Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои нови еврейски училища и как са организирани?
Какви са новите руски училища и кои са техните целеви клиенти?
Какви са впечатленията за частните училища в регистъра на МОН?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои нови еврейски училища и как са организирани?
Нови еврейски училища, като Фондация Лаудер и Прокредит, предлагат специализирано обучение по език и религия за своите ученици. Организацията на тези училища включва комбинация от езиково обучение и религиозно образование. Освен това се споменава, че финансирането за 134-то училище е намалено или прекратено.
-
Какви са новите руски училища и кои са техните целеви клиенти?
-
Какви са впечатленията за частните училища в регистъра на МОН?
-
Какви са разликите между училищата, които предлагат състезателна математика и тези, които предлагат курсове за подготовка за НВО?
-
Какво е мнението на форума относно посещаването на курсове за подготовка в 7. клас?
Няма да споря с теб по това колко пъти се пуска, макар че моят ми е разказвал подробно как им минава деня. Аз съм предпочитала детето да иде на ски една седмица повече от това, което ние можем да му осигурим, и съм била доволна да си плащам за тази възможност, и тези пари за мен са били добре похарчени. Ти си решаваш за твоето дете и каквото решиш, си е за теб и него.
Ако има, ще ги пускам заради купона /когато голямата беше в началните класове, СС организираше дневно ски училище на Витоша през ваканцията/, но на ски училище няма да се научат да карат ски като хората, независимо дали е от училище, или индивидуално организирано с някоя школа - масовка, спускат си се просто, а как и с каква техника на никой не му пука. Пробвали сме го и с трите - няма никакъв смисъл. Научават се с нас - единият кара отпред и показва, а другият кара зад детето и не спира да вика по него
), но ако не е в договора и трябва да го платиш отделно, вече става излишно и ти стигат само семейните ваканции