Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се чувстват бъдещите майки по време на ритничетата на бебето?
Какъв е обичайният модел на ритници, които бебетата обикновено показват?
Какви са обичайните опасения на бъдещите майки, когато усетят движенията на бебето си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се чувстват бъдещите майки по време на ритничетата на бебето?
Бъдещите майки описват усещането от ритането на бебето като смесица от приятни и неприятни усещания. Много от тях съобщават, че ритниците могат да бъдат силни и дори да причинят дискомфорт, особено ако бебето рита в чувствителни области като ребрата или пикочния мехур. Някои майки споменават, че дори могат да почувстват разтягане и болки в корема, но също така споделят носталгия по тези моменти след раждането на бебето.
-
Какъв е обичайният модел на ритници, които бебетата обикновено показват?
Много бъдещи майки отбелязват, че ритниците имат различен интензитет и често променят формата и местоположението на ударите. Някои жени споделят, че по време на сън бебето може да бъде по-спокойно, докато вечер, когато майката легне, активността му се увеличава. Бебето преминава през различни фази на движение и раздвижване, които много наподобяват хълцане.
-
Какви са обичайните опасения на бъдещите майки, когато усетят движенията на бебето си?
Бъдещите майки понякога изпитват безпокойство относно активността на бебето си, особено ако не усещат движения за продължителен период. Някои съобщават и чувство на страх, ако интервалът между движенията е твърде дълъг. Въпреки това, медицински специалисти често уверяват бъдещите майки, че активността на бебето е индикатор за жизнеспособност и нормално развитие.
-
Какви съвети дават бъдещите майки помежду си относно ритничетата?
-
Какви физиологични реакции предизвикват ритниците у бременните жени?
направо омлет ще си направи но това адски ме боли имам чувството че ще изкочи някой път
Вас така ритали ли са ви?Даже и през ноща не мирясва вече не мога и да спя все едно е мишка в корема ми
! Ще го изтърпиш, няма начин, а после ще си спомняш с носталгия как те е ритало
!
,най-интересното е,че като баща му сложи ръка на корема ми и то замира,при мен-не се получава