Къде в Бургас? (56)

• 50 986
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
  • у нас
къде е точно този павилион, някъде на ул."Цар Калоян" ли

Не, на ул. Ивайло, няколко магазинчета преди магазин за 1 лв, в посока м-н Анет.

# 91
къде е точно този павилион, някъде на ул."Цар Калоян" ли
Не, на успоредната на "Калоян", но от горната страна над Краснодар срещу магазинчетата, не помня как се казваше улицата. До павилиончето за риба има парфюмерия и магазин за обувки от типа "Евтинийко".

# 92
Здравейте! Трябва ми читав техник на хладилник Хотпойнт с ноуфрост система.

# 93
Момичета, познавате ли човек, занимаващ се с поправката на ел.уреди? Блендерът ми отказа, подозирам, че може и да е изгорял, а не намирам гаранцията..
Аз ползвам един и същ техник от много време - винаги успява да се справи с проблемите ми - сешоар, миксер, прахосмукачка, че дори и пералнята ми е ремонтирал. Ако искате, мога да ви дам телефон на лично.

# 94
  • Бургас/Пз
Искам да купя кафе автомат за домашна употреба.Може ли да споделите какви марки ползвате и дали сте доволни и от къде са закупени?
С капсули или предпочиташ самата машина да си меле кафето

# 95
Искам да купя кафе автомат за домашна употреба.Може ли да споделите какви марки ползвате и дали сте доволни и от къде са закупени?
С капсули или предпочиташ самата машина да си меле кафето
Искам машината да си смила кафето.

# 96
  • Бургас
сори за непазарното питане, но някой може ли да ме насочи къде да отидем относно проблем с нокът,  преди време синът ми си счупи палеца на крака, изтърва върху него  щанга във фитнеса, минаха няколко месеца, съответно нокътят падна и сега почна да расте наново, но явно нещо не е наред, расте накриво или нещо такова,   започна много го боли, та нямам идей кой може да помогне, чувала съм за някакъв медицински педикюр, ама къде да отидем...

# 97
Моя позната е много доволна от тази дама, точно детето й имаше сериозен проблем с ноктите
Скрит текст:

# 98
Най-добре да се потърси хирург, особено като не е обикновено врастване, което се очаква след известно време да израсте.

Между другото аз при маникюристки/педикюристки спрях да ходя от няколко години, след като дочух разговор между една такава и фризьорката, при която работеше - фризьорката ѝ обясняваше как да си стерилизира инструментите, а маникюристката я слушаше, като явно за първи път ги чуваше тези работи.

# 99
  • край голямата локва
освен хипермаркетите, някъде продават ли готова изпечена риба, преди имаше  магазинче на Славейковото пазарче, ама май отдавна го няма

Аз съм доволна от този на Ивайло, от този на Фотинов не толкова.
Има и едно магазинче на Оборище /до отрезвителното/, преди беше добре, но скоро не съм взимала. Има и едно павилионче до трета /пада се първото от към Гурко/, обикновено има поне няколко вида.

# 100
Здравейте  преопоръчайте ми добър специалист УНГ -в Бургас? Благодаря предварително на отзовалите се? Simple Smile

# 101
Здравейте  преопоръчайте ми добър специалист УНГ -в Бургас? Благодаря предварително на отзовалите се? Simple Smile

Аврамов и Ламбов в клиниката срещу хотел "Космос".

# 102
  • Бургас
др.Генчев болница Маджуров
др.Радославова

# 103
  • Бургас
Д-р Нася Атанасова- 3-та поликлиника или в "Меден рудник"

# 104
От къде в Бургас мога да си купя големи кашони (3-4 броя)? Ама наистина големи - колкото пералня горе долу.
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт