.
Аз имам лактозна непоносимост но има и факт че може да имаш И алергия . Пила съм хапчета с лактоза и те уверявам че хич не е безобидна . Щом ядеш сирене и мляко не знам за каква лактозна непоносимост говорим
Тя се изразява в растройство обичайно
Аз имам лактозна непоносимост но има и факт че може да имаш И алергия . Пила съм хапчета с лактоза и те уверявам че при хич не е бизобидна . Щом ядеш сирене и мляко не знам за каква лактозна непоносимост говорим
Тя се изразява в растройство обичайно
Ама да не продължаваме . Просто не се бъркай защото има значение и то голямо . Била съм при алерголог пускала съм всякакви тестове и е различно
Ама да не продължаваме . Просто не се бъркай защото има значение и то голямо . Била съм при алерголог пускала съм всякакви тестове и е различно
- дано и занапред е така, но не знам какво е да те боли корем от храна. Изследването е за гени , както за фолиевата... Изследват само лактоза, сол, кафеин ( другото е за болести и др. ) - и за кафеина имам проблем с разграждането аз - за това ти бях писала по- рано , че е хубаво да се избягва. Препоръчани теми