Пътят на честта - Тема 3

• 34 078
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Един от онези, дето набиха Кера в кратката й кариера на служител от Центъра за градска мобилност. Радо се прибира вкъщи и гледа онзи бабаит седи на диванчето с мама, мама умряла от страх, ама го пуснала, казал, че му е приятел. Мутрата сплаши Радо да не се знимавал с Жаки, че видиш ли "майка ти готви хубаво и не е толкова стара" - според мен беше намек за сексуално насилие, което си беше пълна измишльотина Rolling Eyes

# 496
  • Viena
А, мутрата е.... един селчо от Биг Брадър. 😂 😂 😂 😂

# 497
Абсолютно беше намек за изнасилване + на излизане й каза нещо от рода на "Чао, душичке!".
Ба си сбогуванията в тая серия 😂

# 498
Боже това с намеците за изнасилване на майката,наистина беше супер тъпо. На мен чак ми стана гнусно и си помислих,че аз не съм разбрала. И накрая и вика ,, Чао мойто момиче,, Ми поне да бяха сложили някоя засукана да изиграе майката на Радко.Супер неумесно беше с тая клета женица.

# 499
А Анелия и този в Канада ли заблуждава? Може би той си мисли, че е свободна като волна птичка - без мъж, без деца. Защото скри от него кой й звъни, както си пазеше телефона в България. Не каза например „детето е, после ще му звънна” или да каже, че е синът й и да се извини, за да отиде да говори...

А мутрата е единият от двете мутри на Киро, които дават още откакто се върна той. Това е Емо Каменов Къртицата. Стана известен с участивто си в Къртицата, като дори стана и самата Къртица. После мисля участваше и в някакви други реалити предавания. Едното беше с някаква мис Джуки, после май в Биг Брадър Ол Старс.

# 500
И Боби Турбото го забиха в девета глуха. Искам него да гледам. Grinning

# 501
Ужас, нагъл робот е Стела!

Ауууу, тази сигурно ще се окаже с поне едно психично  разстройство..Какви движения, какъв поглед само!
И тези приказки, които излизат от нея! Коя жена в реалността говори така...😬

И Боби Турбото го забиха в девета глуха. Искам него да гледам. Grinning

И аз много го харесах. Стои  естесвтвено на екрана
Разбира се, че е влюбен Киро в Жаки, а тя двойно в него. Представям си сватбата. Whistling
На мен тази линия ми допада...има нещо силно секси в тази история

# 502
Нали?
Аз обаче си харесвам Калоян и чакам да видя любовните му трепети по Керацуда.
Какъвто е възпитан, кротък и кахърен, как ли ще го преживява, как ще и се обяснява и колко време ще я гони.
Да го дават всяка вечер в леглото с надписи над главата му, какво точно си мисли за грозноватото непохватно девойче. То и без това нищо не се случва, половин серия да е запълнена с размислите му, ще я бъде ли любовта с Кера или ще изгуби златна готвачка.

# 503
  • София /Абсурдистан
Това е Емо Каменов Къртицата. Стана известен с участивто си в Къртицата, като дори стана и самата Къртица. После мисля участваше и в някакви други реалити предавания. Едното беше с някаква мис Джуки, после май в Биг Брадър Ол Старс.
Точно. Това е дивият селянин от Монтана, който и български не може да говори като хората. Риалити звездата от ББ.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:21 от Unknown_lady

# 504
Скрит текст:
Нали?
Аз обаче си харесвам Калоян и чакам да видя любовните му трепети по Керацуда.
Какъвто е възпитан, кротък и кахърен, как ли ще го преживява, как ще и се обяснява и колко време ще я гони.
Да го дават всяка вечер в леглото с надписи над главата му, какво точно си мисли за грозноватото непохватно девойче. То и без това нищо не се случва, половин серия да е запълнена с размислите му, ще я бъде ли любовта с Кера или ще изгуби златна готвачка.
Еййй, това е Велико - Калоян раздвоен дали да си признае Любовта, или да яде Мусака! JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 505
  • София /Абсурдистан
Пълни глупости са това с готвенето. Уж имат ресторант, а ще готви в къщи, как ли пък не.
Срещам се по работа с много бизнесмени. От тези, които имат заведения, един няма, чиято жена да готви нещо в къщи, всичко се поръчва от ресторанта и готвачите правят поръчката за шефовете, като особено се стараят. После шофьора им я кара в къщи. А и тези, които са с друг успешен бизнес, поръчват си от заведения и им доставят в къщи. Много рядко някой да си сготви нещо сам и то ако нещо се е сетил на момента. Специално за София, знам и от кои ресторанти поръчват. Имат си заведенията свои стопанства, където им гледат животни и зеленчуци домашни. Готвачите са отлични майстори и готвят даже по-добре от в къщи.
Що за глупости са това пък детегледачката и да готви, и да се грижи за къщата. Особено детегледачка никъде не съм виждала да готви. Тези, които си имат предостатъчно пари, имат детегледачка и дом.помощница за чистене, често и шофьор. Живеещите в къща си имат и градинари. А най-богатите си имат персонал за всичко.
Ако не го съм видяла лично, да лъжат, но тук е съшито с бели конци  направо Simple Smile

# 506
Изгледах финала на епизода - ама тези приятелки на Жаки откъде ги бяха намерили бе...те са като измити чинии в лицето, с жълти неподдържани зъби, лоша кожа, евтино облечени...адски недостоверно е да са от нейния отбор

# 507
  • Viena
И говореха на меко.....

# 508
Оле, Къртицата играе по-добре от артистите. Вече съм му фенката.
Какво точно се е случило между Стела и Калоян?
Начо реве - много хубаво играе.
Бонка - якооо! Иска 10 хилки заем за ходжа.
Чуждестранният любовник сш е много добре, но тренорката не чупи гипса!

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 19:16 от Анонимен

# 509
  • София
Изгледах финала на епизода - ама тези приятелки на Жаки откъде ги бяха намерили бе...те са като измити чинии в лицето, с жълти неподдържани зъби, лоша кожа, евтино облечени...адски недостоверно е да са от нейния отбор

Статисти с реплики, явно евтини или познати на познат. Всичко му е евтино на този сериал, ама пък така са останали повече пари за продуцента. 😂

Общи условия

Активация на акаунт