Азиатска козметика и грим 13

• 31 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Фаворит сред прополисовите продукти ми е Skinfood Royal Honey Propolis Enrich Essence!
Концентриран,но лесно се нанася.Подхранва,хидратира,дава блясък,при мен не лепне.

За сравнение,използвала съм подобни на Cosrx,Iunik и Leegeehaam.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 22:50 от Sissi 81

# 541
Провери дали с другите отстъпки сумата става по-малка  от $35..
На самия продукт става, но купонът е за grand total $35, които аз достигам. Така ми и изписва: Sorry but you cant use this coupon because your grand total is under $35.
Нищо, явно ми е било писано да си пазя парите за мега дийла...

# 542
  • Sofia
Аз го имам витаминения тонер на Some By Mi...ама съм го ползвала само веднъж. Grinning

Купи си го, един тонер никога не е в повече. Grin

# 543
  • София
В Yssstyle мога ли да ползвам едновременно купон за 10 долара отстъпка при поръчка над 80 долара и още един за 15% отстъпка. Опитвам се и не става Simple Smile Предполагам не е възможно да се ползват два кода едновременно, но все пак да попитам, да не би аз да не правя нещо не както трябва Simple Smile

# 544
Лодси, само единият от тези може. Иначе имаш и реферален за още 2% мисля.

# 545
Предложение от yesstyle: трите серума на Iunik за $27.56.
https://www.yesstyle.com/en/iunik-serum-limited-set-50ml-x-3pcs/ … 93##productAnchor

# 546
Скрит текст:
Много сте вредни, мили мои Simple Smile
Приключих с гръм и трясък с подаръците, които семейството ще ми подари за Коледа... тази есенция я сънувах вече, та като ще е гарга да е рошава - взех я в супер размер и с арт опаковка! Поръчах от Йесстайл и някакъв купон за -15% се аплайна (имам някакъв апп за купони, който понякога прави чудеса) + Royal Vita Propolis 33 Ampoule

Красота!
Sum:37определено е есения хит в темата.
Oпределено красотата най-много помогна на покупката, защото аз сe влияя ужасно много от естетическия аспект и си плащам като поп за тази работа, а уж съм прагматичен човек, пардон Телец Grinning
(фактът, че къшънът на Su:um, който нося вече 3-ти ден толкова много ми харесва също помогна да извадя кредитната карта!)
Нещо полезно за всеки, решил да троши пари за Su:um 37
https://www.reddit.com/r/AsianBeauty/comments/7vkllh/guide_full_ … l_sum37_products/

И бърз въпрос - забелязах, че порите коло носа, които бяха много смалени откакто ползвам сериозно няколко стъпки и много корейска козметика пак са се увеличили като размер. Мислите ли, че е въпрос на недостатъчно хидратация или съм прекалила с нея или нещо друго?!?

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 18:41 от Agent Provocateur

# 547
Ще следя и аз мненията за увеличените пори около носа. Никога не са ми били проблем, но от 2 месеца (още не бях започнала корейската козметика) станаха забележими.
Имам и аз глупав въпрос - когато се ползва маска с отмиванв след почистване ли се ползва и след нея тоник и т.н. стъпки? Откакто почнах кк ползвам само шийт маски, а сега имам няколко с отмиване нови. Благодаря много Blush

# 548
Ще следя и аз мненията за увеличените пори около носа. Никога не са ми били проблем, но от 2 месеца (още не бях започнала корейската козметика) станаха забележими.
Имам и аз глупав въпрос - когато се ползва маска с отмиванв след почистване ли се ползва и след нея тоник и т.н. стъпки? Откакто почнах кк ползвам само шийт маски, а сега имам няколко с отмиване нови. Благодаря много Blush
Зависи от маската с отмиване, може да се ползва тоник преди нея, или ако е глинена е добре преди това да се мине с продукт с киселини. Ако е хидратираща може направо върху леко подсушено лице.

Теди, какво се случва с твоята пратка? Може и на ЛС Simple Smile
Пуснах поръчка от Yesstyle онзи ден и им писах като коментар за проблемите със стойностите и новия превозвач. Върнаха ми отговор, че нищо не могат да направят по въпроса "Мениджър логистика пише тотал по негово усмотрение". Та да си знаете, че явно всичко от тях ще е за митница. Аз лично вече се ориентирам само към големи поръчки.

Въпрос към тези, които са подавали документи кам митницата за пратки от Yesstyle-как си описвате разните кодова, отстъпки, rewards кредити в декларацията стойност? И кой тотал пишете отдолу-това което сте платили или това което би било ако се калкулират продуктите на цена без отстъпка? Най-добре на ЛС, който може да съдейство с инфо. Предварително благодаря Flowers Hibiscus

Reddish Brown, много благодаря. Възползвах се от предложението Simple Smile

Днес за пореден път попаднах на някакви посредствени опити БГ продавачите на КК  да пишат статии във Фейса за азиатската грижа, стъпките, продуктите, съставките....абе, трагедия.
В случая умниците от Ankorean (мисля, че бяха те) не знам защо са решили, че емулсията е по ред между тониците и серумите, защото била "нещо като крем", ама видиш ли на водна(?!) основа, докато серумите и кремовете били на маслена SobScream
т.е 1.маслено измивно/2.гел-пяна/3.тоник/4.есенция/5.емулсия/6.серум/7.шийт-маска опция и тн.[/spoiler]
И някой после това ще го чете и ще се чуди защо не му се получава и сигурно козметиката не става!
По-забавното е, че тоя пост фейсбук го блокира Joy

# 549
Виола, чакам я в понеделник. От митницата ми звъннаха и казаха, че са отворили пакета и там си пише сумата от 8.86долара и няма нужда от никакви документи просто са я освободили, а аз предния ден им бях изпратила скрийншот от сайта с поръчката, съдържанието също снимах и извлечение от банковата сметка, всичко това изпратих на мейла на митницата.
Ankorean, е много зле, собственичката се опита да влезне в групата във фейса но бързо я махнах.
А щом от йесстайл нищо не могат да направят ще им кажа чао за сега.

# 550
Теди,т.е. вече в пакетите има фактура с описание на продукти и сума? Е това вече съвсем ме довърши...

# 551
Теди,т.е. вече в пакетите има фактура с описание на продукти и сума? Е това вече съвсем ме довърши...
Да има си вътре данни за продуктите , описание с цени, бройки както си му е реда./винаги е имало в йесстайл/
Като го взема ще снимам.

# 552
Имаше описание с продуктите и подаръци ако има към поръчката. Цени нямаше.

# 553
Теди, винаги е имало опис с изброени продукти, но никога не е имало цени или тотал платен плюс др. подробности тип фактура/ордър. Но, да наистина най-добре като го вземеш да кажеш какво и как Simple Smile
Само не разбрах ти декларация съгласие попълвала ли си за тази пратка? И ако не си как така са ти прегледали документите, а на софийска митница отказват? Чувствам се географски прецакана Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 23:35 от Viola Tarakanova

# 554
Ето това е опис от последната пратка, минала през митница
Цени няма, но в описа до митница копирах поръчката от сайта с единичните цени на продуктите, като отдолу в забележка написах отстъпките, които са ми приложени и реално колко съм платила. Сега следва да подам искане за възстановяване на митническите такси... Ако може някой да ми каже каква валута въвеждам и трябва ли да приравнявам стойността на български лева от митнически такси и ДДС към долар например? С оглед на това, че бележките са на български език:
Благодаря!

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 06:45 от Малага

Общи условия

Активация на акаунт