Няма значение коя серия върви в момента, все ще го схванем. Как ми се ще да е силно отрицателен герой-гангстер и да не му прикрепят никаква "любима". Интересно ще ми е как би изглеждал като чисто зло.

И аз така разбрах ,че героя който ще изиграе ще бъде много отрицателен ,ще отмъщава за смъртта на брат си ,който май в тази серия умира и сигурно от другата седмица новия герой влиза в сериала.Някъде сред многото инфо ми се мерна и ,че Баръш ще играе само в няколко епизода ,но това ще го разберем на там сега да го видим от другата седмица какви ще ги натвори за начало неговия герой.
Аз мисля само сериите от 3 сезон да погледна ,за да съм горе долу в час с героите и кой за какво се бори ,че иначе всичките три сезона са малко много за гледане .
)

ама не вярвам да е от убавината на Арък Боке Ерденет(май така се пише името му) .Голямо напрежения ще им предизвика на главните герои или пък те на него кой знае .

мерси за хубавата снимка. Чаровен е Боре. Има и нова визия в косата, пък и нова татуировка на дясната ръка.
Ама така си е, два пъти един и същи подарък не се получава! 

А за превъплъщението му в мафиот и то много лош и даже може би такъв дето не го слуша главата изобщо ще го видим в епизода как ще се представи.От тия мънички откъсчета ,които предварително ни пускат можем само някаква далечна престава да придобием според мен.
.А Арък Бъоке предполагам ,че ще бъде всичко друго но не и добър та ще видим ,на мен специално ще ми е интересно дали ще може да изиграе някой абсолютно лош персонаж.
Препоръчани теми