Къде в Бургас? (56)

• 51 146
  • 787
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
В крайна сметка в Интерспорт в Бургас Плаза намерих всичко, което ми трябваше.
Искам само да споделя колко съм неприятно изненадана от опразнения МОЛ. ... Почти целия първи етаж, особено срещу Карфур, е пуст.
Жалко. Колко се радвахме като го отриха преди десет години и какво мъртвило е станало...

# 241
Къде има наливни парфюми на Аристеа, Мартинез и Мартин Лион / не съм сигурна как се пише /?

# 242
  • Бургас
Къде има наливни парфюми на Аристеа, Мартинез и Мартин Лион / не съм сигурна как се пише /?
И трите които си изброила съм виждала само капсуловани. В темата за сполучливи имитации се коментираше, че Мартинез нямат наливни. Не съм прочела за такива и от другите две марки.

# 243
  • Бургас
Аз имам Аристеа, не е наливен, а имитация (моя е на Олимпеа). Купих го от Лили дрогерия, но ги има и в ДМ. Според мен са доста сполучливи и трайни.

# 244
  • Бургас
Само капсуловани са, Аристеа и Мартин Лион има в Елитис, на Мартинез има един магазин долу-горе срещу Малибу, сигурно има и други магазини, но аз не ги знам.

# 245
  • Бургас
А къде продават късмети за баница, които се изтриват като билет с печалба? Има под формата на елхички, снежни човеци... Забучват се отгоре на баницата.

# 246
  • в морето до колене
Аз видях такива в магазин БОЛЕРО до хотел Аква. Елхички бяха.

# 247
Здравейте, за много години!🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Майка ми има рожден ден другата седмица и желая да й изпратя цветя до работното й място като изненада .
Знаете ли къде в Бургас се извършва такава услуга и съответно колко струва ?
От много години не Съм вече в града и не знам дали има подобни  места с красиви букети на които да се доверя за повода .

# 248
  • Бургас
Бутик за цветя "Диана".

# 249
  • In my tropical dream
alethea , Влизам с абсолютно същия въпрос!! Само че за приятелка Grinning Какво съвпадение, а на мен ми трябва пък и да бъдат доставени в неделя, като допълнително предизвикателство Smiling Imp  Сега ще го видя този бутик Диана.

# 250
На мен ми препоръчаха Magic flowers Тони Арнаудова, но не ми отговаря ......

# 251
https://m.emag.bg/praktichen-organajzer-za-bel-o-i-chorapi-16-ot … mp;scenario_ID=49
Търся такъв органайзер с няколко отделения ..някой да е виждал ....в айко и миомакс са много големи и дълбоки тип кош ....височината ми е 10 см за чекмеджетата

# 252
  • In my tropical dream
Хванах някакъв произволен резултат от гугъл, който в крайна сметка има професионален сайт/магазин, където виждаш какво се предлага, слагаш в кошницата, плащаш онлайн го доставят в неделя. Да видим дали и изпълнението ще е професионално, дано да зарадват приятелката ми.
Бутик за цветя Диана го знам, разбира се, бих пробвала и Magic flowers Тони Арнаудова, но когато съм си в Бургас. С удоволствие подкрепям наши предприемачи и малкия бизнес, но от разстояние ми е по-лесно и сигурно да си харесам по каталог и да свърша всичко онлайн.

# 253
Здравейте,
Хубав и топъл хотел наблизо около Бургас знаете ли ?
За романтична изненада ми е нужен и да не е много далеч , най много 150км далеч от Бургас Simple Smile

# 254
  • Бургас
150км? 🤣🤣🤣 Турската граница е на 80 км, а Варна на 120км от Бургас

Общи условия

Активация на акаунт