"Златни картофки" - любимите ми!

• 68 733
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
ДОбре, че пак се е появила рецептата в началната страница, че все не ми остава време да благодаря на
Лео - Благодаря мила за страхотно вкусната и калпазанска, поне за мен рецепта.  smile3525 Вярвайте така е, казва го жена която въобще не обича да готви, но естествено се налага и все се старая това, което правя да се получи добре и да не остане нищо по чиниите  Laughing
Тези картофки ги правим вече няколко пъти, по точно мъжа ми де - от мен е беленето и рязането, само че без лука, че да имат повече вкус точно на пържени картофки - е няма такава вкусотия. Ноооо, задължително в тефлонов тиган  Peace Момичета моят съвет е - спазвайте точно рецептата и начина на приготвяне, няма начина да не ви се получат  Peace
Отново благодаря Лео  newsm51

П.П. dunia53 рецептата, която си дала ми се струва много интересна  bouquet, копвам си я веднага и при първия удобен случай ще я пробваме  Peace

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 14:01 от didnik

# 241
  • Географският център на България-Габрово
ДОбре, че пак се е появила рецептата в началната страница, че все не ми остава време да благодаря на
Лео - Благодаря мила за страхотно вкусната и калпазанска, поне за мен рецепта.  smile3525 Вярвайте така е, казва го жена която въобще не обича да готви, но естествено се налага и все се старая това, което правя да се получи добре и да не остане нищо по чиниите  Laughing
Тези картофки ги правим вече няколко пъти, по точно мъжа ми де - от мен е беленето и рязането, само че без лука, че да имат повече вкус точно на пържени картофки - е няма такава вкусотия. Ноооо, задължително в тефлонов тиган  Peace Момичета моят съвет е - спазвайте точно рецептата и начина на приготвяне, няма начина да не ви се получат  Peace
Отново благодаря Лео  newsm51

П.П. dunia53 рецептата, която си дала ми се струва много интересна  bouquet, копвам си я веднага и при първия удобен случай ще я пробваме  Peace

Уверявам Ви,че стават превъзходни.Който ги е ял когато аз съм ги правила винаги казва,че не само са вкусни но и с хубава коричка отвън а отвътре мекички.

# 242
  • Варна
Ще следя темичката за картофките, че като ги гледам страшно ми се преядоха.

# 243
И аз нали съм си мечка-стръвница  Crazy веднага пъхнах едни картофки във фурната. После ще дам отзиви  Hug

# 244
Не издържах на изкушението и също си ги приготвих. Но сложих и 2 яйца както прочетох някъде в темата  newsm03  Стана много вкусно   love001 Предполагам че ако се сложи и сирене също ще е добре. Ето и снимчица: http://prikachi.com/files/864335e.jpg

# 245
И у нас вечерята ще е златни картофки. Simple Smile
А по тази рецепта дали могат да се приготвят златни тиквички или ще станат много воднисти и блудкави?

# 246
Снимка не мога да покажа, понеже нямах време да взема апарата - изчезнаха за секунди от чинията  Joy Наистина са много вкусни  Peace

# 247
Аз живея доста отдавна в Русия, тея тук кухнята им е много зле, постоянно копират някакви каквказци, ама имат една манджа точно по темата картошка с грибами, супер е(малко е мазничка). Правя я на семейството и са много доволни, колкото по качествена е гъбата толкова по вкусно става, на мен най ми харесва с пачи крак много са ароматни. Иначе трябва да се съобразявате с гъбите колко да ги пържите или варите. рецептата:
- картофи 8 средно големи
- стар лук 2 нормални глави
- гъби 400-500гр.
- сол, черен пипер, олио
приготвяне:
Гъбите да се сварят в солена вода и да се исцедят, във голя тиган пържиме лука на полумесеци до зачервяване, после слагаме гъбите и ги пържим заедно с лука
като е всичко готово го слагаме при картовките на LEO и става супер вкусно.

# 248
здравейте и от мен, Leo поредната вкусотия която приготвям по твои рецепти.
Мъжът ми направо ги излапа почти всичките, каза че са много вкусни, а аз мислех че няма да ги хареса той малко традиционалист си пада, но сгреших  Grinning
Ето и снимчица:
е на вид не ги докарах като твойте златни,  Embarassed но бяха вкусни, незнам защо но моите не се разкашкаха изобщо, а аз по разкашкани ги обичам  newsm78 уж бърках често, бяха на тънко, но си останаха цели  newsm78
Благодаря Leo   bouquet

# 249
МММММММММ изглеждат много вкусно ще ги пробвам . Аз попринцип ги правя с чесън и пак става много вкусно , но следващия път ще ги направя с лук .

# 250

Съвсем същите си ги направила, от снимката зависи, но твойте изглеждат чудесно Crazy
Радвам се, че са ви харесали. Ще пробвам да ги направя с пресен чесън да видя как ще е Thinking

# 251
  • SOFIA
МАЙКА МИ ИМА ЕДНА ФРАЗА: СИМФОНИЯ ЗА УСТНАТА КУХИНА. СРАХОТНО.  bouquet

http://media.snimka.bg/3242/012739366.jpg

И С БЕКОНЧЕ Е СУПЕР.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 16:57 от zoli

# 252
Благодаря Лео-страхотни станаха Crazy

# 253
Золи, с беконче, а така, браво  Hug
Моето мило ако няма месо хич не яде нищо  Joy
Аз харесвам и запеканки картофки на фурна с топено сиренце, беконче или шунчица, сметанка (течна или заквасена), може прясно доматче, задължително накрая кашкавалче настърганичко

Ойййй, потекоха ми лигите  Blush

# 254
моите станаха много мазни и ги изхвърлих Confused

Общи условия

Активация на акаунт