Отговори
# 30
уф, то е за Пловдив  doh

# 31
Честити ходещи крачета на Мелитата и на Марк!

# 32
Присъединявам се към честитката и картинката на БуБаНкаТа Peace за малките проходили дечица Дано не ми се разсърди адашкатаА Флора дано да се оправи миличката по-бързо  Praynig Много гадно така с тея болести, но май май всички минаваме през тях.

# 33
          Здравейте и честито на всички проходили дечица.Гинко още не е проходил, мисля си че му трябва още малко да заякне да може да стои стабилно правичък.
          Баби, моля те да споделиш като се върнете, как прекарахте баба, дядо и внуче,че и ние в началото на август правим планове за малко почивка.Много ми се иска да подишаме планински въздух, морето го виждаме почти всеки ден.

# 34
Здравейте всички!!!

Честит имен ден на Маринка!! Да е жива, здрава и с много късмет!

Честити ходещи крачета на Мели, Мели и Марк!!!! Само по хубави места да ги водят!

За срещата - ами, аз ще си водя Калина (т`ва е положението, ама все пак и тя е жена Mr. Green)!!!! Просто няма кой да ме замести и за секунда - ще ме видите колко съм ИзтреЩяла Crazy

Хотче, аз как ще я видя Еммата ако не я водиш? Ти реши, то сигурно и бабата и дядото искат да й се порадват повечко Heart Eyes

# 35
Честито на проходилите дечица!Васил прави по 4-5 крачки,но все още не се е отпуснал,а и нас ни е страх да го пуснем.Но имаме голям напредък в изпишкването.В събота като беше в бабин дом,изведнъж реших да го опитам да се изпишка,а той взе, че го направи,сякаш до сега винаги сме го изпишквали.Гледаше с интерес какво прави и остана доволен от резултата,а аз останах много учудена.До момента всеки път когато майка му го е пробвала е имало резултат.
Галя 2, няма начин да не изкараме добре щом сме с любимите си същества,стига само да сме живи и здрави.Достатъчно е,че цял ден ще е на вън и ще диша чист въздух.Като се върнем непременно,ще споделя.

# 36
  • София, център
Здравейте момичета,

нещо толкова работа ми се е събрала на главата, че само мога да ви попрочитам. 

А и с тези зъбки на Луси, нощите ни са кошмарни... вече взеха легла да ми се привиждат по улиците, имам чувството, че ако легна, ще спя една седмица...ама де тоз късмет!

Иначе всичко е в ритъм, макар, че на моменти го изпускам!

Поздрави!

# 37
  • София
Изтрих го.
  Wink

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 16:55 от Сънчо

# 38
  • някъде ... тук ...
... И нашата Ивайла от 12-ти се отпуска и ходи от мен до баща си, поне по 7-8 крачки, а от снощи реши, че сама ще ходи из къщи. Много е смешна, пери ръцете настрани, като някакво роботче. И като тръгне да залита се мъчи и се закрепва да не падне. Не се вдъхновява още много, повече иска да ни държи за ръцете и да ходи...
Извини ме Сънчо-сърдитко Peace Пак съм чела по диагонал и съм пропуснала Embarassed
ЧЕСТИТИ ходещи крачета на гаджето Wink  bouquet

# 39
  • София
мерси. Прощавам на сватятя.

Май ще правим на морето прощъпулника.

Дени, бравус на Марки, пусна се най-сетне а!
Нансен, кога ще си вземеш почивка?

За една бройка и аз да се дотътря до Пловдив днес - мъжо отиде в командировка, но няма място
в колата.

# 40
  • София
Beti, 4estiti hodeshti kra4eta na Iva! Zalko, 4e ne uspq da dojdesh do Plovdiv:( Koga patuvate za Sozopol?
Doma4nq mi mnogo za vsi4ki vi  Hug Kato se vyrna fda vzemem da si spretnem edno bireno pak  Wink  Sunglasses  Mr. Green

# 41
  • някъде ... тук ...
Кога се връщаш, Хот? А на Тетевен ще ходиш ли?

Ние заминаваме на 28-ми юли следобяд и ще се върнем около 9-ти август. После - ВИНАГИ ГОТОВ за бирена среща Wink

# 42
  • София
Кога се връщаш, Хот? А на Тетевен ще ходиш ли?
Zivot i zdrave v nedelq se pribirame! Na Teteven - avgust.

# 43
  • някъде ... тук ...
Еха-а, ще има време за бира Laughing

# 44
 Crazy колко е тихо във форума последните няколко седмици. Всеки я на море, я на планина, я на разходка. Да си призная - аз съм си в нас, но въпреки това ме мързи да пише - иначе всеки ден хвърлям по един поглед, ама без дълги постинги  Blush Нашето гадже къде ли е с мама и тати  newsm78 сигурно съм чела през редовете пак.
Иначе ние сме добре - малко яденето ни е зор, но се надявам да се оправим. Дано за морето да сме здравички и да не се разболеем там, че после като пътуваме да е кофти. Документите ни са почти готови - остана баба ми да се яви на интервю и да видим дали ще лети с нас.
Започвам вече и да се замислям за есенно-зимния гардероб на малката. Май май нямаме кой знае колко дрешки за есента, но сигурно като идем там ще направим един хубав шопинг Simple Smile Сега изчезвам че малката вика нещо и нарежда "тата, мама, татоооооо"

Общи условия

Активация на акаунт