Пътят на честта - Тема 3

• 33 962
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
До сега само четях, но сега ме напира да си кажа.
Много невероятно ми се струва Бонка да няма никакви скътани парички, та да тегли кредит за 50 000 при положение, че това е сумата, която ходжата й поиска. Едно поне 10-20 000 би трябвало да има скътани, тоя хотел не изкарва ли някакви пари, да не говорим, че и парите на Кера и Огнян останаха в нея. Другото сте казали.

# 736
  • София
На ходжата не му трябват магии - нали искаше адреса на Кера, плаща на наемник и жертвата е готова.

# 737
Според мен ходжата точно такива магии прави- с наемници

# 738
Как Киро баща на Жаки бе хора?!От 5 епизода се намеква, че са били влюбени.Ще е много извратено да ги изкарат влюбени и накрая хоп-баща и дъщеря!

# 739
Сцената със Симона беше ужасна и брутална. Стана ми много жал за нея.
И защо трябваше да ни я показват в пълната й "прелест"
Дори в Престъпни намерения няма такива сцени.

# 740
Правилно ти е усещането. Монтирано е по безобразен начин.

То и сценарият на сериите е като домашно по литература, писано на коленце в междучасието преди часа и по произведение, което не си чел!

# 741
През цялото време си мисля, че Киро е баща на Джаки, но не знам как е станало с "праведната митничарка"

Не знам, но човекът, който пише от името на Киро във фейса казва на Маруся, че му е тъща.

А това, че Димитър заведе любовницата си в хотела на маминка е най-най-голямата глупост на света! Кой си води любовницата под носа на мама?? И особено ако мама е Бонка  Simple Smile

# 742
Как Киро баща на Жаки бе хора?!От 5 епизода се намеква, че са били влюбени.Ще е много извратено да ги изкарат влюбени и накрая хоп-баща и дъщеря!
И ще се учудите ли?

# 743
Бруталната жестокост към Симона не ми се коментира. Но биваше по-реалистична да и напраят образа-а тя супер готина, търпи грозен и хилав пияндурник-побойник, Колкото и да го е закъсала финасово, абсурд! Или поне една сцена на нежност да бяха показали между тях, те обикновено насилниците са такива-млатят и целуват, един вид Сткохолмски синдром.

А пък тая фатална жена Кера...малиии, неустоима. Сега и Калата като се влюби в неяяяяя

# 744
  • Viena
То няма мъж в сериала, да не бленува и желае. 😂 😂 😂 😂 😂

# 745
И аз я желая вече, да а пооправя, нов човек ще ви я върна.

# 746
Бруталната жестокост към Симона не ми се коментира. Но биваше по-реалистична да и напраят образа-а тя супер готина, търпи грозен и хилав пияндурник-побойник, Колкото и да го е закъсала финасово, абсурд! Или поне една сцена на нежност да бяха показали между тях, те обикновено насилниците са такива-млатят и целуват, един вид Сткохолмски синдром.

А пък тая фатална жена Кера...малиии, неустоима. Сега и Калата като се влюби в неяяяяя
Убий ме, обичам те се казва, какви са тези европейски наименования Joy.
Най - желаната е Кикерица, вече я желаем и със супите и при проблеми  с перисталтиката.Скоро я очаквам в реклама на бърз кредит и дамски превръзки.Гласът на България е тя!

# 747
Някой друг ли ще прави тема или аз да я започвам?

# 748
Да се включа и аз с впечатленията си от сериала,макар че едва ще кажа нещо ново.Само един-два епизода ми бяха достатъчни,за да разбера що за стока е.За пореден път давам шанс на български сериал и оставам разочарована.Пътят на честта е много гръмко заглавие за това,което гледаме всъщност,но и аз се забавлявам с темата.
Като цяло,започнах да ненавиждам българското кино.Едни и същи мотиви и сюжети в сериалите, от Стъклен дом насам.И след абсурди като Дякон Левски...Чудно ми е,създателите на българските сериали кой си мислят,че ги гледа.Може би няма и публика,кой знае.

# 749
  • София
Пътят на честта е много гръмко заглавие за това,което гледаме всъщност,но и аз се забавлявам с темата.
Като цяло,започнах да ненавиждам българското кино.Едни и същи мотиви и сюжети в сериалите, от Стъклен дом насам.И след абсурди като Дякон Левски...Чудно ми е,създателите на българските сериали кой си мислят,че ги гледа.Може би няма и публика,кой знае.
И аз се чудех от къде тая гръмкост в името и все още се чудя де - Пътят на честта!

Идолът на БГ жените Кера Grinning Grinning Grinning

Има толкова сериали, какато и цял канал за сериали Epic. Не е необходимо да се задълбава в някакви велики драми, а да се разкаже историята. Не могат да разказват история нашите сценаристи. Лашкат се, скачат, дълбаят и накрая боза. Къде по-недраматични и лековати сериали има, но ти е кеф да ги гледаш, заради лекотата с която вървят.  A тук - сюрреалистични образи и пътуване във времето или както онзи дето ще замени сериала в четвъртък обича да казва - манджурляк Grinning

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 17:06 от Eupraxia dArmature

Общи условия

Активация на акаунт