Азиатска козметика и грим 13

• 31 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Reddish Brown, CNP Laboratory Invisible Peeling Booster е един от любимите ми продукти, видима разлика се забелязва даже след едно приложение, много хидратиращ  и не дразни кожата.  Другите продукти не съм ги ползвала , чела съм добри ревюта за  ампулата на It's skin

# 151
Ако някъде видите евтиния на Benton викайте.

# 152
Reddish Brown,отбелязах ти какво съм пробвала и е хубаво Simple Smile
Скрит текст:

Via Dia, PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence или Galacto Niacin 97 Power Essence?

Rusalka, не се отваря линка, но да това е ампулата MEDI-PEEL-Bor-Tox-Peptide-Ampoule-30ml

Теди, какво на Benton ти трябва или като цяло питаш за марката?

Reinа, кое е твоето OCR приложение на телефона? Преди имах сканиращо такова, с което можех да конвертирам, но май съм го деинсталирала, защото се бъгваше безплатната версия.
В Roserose код в момента май е само месечния RRS201910
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 22:15 от Viola Tarakanova

# 153
Виола, най-вече околоочния, но бих взела още Snail Bee Ultimate Serum, Snail Bee High Content Skin,Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch.

# 154
Поръчах PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence. Обмислям и проба на продукт с киселини и може би такъв с витамин Ц в класическата си форма.

# 155
Благодаря за бързата реакция. Hug
Споделям малка победа - майка ми вече трета поредна сутрин нанася слънцезащита. Първия път като посегна към нея, се заклевам, че заискриха фойерверки над главата ѝ и ангелите запяха "Алелуя" Joy Разбира се, не я подновява през деня, но все пак...Tada TadaTada

# 156
  • София
Направих първата си поръчка от Jolse, която още не е шипната, но сега виждам, че е за 153 $, а тя реално е за 2-но по ниска сума. Вероятно е изчислена без намаленията и с първоначална цена на продуктите. Ще платя ли мито за тая сума и каква такси да очаквам при получаване? Не съм поръчвала досега от корейски сайтове. Благодаря предварително за отговорите.

# 157
Alexandria* откажи поръчката и пусни наново. За митница по принцип е въпрос на късмет.

Искам да благодаря на съфорумката, която пусна линк с винените падове намалени на 12,50 долара от продавач от ибей. Пристигнаха ми днес, годни до 06.2022г. Simple Smile Много приятно съм изненадана.

# 158
  • София
А ще ми върнат ли парите ако я откажа? И веднага ли ги връщат?
Опитвам да я канселирам, но в полето за банкова сметка ми излизат само корейски банки!

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 10:03 от Alexandria*

# 159
Да, ще получиш refund. Ппц бързо реагират, на следващия ден обикновено ти връщат парите, но трябва да изчакаш между 2-5 работни дни да ти бъдат отразени обратно в картата от банката.
Не натискаш никакви корейски банки. Натискаш csncel под поръчката, чекваш продуктите, които искаш да отмениш и отбелязваш change of mind в полето за причина за отмяна. Оттам нататък те си знаят работата.

# 160
  • София
Да, ще получиш refund. Ппц бързо реагират, на следващия ден обикновено ти връщат парите, но трябва да изчакаш между 2-5 работни дни да ти бъдат отразени обратно в картата от банката.

Изобщо не мога да въведа номер на картата, защото в полето излизат само корейски банки.

# 161
Прочети бавно и внимателно последното мнение на Reddish Brown. Следвай инструкциите. Успех Simple Smile

# 162
  • Sofia
Скрит текст:
Reddish Brown,отбелязах ти какво съм пробвала и е хубаво Simple Smile
Скрит текст:

Via Dia, PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence или Galacto Niacin 97 Power Essence?

Rusalka, не се отваря линка, но да това е ампулата MEDI-PEEL-Bor-Tox-Peptide-Ampoule-30ml

Теди, какво на Benton ти трябва или като цяло питаш за марката?

Reinа, кое е твоето OCR приложение на телефона? Преди имах сканиращо такова, с което можех да конвертирам, но май съм го деинсталирала, защото се бъгваше безплатната версия.
В Roserose код в момента май е само месечния RRS201910
Скрит текст:

Черешовият жежу крем съм ползвала от мостри. Кремът белва лицето много и трябва повечко лицев масаж с ръцете, че никой не иска да изглежда като Каспър. Има приятен аромат на черешки, не е нещо уау, но може да си го ползваш, не го хвърляй.

От розовата ампула толкова мостри имам, че успях да напълня една 30-ка празно шишенце от серум. Grinning

# 163
  • София
Поръчах PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence. Обмислям и проба на продукт с киселини и може би такъв с витамин Ц в класическата си форма.

T.E.D.I. Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Много успешни и безпроблемни поръчки!
Аз ползвам ферментите на Пурито и много ми харесват, но интересното при мен е че я чувствам различно хидратираща върху кожата си в различните сезони ......, но в този момент ми е ок.

Редактирам се, понеже току-що получих пакетче от Jolse - ....беше отваряно и съм сигурна, че не са пощаджийките от клона, защото ги познавам всичките и не биха го направили, а със сигурност е било другаде - т.е. митница .....

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 12:00 от emy_emy

# 164
T.E.D.i, охлювената есенция на Бентън е на тайм дийл в Джолсе.

Общи условия

Активация на акаунт