Отговори
# 75
Здравейте от острова.
Церемонията по заклеването мина и замина , снимки има на http://photos.yahoo.com/petichka7 album Naturalization
Natalie се научи да мие пода сама;) Вече имам отмяна.
Съкровищнице, защо спря Кали от ясла? Имало ли е някакви проблеми?
На голяма патерица честит имен ден на Маринка и Илияна! Да сте живи и здрави и да си носите имената с гордост!
Бубе, мерси за линковете и честит нов аватар - прахосмукачката ти отива;)
Снимките от пловдивската среща ги видях, много сте готини всички!
Ile, niamam Kredor. Sninmite sa wi super, razgledah tezi ot rojdennia den i ot moreto

And some Hawaiian sunsets for your enjoyment at http://photos.yahoo.com/petichka7  - album Natalie-10months

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 00:12 от Jungle

# 76
Да добавя-сватя,и ти изглеждаш мнооогооо добре  Heart Eyes

А ето го Френда на Бубанката-шофьор на колело  Laughing

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 22:56 от izabela

# 77
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 78
  • Варна
еххххх, нека да е лято, а?
къде се изпокрихте мамита?
А до скоро уж заедно си пиехме кафенцето...ама то днес е неделя..а аз кукам тука пред ТВ-то, с малката бяс и я храня.,...ама тя освен попара май друго не иска да яде от време на време и кус-кус!
Малеее Бобсъна къв е готиииин!! Добре че си е наше момче, иначе щях да завиждам Heart Eyes на неговата мацка!
Хайде лек ден бебчовци и мамита, аз съм чистач тази седмица, ако някой знае по-лесен начин за чистене на дограма и плочки след ремонт да казва, че там си оставих ръцете иначе!

# 79
Здравейте  Hug Голяма скука тук! Къде ли са всички?
Честито на патерица на малкото Хамелионче бонбонче и на Илияна, нека името ви носи само здраве и много щастие.
Честито на проходилите, само напред и нагоре! И ние сме от тази група вече, пусна се най-накрая и си ходи много стабилно, моят малък мъж.
Разгледах всички снимки, Нати е станала още по-голяма сладурана, Маринка си е бонбон, а мама й няма да се умори да й прави весели снимки. За Зара и Илето нямам думи, страхотни красавици и двете. Бобъсна е пич  Sunglasses
Срещата в Пловдив много ми хареса, определено не успяхме да се наприказваме, но толкоз жени на едно място как да стане. Очарована съм от всички мами и от кака Мия и малката Кали. Много съжалявам, че не успях да видя моята слабост Флорчето, сладката Еммка и Васко, но искрено се надявам да има и друг път.
Аз си почивам днес, Ицко е при баба му, че много са се затъжили един за друг. Бях решила да се разкрасявам, но педикюристката не работила в неделя, козметичката ми била във Франция и сега се чудя какво да правя  newsm78 Скукаааа!
Фроска, как е Флора? Дано минават вече гадните пъпки и да й пуснеш снимки скоро, поне така да й се порадвам.

# 80
Ееееееее привет и от нас завърнахме се от моренце, много малко ни се стори ама толкова, догодина повече дет се вика Naughty

Как сте бе мамита липсвахте ми много, гледам не сте изписали много ще мога да смогна.
Ние си изкарахме чудесно, бяхме на едно семейно хотелче във Равда и всеки ден на плаж и на разходка в Несебър и Слънчев бряг, страхотно. Снимки като ги кача тогава че сега нямам никакво време даже до после че със свеки ще обядваме и лягаме че днес едно чистене, пране................. Целувки до после милички. Heart Eyes

# 81
Здравейте и от нас!
Jungle, честитооо!Снимките са чудесни, а Нати е приказна с червената рокля на бели цветя! Simple Smile

Аз забравих да се похваля Embarassed, че на пловдивската среща официално се сродихме с Хот Ели и съюзихме красива принцеса Емма с принц Васил bowuu Младите официално ще бъдат уведомени и запознати на следващата среща Wink, въпреки че Васил отсега гледа снимките на Емма с много обич и отдаденост Wink
Зара и Марина са много сладки! Heart Eyes
Бобсъна е много чаровен Sunglasses.
Гале, Hug за решението и  Heart Eyes за Калина.
Сиси, добре сте се завърнали! Hug
Приятна неделна вечер!

