моля споделете, така силно ли ви ритат бебетата?

• 11 190
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
След 8-ми месец, корема ми подскачаше направо  Joy такива ретници раздаваше, а сега навърта по хиляди километри, не спира  Joy

# 31
  • София
Имаше моменти в които яко ме риташе,но имаше и моменти в които си кротуваше Laughing.

# 32
доста рита и повечето ритници са грубички, даже питах докито миналата седмица нормално ли е това, каза ми че няма от какво да се притеснявам Hug

# 33
  • София
бях жертва на ужасни ритници и така се беше настанил, че почти винаги  на едно и също място ме уцелваше

# 34
Много ме риташе, имах чувството, че ще изскочи. Направо лудница, но пък сега понякога това усещане ми липсва Grinning.........................

# 35
доста силно ме е ритал, но чак да боли - не ме е боляло.

# 36
Ритането не ме притеснява толкова. Понякога е болезнено (явно зависи къде ще те нацели  Rolling Eyes ), но това протягане на бебчо направо ме остави без ребра. То че му е тясно му е тясно, но и моите ребра не са за един ден. Понякога като се опъне остава в това положение по 30 мин. и ходя с едната ръка под ребрата ( и аз да дам някакъв отпор я  Joy ).

# 37
  • София
И мойта бебка риташе страшно силно. Особено неприятно беше в ребрата от дясно, там и по някой крак разпъваше от време на време в последния месец. Така силно ме риташе че като ходехме на кръчма с приятели всички в корема ми гледаха и се смееха.

# 38
Не само рита силно и болезнено малката принцеса, а и така ми опъва корема, че имам понякога усещането, че ще го разпори! Случвало ми се е да подскоча от болка пред компютъра, да се присвия, докато се рразхождам, да подпикна, с извинение, когато ме нацели на определено място preggo

Явно е нормално, но... боли! Друго си е щъркелът да го донесе  stork-girl

# 39
Много ме риташе и много се въртеше! Един път даже имах чувството, че ми пукна реброто с ритник! Да ми е жив и здрав, и сега не се спира за секунда!

# 40
И мен много силно ме риташе в началото, като започнаг да го усещам, болезнено доста..
Сега се е укротил и рита само към корема навън и настрани. А в началото някак си навътре и назад - е тогава беше много, ама много болезнено Thinking

# 41
  • София/Варна
А случва ли ви се да ви пулсира корема? Последно време ми се случва доста често и силно. Тресе се целият ми корем. Това е различно от движенията на бебето. Сякаш усещам сърцето си в корема си. Почти равномерно е и продължава по няколко минути.

Кумата ми разправя, че това се получавало когато бебока си хълцал.

# 42
Кракът на НИно излизаше от корема ми...беше много странно. ПРЕКРАСНО Е ТОВА УСЕЩАНЕ ДА МЪРДА ЧОВЕК В КОРЕМА ТИ.После ще ти липсва известно време.Успех... и късмет!  bouquet

# 43
Да,ритал ме е доста силно.Дори ведньж,така ме изрита в ребрата,че се уплаших да не си е счупил крачето.Иначе,като цяло се опьваше,на ластик бях станала...

# 44
И при мен като при Габриела - много често я усещам да мърда, но сложи ли си ръката таткото и кротва.Но според мен е и още много мъничка, за да я усети някой друг освен мен.Но е доста приятно като шавне, защо знам, че си е добре. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт