Частни училища - информативна тема 29

• 36 699
  • 792
  •   1
Отговори
# 585
С цена около 15-20хил Евро на година за Рептън тук си е точно като в Абу Даби сигурно

# 586
С тази ВитУша, определено изгубиха моят интерес, дори да ги следя.

# 587
Мен ме изгубиха от момента в който видях кой им е партньор всъщност в БГ.

# 588
  • София

Кой? Аз нещо не видях...

# 589
  • София
Ми то остана ли незастроено място в подножието на планината ВитУша, че чак такъв огромен кампус да има това училище Thinking

# 590

Кой? Аз нещо не видях...

http://www.vmfgroup.com/

Между другото преди много години Роалд Дал е учил в Рептън и е бил жестоко тормозен.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 15:01 от .♥.Fancy.♥.

# 591
  • София
Ми то остана ли незастроено място в подножието на планината ВитУша, че чак такъв огромен кампус да има това училище Thinking
ЮжнУтУ подножие е свободно Wink

# 592
е, очевидно таргетът отново ще са предимно експати и дипломати, така че е нормално цената да е от порядъка на другите им училища, не е необходимо да е съобразена със стандарта на държавата, защото и доходите на съответните клиенти не са

# 593
  • София
Мерси Фенси.

Не знаех, че имаме толкова много дипломати, като за ААУ и това училище, може малко и СГ да включа, че е височка таксата.

# 594
Аз лично ще остана скептична, че това училище изобщо ще тръгне, докато не го видя с очите си. На сайта пише, че местоположението е някъде до Ботаническата градина.

# 595
  • софия
А на мен ми се струва, че групата си е търсила училище за партньор, не обратното.

# 596
  • София
Абе къде четете.. аз освен английска версия в едно каре не виждам друго на сайта...

# 597
  • София
"„Рептън“ е едно от най-старите независими училища във Великобритания, основано през 1557 година в графство Дарбишър, Централна Англия. Към момента има вече три изключително успешни училища в Обединените арабски емирства (ОАЕ), както и други сътрудничества в Китай, Сингапур, Индия и Египет. Сътрудничеството с ВМ Финанс Груп отбелязва появата на първото международно училище „Рептън“ в Европа."

Защо ли това половин хилядолетно училище е избрало точно България, за да стъпи в Европа - както е написано на сайта на ВМФ, от където е цитатът Rolling Eyes

# 598
https://www.reptonsofia.org/about-us/headmaster-s-welcome

Repton School Sofia is very special place to study.

It is full branch of Repton UK, hard-wired into the policies and procedures of the mother school, delivering academic results measured by a very rigorous system of quality control, regular inspections based on the toughest UK standards, wide-ranging co-curricular activities and international interaction with our family of schools around the world.

The campus will offer the very best in purpose-built educational facilities incorporating everything required for academic and extracurricular excellence all designed by a leading British architecture firm to support the programme, both after school and at weekends. The location is at the beautiful foothills of Vitosha mountain, neighboring the Botanical garden of the city. It brings all the benefits the city can offer, perfectly situated in the magnificent mountain and offering fantastic panoramic views of Sofia.

Имат отворени врати този месец. Simple Smile

# 599
  • София
Ама къде тези отворени врати? Нали още нямат сграда или?

Общи условия

Активация на акаунт