Азиатска козметика и грим 13

• 31 271
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Използвате ли олио за измиване на лицето, ако нямате грим или минаватв директно на втора стъпка - само пяна/гел за измиване? 🙄
Това е първа стъпка от двойното измиване и се прави всяка вечер. Дори и да няма грим, олиото премахва успешно слънцезащитата, която е задължителна. Някои момичета правят двойно измиване и сутрин. На много хора им се струват прекалени някои стъпки в азиатската козметика и действително някои биха могли да се избегнат, но има такива, които са основата на този вид грижа за кожата. Едно от тях е двустъпковото измиване. Друго е слънцезащитният крем. Лично аз бих добавила тонер и маска (шийт, нощна или с измиване). Другите ги практикувам с удоволствие, но реално мога и без тях.

# 571
  • Русе
Много,ама много приятно съм впечатлена от TIAM Snail & Azulene Sleeping Mask !😍
"Запечатва " по един фин начин без да лепне и мазнее.Ароматът е много приятен!Кожата е изключително красива сутринта;хидратирана,успокоена и сияйна!Мисля,че прекрасно би допълнила всяка рутина,целяща възстановяване на кожната бариера и премахване на раздразнения и зачервявания.

Някой пробвал ли е тонерът/есенция от серията?

С голямо нетърпение чаках Neogen Real fresh foam Blueberry  , но съм разочарована!
Силен изкуствен аромат,макар и да не премива,пяната дава леко мат финиш.Не ми приятно да я използвам!
Ако някой има интерес към нея,да ми пише на ЛС.Пробвана е два пъти.
уговорена

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 15:43 от Sissi 81

# 572
Използвате ли олио за измиване на лицето, ако нямате грим или минаватв директно на втора стъпка - само пяна/гел за измиване? 🙄
Двойно правя винаги.
Получих мостра на TIAM Snail & Azulene Sleeping Mask и аз също съм силно впечатлена и маската вече е в уиш листа ми, дори виждам, че е намалена и й се чудя.

# 573
От измивната пяна с боровинка на Neogen  и аз не съм доволна, имам усещането, че нищо не измива. От една седмица ползвам и слънцезащитата и също не съм впечатлена и нещо ми опъва. Приключвам с този бранд.
2 пъти вече ползвам ретиноловата серия Isa Knox, засега нищо не мога да кажа освен, че нямам странични ефекти, зачервявания или нещо друго. Като почна всеки ден ще се види.

# 574
За чакащите Мега Дийл напомням, че сега ще е в 9часа заради смяната на времето, както и подаръка на Уесстайл вече е в 4 часа.

# 575
  • Русе
zari65 , от къде поръча ретиноловата серия на Isa Knox и кои продукти използваш?

Имам си любимци на Neogen!
Real cica micellar cleansing foam ми е незаменима към момента,харесах много и винените падове!

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 15:52 от Sissi 81

# 576
Ненаситната му душа много се точи на LANEIGE Cream Skin 150ml, макар че от коментарите които виждам, всеки сам си избира кога и като какво точно да го ползва в рутината си. Някой да има опит с продукта?

# 577
  • близо под тепетата

Аз не винаги ползвам олио. Особено напоследък съм го заменила с мицеларна вода или ръкавица за почистване на лицето, след това пяна и тоник(розова вода в моя случай), серум колаген и сън. Понякога след колаген слагам крем. Сутринта нямам време за почистващите стъпки, т.е. спи ми се и ме домързява да стана Blush

# 578
  • София
Ако съм слагала минерална слънцезащита (с такава тичам основно), дори и без да съм се гримирала, задължително отмивам с олио. И после с гел. Иначе няма почистване.
Сутрин и аз не ползвам олио, а само измивен гел.

# 579
Ненаситната му душа много се точи на LANEIGE Cream Skin 150ml, макар че от коментарите които виждам, всеки сам си избира кога и като какво точно да го ползва в рутината си. Някой да има опит с продукта?
Аз не се спогодих с него.Мирише неприятно , оставя тежко усещане на кожата(мазна и чуствителна).Ползвах го след ампула.Понякога ставаше и на парцали без да съм слагала друго след него.

# 580
Моля ви се, дайте ъпдейт, някоя пристигнала сплаш маска или нещо друго ? Grinning Паникьосвам се вече Grinning

# 581
Моля ви се, дайте ъпдейт, някоя пристигнала сплаш маска или нещо друго ? Grinning Паникьосвам се вече Grinning
Моята си е тук, но един самотен шампоан ми се губи от скритата разпродажба на Lador... на 10ти ноември ще станат 2 месеца от шипването му.
Та като споменах Lador, взех си тестери  с Hydro lpp treatment. От първата проба се харесахме, косата ми пак се държи както в тийн годините ми - жива, лъскава и хлъзгава - ластик едва я удържа. Доволна съм Sunglasses

Много,ама много приятно съм впечатлена от TIAM Snail & Azulene Sleeping Mask

Някой пробвал ли е тонерът/есенция от серията?
Бях започнала есенцията, наложи се да я прекъсна, защото ми пристигна друга с изтичащ срок и спешно трябваше да почна нея. Отскоро пак съм с тази на Тиам. С това прекъсване за резултати не мога да говоря. Иначе е гъста (не прекалено), хлъзгава, не предизвиква реакции на чувствителната ми и алергична кожа. Има лека миризма, не ми допада, но не е проблем.

Ако не съм с грим, но имам слънцезащита - да, балм/олио задължително.
Сутрин - понякога само с вода, понякога само 2ра стъпка (напоследък все посягам към китайското ми серно сапунче) - зависи от това, какво ми казва вътрешния глас.
Вечер - ако съм без слънцезащита, тогава пак само 2ра стъпка, освен ако нямам чувството, че ми е "затлачена" кожата и почувствам, че ми трябва и първата стъпка.

Миенето на пъфовете не ми е голяма сила, но криво-ляво се справям ръчно, с прехваления препарат на Daiso:

Всъщност наистина е добър, просто мен не ме бива, не мога да му хвана цаката, въпреки че гледах туториъли в ютуб...

# 582
  • Sofia
Bel@, кога си поръчала сплаш маска?

На мен ми се губи цитрусовата сплаш маска на Блит, поръчана на 27.09 на тайм дийл. Rage

Без тракинг е, дойдоха ми поръчани неща след нея, които пак са без тракинг.

Теодора пък каза, че Джолсе щели да ме блокират Rage , щото много пратки ми се губели. Само 4-5 са. Joy

# 583
Bel@, кога си поръчала сплаш маска?

На мен ми се губи цитрусовата сплаш маска на Блит, поръчана на 27.09 на тайм дийл. Rage

Без тракинг е, дойдоха ми поръчани неща след нея, които пак са без тракинг.

Теодора пък каза, че Джолсе щели да ме блокират Rage , щото много пратки ми се губели. Само 4-5 са. Joy
LaughingLaughingLaughing няма да спиш

# 584
И моята сплаш маска я няма още. Поръчана на 27.9, шипната на 4.10 без тракинг

Общи условия

Активация на акаунт