Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 4

• 159 305
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Изгледах 1 и 2 еп., защото вече са преведени на бг и много ми харесва.

Аз харесвам и Алеф, но и там ще чакам бг превода.
Напоследък се разглезих. Simple Smile

# 451
Къде мога да гледам Ask 101 с бг превод? Предарително благодаря!

# 452
# 453
Тъкмо влизах да дам линк, но и моят е същият като последния Simple Smile

Аз пък да помоля за линк за епизодите на руски, но да не е 1plus1, че много ми забива.

# 454
Пепелче, в 1plus1 още не са го качили, затова дадох друг линк. Виж тук как е

http://turkish-tv-series.ru/turkey-serials/17234-lyubov-101-ask- … zyke/4-seria.html

Не давам линкове в които се включва антивирусната. Аз гледам с озвучаване онлайн, ето първите три серии от снощи. Преводачката Сама е много добра.

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243784%2F1504147e6973 … pl_wall_-46308288

Сега в същата група започваме да гледаме 4-6 серия, в следващите минути ще сложат линк. Който желае, да заповяда.

Ето линк за онлайн сега

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243786%2F9b40dbccb2a6 … pl_wall_-46308288

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 20:03 от LU4IQ

# 455
Този Aşk 101 пак с трийсегодишни ученици май? Изглежда ми тийн история и не ми харесва. Време е да погледна Alef. Хареса ли ви?

# 456
Този Aşk 101 пак с трийсегодишни ученици май? Изглежда ми тийн история и не ми харесва. Време е да погледна Alef. Хареса ли ви?

Не е с трийсетгодишни. Според мен показва добре дилемите, пред които се изправят на 17-годишна възраст. Струва си и мисля, че втори сезон ще е още по-добър. А и в класацията е на второ място за бързо време. Иначе аз изгледах трите епизода от Алеф - различен е със сигурност, но епизодите са малко, за да преценя дали става.

# 457
Е, как не е? Актьорите на по колко са? Приличат ли на гимназисти? На мен не.

# 458
Изненадващо за мен и петимата изглеждат нормално като за големи ученици. Мерт в "Един литър сълзи" беше ученик, Кубилай - на ученическа възраст в "Ти си моята родина", Алина - в "Парченцата", Селахаттин в "Една надежда стига" - току-що уволнил се от казарма, във "Вавилон" е малко по - голям,  мамино синче... Отличен избор са актьорите в сериала, героите им са много различни, но във всеки откривам по нещичко от себе си, когато някога бях на тяхната възраст.

Песен от сериала

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 22:20 от LU4IQ

# 459
Лучия, много ти благодаря!
И аз намерих ей този линк междувременно https://turkru.tv/lyubov-101-4-seriya.html

Аз пък не се подразних от възрастта на актьорите и ги възприемам точно като гимназисти.
 Харесва ми как се справят с ролите си.
Единия младеж го гледам и във Вавилон, но това не ми пречи да го възприема сега в този образ.
Въобще сериалът ми е интересен   и епизодите лесно ми вървят един след друг.
Започнах го на обяд и май до утре ще съм го изгледала. Simple Smile

Виж в Алеф нещо не ми допада Кенан Имирз...олу и нямам обяснение защо.
Иначе сериалът ми харесва, но  ще го гледам само на бг, че там трябва да се внимава повече. Simple Smile

# 460
Е, как не е? Актьорите на по колко са? Приличат ли на гимназисти? На мен не.
Ами годините им са 19, 21,25,26 и 30 (но аз бях изненадена мислех си, че е поне на 24-25). В повечето тийн сериали и филми по света, героите се играят от толкова годишни актьори дори и повече.

# 461
Не знам, мен ме дразни, приличат ми на по-големи за ролите си.
Като бях ученичка много харесвах Rebelde.

# 462
Пепелче, това е същият сайт от поста ми на предната страница. Реших, че и той ти забива, затова дадох още един. Единственото, което не харесвам - за следващ сезон на сериал на Нетфликс се чака много, а сега заради епидемията ще чакаме още повече. Не вярвам да започнат снимките на втория сезон през лятото, както бяха планирани.

# 463
Лучия, ти ме отчая за вторите сезони на Нетфликс.
Снощи в 1ч. приключих с първи на Ашк101 и така искам да започна следващия. 😀

Много съм тъпа, ама защо 101?
Коя е актрисата, която играе порасналата Еда?
Първо я помислих за една, но после се разколебах.
Не дадоха ли, че някое от момчетата като че беше в килия или да се връщам пак в първите серии?

# 464
Лучия, ти ме отчая за вторите сезони на Нетфликс.
Снощи в 1ч. приключих с първи на Ашк101 и така искам да започна следващия. 😀

Много съм тъпа, ама защо 101?
Коя е актрисата, която играе порасналата Еда?
Първо я помислих за една, но после се разколебах.
Не дадоха ли, че някое от момчетата като че беше в килия или да се връщам пак в първите серии?

Да, единия беше в килия и предполагам, че това е Синан, тъй като домът му беше затворен с полицейски ленти (много тъпо - той ми е любимият герой). Иначе актрисата, която играя Еда се казва Tuba Ünsal, тя не е много популярна, но аз съм я гледала в първата част на филма Dünyanın En Güzel Kokusu и имаше второстепенна роля в сериала İçerde.

Общи условия

Активация на акаунт