# 82
  • София
Добро утро мами!Темичката ни пак най-отзад!
Да започна подред!
Илиянка Честит Имен Ден на мно-о-о-го големи патерици!
Честит Ви апартамент!Какво да се прави хубавото иска жертва и се налага да се превръщаш в чистачка,вместо да си играеш с прекрасната Зара!И двете изглеждате много добре на снимките!
Хамелеончето-Бонбончето било много изобретателно,направо да го схрускаш!
Френда на Бубанка,ама той същинско ангелче!!!Няма да кажеш,че тормози майка си по цели нощи!
Нати-гърл-наистина вече е гърл,а не бейби,много пораснала и все повече заприличваща на баща си!Ама майката да не ме бие!Честито и на нея за заклеването!
Съкровищнице защо спря Калина от ясла?
Добре дошли на Сиси&Роси!Сподели моля те как беше на Равда,защото в края на седмицата заминаваме на море между Слънчев Бряг и Влас и се чудим дали за втората седмица да изберем Равда или Велинград.
Това е от мен,хубава и много слънчева седмица на всички!

# 83
  • София
Привет от софийска земя  newsm08
Вчера на обяд се завърнахме с приятни емоции и хубави спомени от Пловдив. Хареса ни. Обещах на свекърите ми, че пак ще им гостуваме.
Бях писала един постинг след срещата, гледам, че го няма  Thinking За да не се повтарям, ще кажа само, че пловдивските мами са супер  Peace Много ми беше хубаво с вас, момичета, имах чувството, че ви познавам от години  Hug Специални благодарности на Фроска за перфектната организация   bouquet
Честити ходещи крачета на Ади, Зара и Ицко!
Иле, понеже патерицата стана много голяма  Laughing, си запазвам правото да ти честитя на 02.08. Снимките ви на плажа са страхотни  Peace Зара е голяма сладурана, а ти си супер по бански  Peace
Пете, честито гражданство! Разгледах всички снимки, много сте готини с Нати, нямам търпение да видя наживо! И аз се интересувам за ваксина срещу шарка, но нямах време да чета тези дни. Ако разбера нещо, ще ти кажа.

Забравих да се похваля. Емма вече е християнче. Кръщенето беше на 09.07. Мина много добре, не плака, измрънка само като я натопиха във водата. Снимки следобед.

# 84
Здрастииииии  Hug
и ние се завърнахме от моренцето, хубаво беше  Party .Освен това се видяхме с Ерия, с усмихнатия Гинко и със Стън за което мнооого се радвам   bouquet. Много весело беше и Лорка си почина добре на морски въздух.Ще наваксам с четенето малко по-късно и обещавам да пиша повече.Още не съм качила снимките, само малко показвам да видите порасналото ми момиченце:

много целувки на всички, по-късничко ще пиша пак...

# 85
  • София, център
Госпожица Плажуваща Лора е разкошна!

# 86
Сети,  добре си се завърнала, Лора е мноооооооооооооооооого сладка. Да я нацелуваш.

Ето малко снимки от рафтинга, в албум "Рафтинг"http://community.webshots.com/user/noisy007/1

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 14:11 от Lilu 76

# 87
  • някъде ... тук ...
Аз само да се разпиша Confused
Намаляват ми главоломно МБ, а искам да ми стигне нета до петък. Затова много се извинявам, но не гледам никакви снимки, картинки и др. Confused Ще разглеждам след като се върнем от почивката, т.е. след 10-ти август Wink

Добре дошли на всички, завърнали се от море. Дано и ние извадим късмет с времето Simple Smile

Честито ти християнче, Ели  bouquet

Честито и на всички други, на които има за какво  bouquet

Хайде чао за сега Hug

# 88
  • някъде ... тук ...
Забравих Embarassed
Ради намаза още море - от днес до петък е с баба си и дядо си на Камчия. После пак - с нас. Много е доволен Sunglasses

# 89
  • София
Сети, привет  Grinning Лора е страхотна, много целувки от нас  Heart Eyes И искаме още снимки!
Лилу, супер сте изкарали  Peace И нашето семейство обича подобни "изпълнения"  Wink
Ели, свиркай да се видим тези дни! Ако си послушна, може и при хубавите сервитьорчета да те заведа  Mr. Green
Ако има желаещи за бирено вечерно женско, казвайте!
Ето малко снимки на Емма - албумите са Кръщене и Пловдив.
http://community.webshots.com/user/eliemma5

Общи условия

Активация на акаунт