Пътят на честта - Тема 3

• 34 353
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
И според мен не само сценария куца. Нали режисьорите ги режисират  тези актьори, сцени, детайли.

# 106
  • София
Много скучен епизод.
Тоя Плачков хич го няма, аз иначе го харесвам, но му е трудно на моменти да влезе в роля. Изненадата му беше като в комедия.
Да връщат Бонка, че ми залипсва, малко екшън да вкара, много приспивен сериал...

# 107
От достоверен източник знам, че епизодите все още се снимат. Дано, потръгнат нещата...

# 108
  • София
Аз да си кажа - до сега Плачков ми е харесвал единствено в “Черешката на тортата” Grinning
Абе този човек ще се сбръчка да си присвива очите, че да се прави на страшен! Ха ха

# 109
  • На морето!
Магърдич и компания явно не се поучаха от катастрофалния си опит с "Ченгетата", сега решиха нов сериал да снимат. Сценарият е зле, личи си, че снимките са правени набързо и толкова.
Страхотно е, че има толкова български сериали, но по мое лично мнение, тези на БНТ са в пъти по-добри от останалите. На Нова са най-зле.

# 110
Магърдич и компания явно не се поучаха от катастрофалния си опит с "Ченгетата", сега решиха нов сериал да снимат. Сценарият е зле, личи си, че снимките са правени набързо и толкова.
Страхотно е, че има толкова български сериали, но по мое лично мнение, тези на БНТ са в пъти по-добри от останалите. На Нова са най-зле.
А моля, "Дяволското гърло" ми е фаворит. Така не съм се вълнувала от ерата на "Касандра" Embarassed

# 111
Не разбрах защо дваесе серии Блендера се кри и спотайва, и накрая от нищото се появи пред Маруся....

# 112
  • На морето!
А моля, "Дяволското гърло" ми е фаворит. Така не съм се вълнувала от ерата на "Касандра" Embarassed
Ха ха, аз на "Денят на бащата" щях да метна ютията по телевизора. Satisfied

# 113
Площад Славейков с хвалебствена статия, за разлика от коментарите под нея, които са в тон с темата.

# 114
Сериалът набързо е направен,сценарият сигурно е написан на коляно,а актьорите не си правят сметка,че зрителят като ги погледне в следващия филм ще си спомня за злополучния сериал.И всичко това за по-бързи пари.Ако ще да снимат денонощно сериалът е пълен провал.

# 115
  • Там,където се събуждам щастлива.
В България се пие много алкохол. Не се изненадвам, че дават това в сериала.

# 116
  • Sofia
Кои сериали по бтв визирате като по-добри от този?
За мен и Столичаните и Скъпи наследници са тъпизми от класа,по сценарии и актьорска игра.

# 117
Аз такова пиене в друг сериал не съм виждала нито в американски,нито в европейски филми.Тук няма какво да движи действието поради сценарно безсилие и затова се пие или се работи с домакински уреди или се готви.

# 118
  • Берлин
Аааа....и в останалото време се пуши

# 119
"Връзки" беше готино и е до време "Стъклен дом", ама там нямаше много база за сравнение, че да му търсиш кусури.

Иначе и за мен на Бнт са най-сполучливи. Нова и Бтв са hit or miss.

Общи условия

Активация на акаунт