Отговори
# 60
Пловдивските мами, екстра сте си изкарали  newsm10

При нас в офиса тече ужасяващ ремонт, който надявам се ще приключи до края на седмицата. По този случай хем се опитваме да си вършим работата, хем прескачаме чували, плочки и кашони.  Ужас пълен! smile3511

# 61
  • София, център
Lilu, а къде са бебоците?

# 62
  • Варна
Малка почерпка по случай Именния ми ден!! beer beer2 newsm38

# 63
Бъди жива, здрава и с гордост носи името си!  bouquet

# 64
Илиянка честит празник - да си ни жива и здрава, много обичана и винаги така щастлива и усмихната.

# 65
Илиянче, честит Имен Ден. Да си жива и здрава, и весело изкарване на празника.

# 66

Илианка, честит имен ден! Със здраве да си носиш името си!

Искам да питам мамита от София - някой от вас да работи в банка?

# 67
Пак е пусто тук, ама така ще - че после като дойде баба зима - има да пишем по 1 тема на 2 дни  Laughing Mr. Green
Прекрасно е времето за разходка, а още повече за море - почиващите в момента извадиха късмет, дано и ние като отиваме да оцелим хубаво време. Много ме е страх да не се разболее малката.
Сега ще кача някоя нова снимка на Марина, че нямам какво да правя докато спинка. Оправих в нас, изчистих, няма да готвя понеже само аз си ям манджите - тати на салати и плодове. Кеф ми е на мен сега - да си стоя така  Joy

# 68
Илянка, честито на патерица!

Lilu, а къде са бебоците?

У дома с майка ми. Те със свекърва ми се редуват.

# 69
Хайде да ви покажа малко смешки Simple Smile

hahaha    Joy Joy Joy

# 70
  • София, център
Маринка е страхотна скица!

Илианка, честит имен ден!

Ваня, кажи какво за банката, мъжът ми работи в банка, та покрай него и аз съм половин банкерка станала Laughing

# 71
Маринката е голяма скица, а майка й - скица и половина Joy hahaha Joy hahaha
Честито на Илианката - на патерица малко, ама..............

Малко ми е натоварено в момента, ама се надявам да се  Crazyосаферя Crazy скоро bowuu

Вчера гушках Еммата - страхотни очички има това дете - пу-пу!!! Много й се кефя!
Довечера заминаваме за weekend-a при мама, така че ще липвсам, но другата седмица ще съм постоянно присъствиЕ

НОВИНАТА!!!!

СПРЯХ КАЛИНА ОТ ЯСЛАТА newsm53 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm47
Писах, че от първи септември ще я пусна пак, ама....ще видим smile3505

Та така, Калинка-Малинка ще "Тормози`нка"  мами`нка в къщи`нка - тва трябва да са ударения, ама Thinking newsm78 newsm78

newsm44 newsm44 newsm44

# 72
  • Варна
Благодаря за пожеланията!!!
Пете, Нати е вери спешъл!!! Много хубава синеока мома, а мама е страхотна както винаги!!!
Маринка - хилотинка!! Много сладка има много хубаво гърне....май и аз трябва да я пробвам вече...дали е време newsm78
Съкровищнице, ами явно вече си спокойна след взетото решение за яслата...честито!!
Ами ние май проходихме....прави сама десетина крачки, минава една цяла стая....дали сме проходили, а??  newsm78
Досега не се е пускала от ръката ми сама, ама като я пусна аз продължава.
Иначе тия дни май вече ще се местим в новото жилище, и аз съм заточена там да чистя.... #Crazy Гоооооляяяма мръсотия, еййй!!1 Ама нали е за хубаво някак по-леко върви!
Хайде и ние да си покажем дупето, ето малко снимки от нас
http://community.webshots.com/user/bebe_velizara

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 22:39 от Илияна на Зара

# 73
Маринка е много смешна с памперса на главата hahaha

Мойта мома вече два пъти се изпишква в гърнето. Днес сама поиска да я сложа и като й казах два пъти "Пиш", и готово Joy Милото ми детенце, всичко разбира вече. А аз не мога да й се нарадвам и постоянно я гушкам и целувам. Дано само да не я разлигавя, че не обичам лигави деца. Naughty
Едва гледам, затова ви пожелавам лека нощ и сладки сънища Hug

# 74
Пу,пу,пу,пу,снахата си ми е хубавица,един път  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт