Отговори
# 15
Здравеите и от нас!
На завърналите се от почивка-добре дошли! На заминаващите-весело изкарване и хубави емоции!
И ние вече се готвим за летуване.В събота мама и тати отиват на море,а баба дядо и внуче отиваме на вилата.Пък колко ще издържат разделени ще видим?
Лек и хубав ден на всички.

# 16

Нещо хич не върви темичката. Амо лятото е така, всеки отива накъде, пък и разходките ни сега са по-дълги. Като сложа Стилян да заспи и гледам да свърша нещо в кухнята - сега пак готвя, я да изчистя, я да изгладя и ако ми остане време тогава влизам във форума, че той се пробужда след 1-вия час и ако ме види, че ме няма - край със спането...

С ходенето ... още не ходим! Прави по няколко крачки от мен до баща си, ама не смее да се пусне!!
И ние сме така, само дето се пуска и навън, НО когато той пожелае и бързо ми търси ръката...

Хайде лек ден!

# 17
Здравейте на всички!
Благополучно се завърнахме снощи от рафтинга. Беше върховно изживяване. Не помня скоро така да съм се забавлявала.
Гребахме, пръскахме се, скачахме във водата. В крайна сметка бяхме мокри до кости, но невероятно доволни.
После вечерта: палатки, огън, жива музика, домашно приготвена храна, фоерверки в изобилие, факли и танци до зори.
Бяхме в близост до минерални бани, така че и къпането беше уредено.
Вчера ходихме да скачаме от високо при един водопад. Наджапах се на воля.
Колегите ми са щури хора и много ги обичам, та си изкарахме страхотно и се налудяхме 2 дена.
Вчера преди тръгване завършихме с хапване на невероятна пастърва в близост до "Рилски манастир".
Ами това е съкратения ми разказ. Който има възможност да го направи, заслужава си всеки миг.
Целувки

# 18
Честит празник на
Малкото Хамелионче-Бонбонче
Марина!

Весело и здраво дете!

# 19
Олееее срамота - не мога да седна на РС-то да почерпя:
 Misc Baby Bottle newsm64 newsm67 dazzler1  bigdance2 newsm18 Tada  food002 cheers beer2 Popcorn Flowers Four Leaf Clover Coffee lalalala newsm81 baloni jump dancing

Тенк Ю Вещичке, приятна вечер на всички и много целувки на нашата полувинка къде ли се изгуби той и мама, дали не си е намерил друго гадже  Thinking

# 20
  • No Line On The Horizon
Честит имен ден на Марина! Да е жива и здрава й желаем от сърце!

Да ви се оплача - Флора се разболя от варицела все пак, то не че не очаквах, но се надявах дай се размине.

До всички, с които не съм се чула - пловдивската среща ще е в сряда от 18,00 ч. на Централ парк 2 /на младежкия хълм/

Аз разбира се ще бъда само с каката  Mr. Green

# 21
  • София
Хайде и аз официално да се изфукам: Мели проходи! пуска се сама ходи си детето по няколко пъти си обикаля стаята!
еееее случва се и да падне, но става и пак тръгва! Тя самата много се кефи и е като моторетка. Много е смешна! Joy Joy Joy Joy Joy

Искам да ви питам мами, за Фонтанелата, затворена ли е вече при вас? На Мели още не е ?малко се притеснявам! newsm78

# 22
  • Варна
Добро утро;)
Честито на Маринка, да и е живо и здраво името!!
Честити ходещи крачета на Мели, да стъпва здраво по земята и все по рози да върви!!
На Зара и е затворено фонтанелата вече, но то зависи с колко отворена фонтанела се е родила. Имаме едни приятелче, на което все още не е напълно затворена, а е един месец по-голяма мацката. Най-добре питай педката.
Велизара става все по-смела в ходенето, но мисля че ще и трябва още един месец:)
Хайде лек и слънчев ден!!

# 23
Е не може и аз да не се похваля най-сетне: вчера Марки проходи! Пусна се сам от ръката ми навън и тръгна напред все едно винаги го е правил! Направо ме шокира това дете  Grinning Но вкъщи ходи само по плочките, а на килима пълзи  Grinning

# 24
  • някъде ... тук ...
Добро утро Heart Eyes
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРИНКА  bouquet
Честити ходещи крачета на Мели и Марк newsm68
На Гого фонтанелата има още малко и не е затворена още.
Таня, на Гого му беше нужна седмица да види,че и бос не е страшно ходенето - с обувките се чувстваше по-сигурен Simple Smile

# 25
И на Марина фонтанелата не е затворена, аз също се притеснявам, до каква възраст е нормално да се затвори?

# 26
  • София
Честит Имен Ден на Хамелеонче-Бонбонче!
Много весели и палави игри и желае Мели!

Честити ходещи крачета на Марк!

Мели ходи от две седмици някъде!А вчера навън се престраши да се отдалечи от мен!Просто си тръгна на някъде!
И на Мели фонтанелата още не е затворена,но педито каза сега през лятото да не давам вигантол.Излизаме по два пъти на ден!Иначе знам,че до 1г.3м. ориентировъчно трябва да се затвори.

# 27
  • София
4estit Imen Den na Marinka! Da e mnogo zdrava i vse taka prekrasna   bouquet

4estiti hodeshti kra4eta na Meli i Mark!

Fontanelata trqbva da se zatvori do 18-19-tiq mesec.

Dano Flora q izkara leko gadnata varicela!

4ao i celuvki  Heart Eyes

# 28
  • София
Za sreshtata utre - da vodq li Emma ili shte sme samo po zenski  Mr. Green?

# 29
 Shocked - каква среща?
пак ли съм чела през ред  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт