Отговори
# 45

Здравейте и от нас;)
Честито на всички проходили дечица! Чета, че повечето са момиченца, сега мамита обувките с токче ли ще ги търсите?Wink
Ние сме добре, днес ни биха 3 ваксини и аз дежуря дали малката-сладка-ненагледна ще вдигне температура. Педиатърката ми въобще не беше въодушевена като споменах че Натали ще пътува до Бг...Каза че най добре за детето било да има навършени 15 месеца, полета бил тежък, времето щяло да й се отрази зле ако е променливо и студено и други от рода.
Мами кажете ми моля ви - бият ли на децата в БГ ваксина против шарка?Да знам дали да я ваксинирам Натали преди да летим.
Имаме малко нови снимки http://photos.yahoo.com/petichka7

# 46
  • София, център
Здравейте мацки,

Бети, маман ми каза че сте се видяли вчера, аз по това време бях трупирана в нас, уфф, нещо издавам вече!

А отпуска - евентуално края на август, обаче ЕВЕНТУАЛНО!

Не ми е много ясно нашия шеф как ги вижда нещата, ама аз май не гледам като него!
Иначе всичко е точно, грижи никакви, но въпроса с отпуските, се оказва много деликатна тема, едва ли не табу!

# 47
# 48
Честити ходещи крачета на проходилите!Смело напред!

Джънгъл, чудна кукла е Нати.

Нансен, дълбоко ти съчуствам за отпуската, или по-скоро за липсата на такава. Дано все пак успеете да се измъкнете за малко.

# 49
Здравейте!
Ние пак се загубихме, но да си призная нямам никакво време за форума. Незная вие как се справяте, но аз постоянно имам нещо за вършене и компютъра даже не се и включва. Когато Никол спи върша домакинската работа иначе почти постоянно сме навън, а вечер лягам директно с нея, защото съм гроги от тичането след нея. Вече е станала страшно немирна - тича и се катери навсякъде, пипа всичко, бута, чупи, говори много и много разбира, но и вече знае да се прави на луда като й се карам.
Това е от нас гору долу. Не сме боледували, дано и другите да са като нас. Мен ме тресе треска по яслата и всеки дн това мисля. Колкото повече наближава момента толкова по-свито ми става.
Хайде чао засега, дано имам повече време за вас тези дни.

# 50
  • София
Чао на всички,  мъжо ме спеши и цял ден търча нагоре надолу да организираме заминаване. Хубаво лято, да са здрави и добри дечицата и вие да се забавлявате много много.
Целувки и ако минавате през Созопол ми звънкайте - Бубанка ми има телефона.

# 51
Здравейте,
най-накрая се реших и аз да пиша, а нямам много време да стоя пред компютъра.
Честито на всички проходили сладурчета.Моята принцеса проходи на годинката си.Сега върви с ръчички напред като сомнамбулче,за да пази равновесие.
Постоянно ходим на море в Албена с Габи,понеже съпругът ми работи там.Дава чадъри и шезлонги под наем.Хем на плаж,хем на разходка и на среща с мои бивши колеги,понеже и аз сам работила 5 години в Албена.
А много съжалявам,че не съм от Пловдив,за да дойда на срещата.

# 52
Добро утро!
Честито на проходилите сладурчета!Нека пътят в живота им е лек и приятен!
емев, и на една моя приятелка дъщеричката й ходеше по този начин, а моята дъщеря проходи на 9м. и около 4м. ходеше с вдигнати над главата ръчички Laughing.
За срещата ще ви разкажа bowuu, погледнато от моята камбанария Wink Та, събрахме се 5 усмихнати и прекалено бъбриви мами - Хот Ели, Фроска, Вили, Галя и аз. Галя беше довела и една нейна приятелка с детето й. Е, мисля, не успяхме да се наприказваме Mr. Green.
Присъстваха и техни височества неуморна Калина, прекрасен Ицо и кака Мия. Сладка Калина постоянно щъкаше, пипаше, разглеждаше и за секунда не се кротна Crazy. Татко й пристигна на помощ на мама Галя. Ицо на Вили е пораснал страшно много. Изглежда като малък мъж Sunglasses, пък и такава му беше и прическата, и тоалетът. Сериозен и очарователен. Присъствието на Мия почити не се усети. Отвреме навреме се оплакваше от прекаленото внимание на едно момче към нея. Аз и Ели се наслаждавахме на биричката и краткото време без съкровищата ни. Беше много приятно и искрено съжалявах, че беше за малко!
Хубав ден на всички! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 12:26 от maggie

# 53
И аз да се похваля вече, че и Ади най-после се пусна от мен и защъка смело из парка  Grinning
Преди 2 дни беше- на 18.07, ама аз понеже съм многострадална с изваден с тежка операция мъдрец и хич не ми беше до комп-а.
Иначе детето просто се пусна и си тръгна само, и обикаля сам около 10-ина минути и въобще си беше много стабилен. Вчера пак се пусна, но по за малко, иначе гледа все да ме хване.
Весело море на всички, които заминават Heart Eyes
А ние с "евентуалните" отпуски и почивки ще си ближем раните тука  Mr. Green

# 54
Петя прекрасни снимки, явно много сте се забавлявали.
Нансен много гадно така като не можете да си починете, дано шефа ви да склони и да ви пусне поне за една седмица.
Силвия и ние сме така, само където мама не ляга с детето, ами почва да готви за другия ден - само така успявам с другата домакинската работа и най рано в 00:00 часа съм в леглото. Ужас направо, ама няма начин - да са живи и здрави дечицата да лудеят. Ние все ще се справим някак си.
Много добре са си изкарали май мамите на пловдивската среща - някоя снимчица няма ли и ние да видим?
Сега да бягам че малката май се кани да заспива, а трябва да излизаме по работа. Поздрави на всички и приятен ден.

# 55
  • No Line On The Horizon
Много приятна беше срещата. Радвам се, че се запознах с Вили, Ели и Галя  Grinning С Маги се бяхме виждали вече.
Ето и малкото снимки, които направих: http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=84e4re2&.sr … fromija/my_photos

# 56
  • София, център
Разпознавам от снимките само Хотчето и Маги!

Хотче, жестока си, чантата е супер, и аз се подвизавам с подобна, но има и цикламени цветя по нея. От Несебър!

Маги, ти си се, как да кажа, поскрила зад Хотчето, имаш страхотна коса...ми тя се вижда добре само Sunglasses

А русото гадже, да не е Вили? Като фотомодел!

Пиклешите, признавам си, не разбрах, кое кое е!

# 57
№1 Ицето на Вили
№2 Хот Ели, аз и Галя
№3 Вили и Ицето
№4 Калина,Вили и Ицето
№5 Калина,Вили и Ицето
№6 Хот Ели и аз

Аз не съм усетила Фроска кога е снимала, иначе щях да я наснимам и нея с Мия Laughing

# 58
  • София, център
Явно пак не съм гледала както трябва, ама т`ва е щото бачкам!

# 59
          Момичета, привет от Бургас.Ние всеки ден ходим на плажа и само след обяд,когато Гинко спи имам малко време за форума.Разгледах снимките от срещата в Пловдив - познах ви преди да съм прочела кой кой е - много сте хубави и вие и дечицата.Снимките на Натали и семейството са страхотни.Ние чакаме мама тази седмица и пак си плануваме посещения на хубави плажове - дано само да не ни се размине като предните почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт