма от какво да се притесняваш защото ще сънувам куфари и аерогари;) За Хамелиончето и Илияна - така като ви чета постингите и двете искате да сте бременни по едно и също време;)така че пак съм познала;)) да се похваля сама, че като няма кой
Бубанка що си скри децата? Къде са тез хубави сини очи(пупу), дай ги да ги видим!Ни тъ е срам!
ХХХХХХХХХ ( след 4 часа;)
Успях да разгледам два албума докато Нати спи.
На Акса с късата хубава рокля;) Голям сладур , любима ми е последната снимка където държи майка си за краката! И мама на Акса много добре изглежда, това ми е любимото облекло - тениска с дънки!...само че тук е такава жега, че дънките редовно ги забравям и тръгвам по бикини;))
Сети, Лорчето е кукла на плажа с този бански, а как блажено си поспива върху теб и до баща си...ка стават тези номера, някой да ме научи. Натали заспива само и само в колата или в количката...понякога се разхождам по 2 часа докато заспи.Сети най любими снимки са ми там където Лора лежи върху теб на плажа. Натали също ги видя и на всяка нова снимка на Лорка й показваше полата...сега май трябва да й търся подобна;)
продължавам да разглеждам...
Сънчо, успех с наемателите;) Разказа ти ми прилича на разказан от Стоянка Мутафова;) Тя играе ли още, знаете ли?
Маги и Васил ще проходи, чувала съм че по-късно проходилите деца започват направо да тичат, така че май ще ти трябват удобни за бягане обувки когато сте заедно;) Късмет!
Фроска и двете ти щерки са порастнали, вече госпожици с летни рокли и шапки;) Басейна на Хисаря изглежда чист, добре са се забавлявали децата!
Маги , бързо възстановяване на съпруга ти!