Азиатска козметика и грим 13

• 31 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Germany
Аз не разбрах каква е драмата, може би нещо е изтрито. Понеже от време на време тук се пита  "Кажете нещо за бръчки?" , мислех да събера всички неща, които съм пробвала до сега. Обаче, като се замислих установих, че номерът е да не са ти се появили бръчки. Защото имаш ли вече, каквото и да измажеш ги правиш само добре хидратирани и по незабележими, но чак пък да изчезнат... Аз имам две линийки на челото от много бръчкане, е с всичкото мазане до сега, там са си. Вярно е че само ботокс сигурно помага, но не е за мен тази работа. Най-добре мисля се повлияват бръчки от нещо с ретинол. Нощната ампула на Миша не е лоша, въпреки че ретинола е мижав в нея. Поръчала съм си мостри на Isa Knox от ретиноловата им серия, ще споделя когато ги пробвам.

# 226
.,,Щастието не намалява като се споделя;".Пък кръстете си темата,,корифейките" или,,ббогопомазаните"и продължавайте да си прехвърляте топката помежду си,малко по-ведро и без забележки моля;)
Ами сподели ти какви са тези бръчки 11, защото явно на никой не му е ясно. Относно сайтовете, всеки онлайн търговец има правото да слага каквато си сума иска за доставка до България. Дали е нормално, или не, не променя нищо. Като е много, не поръчвай от там.

# 227
11-ки са вертикалните между веждите.

# 228
Гневни бръчки, ясно. Ботокс наистина е най-доброто решение. И по-малко гняв Simple Smile

# 229
Лично аз не съм видяла въпроса на freestyler2. За гневни бръчки наистина, както са писали и останалите момичета  най-добрия е вариант ботокс.
А ако желаеш цялостна грижа с корейски продукти е добре да си направиш рутина, като продуктите да се съобразени с твоя тип кожа, не успях да намеря поста ти и дали е писан типа ти кожа, ако има такъв моля да го цитираш или да напишеш каква е., за да можем да преценим кои продукти биха ти били от полза, а това дали ще ти понесат и дали ще работят за теб е съвсем индивидуално.
И по принцип тази тема е публична и няма скрити разговори, Виола винаги е била много отзивчива и обяснява в подробности.
Чувствай се свободна да задаваш въпроси, всеки които е наясно с отговора би ти отговорил.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 11:39 от Анонимен

# 230
Откакто ползвам корейската рутина, кожата на лицето ми определено светна и получавам комплименти за това. На мен много добре ми се отразяват ББ кремовете, които ги ползвам през деня като финална част от грижата. Лятото върху тях слагам и слънцезащита, въпреки че и в бб-то има такава.
Вчера пуснах поръчка:
PYUKANG YIL ESSENCE TONER
MEDI PEEL PEPTIDE 9 VOLUME ESSENCE
KLAIRS SUPPLE PREPARATION UNSCENTED TONER

Сега силно ме изкушава Su:m37 Secret Essence Mist, но не намирам тестери, а не ми се ще да се хвърлям на голяма разфасовка, имайки предвид по-високата цена.
Имам ужасно много тестери на какво ли не, които продавачите ми пращат с поръчките. Трябва да ги снимам и да ги кача, че не знам вече кое за какво е.

# 231
Witchcraft , само подаръчен намирам и аз снощи го гледах дори ми е в watch list https://www.ebay.com/itm/Su-m37-Secret-Essence-Mist-Gift-Set-Mic … :7qgAAOSwyytarG02

# 232
И аз го гледах този комплект, ама кое по-напред....

# 233
  • София
Witchcraft, a защо не пробваш първо само Su:m37 Secret Essence. За нея има тестери. Мист като продукт според мен - поправете ме, ако греша - е просто малко по-различно формулирана версия на продукта, за да може да се ползва с пулверизатор.

# 234
Smurfette, добре дошла Simple Smile
Подбрала си супер продукти  като съотношение състав/цена/качество Hands Plus1
Ето примерна рутина с тях. Може би като застудее ще имащ нужда от нещо с керамиди щом си със суха кожа (крем или лосион)

Скрит текст:
Сутрин:
1. опция PURITO Defence Barrier pH Cleanser
2. Rohto MELANO CC Vitamin C (нанася се на суха кожа, изчаква се 10тина минути преди следващите стъпки)
3.Флорна вода от маточина
4.Тонер - Isntree Hyaluronic Acid Toner (задължително се нанася на влажно/мокро лице)
5.PURITO Centella Green Level Buffet Serum
6.Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule
7. Benton Fermentation Eye Cream
8.iUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream
9.PURITO - Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++

Вечер:
1.Heimish
2.PURITO Defence Barrier pH Cleanser
(добре е да добавиш нещо ексфолиращо с киселини - почистващи падове Neogen/Cosrx или isNtree Aha напр.)
3.Флорна вода от маточина
4.Тонер - Isntree Hyaluronic Acid Toner (задължително се нанася на влажно/мокро лице)
5. Benton Snail Bee High Content Essence
 ( опция PURITO Centella Green Level Buffet Serum)
6.Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule
7. Benton Fermentation Eye Cream
8.iUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream
9.COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

freestyler2, гневни бръчки се повлияват много добре от редовен масаж на зоната. Не съм запозната със сайта, за който питаш, но по принцип всички доставки от Корея различни от k-packet са с много високи цени. Има много он-лайн магазини с атрактивни предложения, но или не доставят до БГ или не предлагат евтината доставка, за това и повечето пазаруваме само от 5-6 сайта и ибей.

Witchcraft, моя съвет е задължително да пробваш първо с тестери, защото с тези продукти е на кантар. Като цяло повечето high end марки като Sulwhasoo, Whoo, Ohui, Amore pacific, Lirikos, Isa Knox, Su:m37,японския  SKII и тн са с много наситени състави плюс повечето са с каква ли не химия вътре, съдържат алкохол, ароматизатори и някои доста силни алергени. Продуктите на hanbang брандовете са с доста специфични миризми, някои изключително парфюмирани и не на всеки му понасят. Продуктите на основата на ферменти (Su:m37 и SKII) в никакъв случай не са толкова универсални също. От друга страна ако успееш да си подбереш правилните продукти няма да съжаляваш, защото азиатците наистина държат да получиш максимално качество за парите си.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 12:55 от Viola Tarakanova

# 235
  • Prismatica Aerie
Su:m37 Secret Essence излиза по-изгодно в сет. Има и тестери, но предвид течната консистенция не знам до колко са удачни.
Мист версията е с малко по-различен състав, аз не съм я пробвала и не мога да направя съпоставка.

# 236
http://jolse.com/category/benton/102/
Кой търсеше Benton?
Днес и утре до 43%, но май не са много продуктите.

# 237
Ей, сега като писа Виола за Мелано и се сетих да питам есенцията с ферменти на Неоджен правилно ли мисля да я нанасям след него? Тоест, измиване сутрин, Мелано-то, Неоджен след 10-15 минути и накрая слънцезащита.

# 238
Отивам да си сложа Меланото на сухо лице, да си сипя кафе и се връщам при вас...

Та по ред:
1. Не знаех какво е "бръчки 11";

2. Никога няма да си направя труда да отговоря на съфорумка, изискваща инфо и помощ по подобен начин;

3.Респект за Smurfette за старателно направеното домашно!

4. Това Мелано действително ми изсветли  сериозно петната, въпреки издънките ми със слънцезащитата поне половин дузина пъти;

5. Докато ровех за инфо за ампулата на Кореана (Еми-Еми, мерси още веднъж!) попаднах на техен продукт, който се явява Хиалуронова ампула ЛАЙТ за по-мазни кожи. Лично аз нямам спомен досега да съм виждала лайт версии на корейски продукти, а вие? А определено обсъждахме след едно мое оплакване, че хиалуроновата киселина далеч не е най-лесния и комфортен за ползване продукт:
https://www.amazon.com/dp/B07Q4RVTPP/ref=emc_b_5_t

Su:m37 set ще си поръчам на Дядо Коледа, а дотогава ще се опитам да направя нещо, много противоречащо на природата ми, а именно да направя курс от 3-4 седмици само с продукти от една линия на една марка. Приготвила съм Sulwhasoo Timetreasure и хем си ги харесвам и мисля, че са супер за мен в този сезон, хем душата ми се бунтува да бъда толкова "ограничена". При финско-руската баба четох за този подход и ми звучи логично.
А мислите ли, че ако сутрин си ползвам западно-японската рутина ще е противопоказно за резултата?

PS Кой каза "слънцезащитата ВЪРХУ бб крема"!?!

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:13 от Agent Provocateur

# 239
  • София
Viola Tarakanova, много благодаря за съветите! С нетърпение поръчвам и ще се присъединя към вас не само с четене, а и разкрасяване Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт