"Супер се получи!" - "Няма да повторя!" - изпитани ремонтни съвети

• 50 848
  • 513
  •   1
Отговори
# 435
labrex, благодаря, но не ми се иска в темата; на лични бих пратила на драго сърце.

Beretsheri, ще ти създадем сега работа. Ами, както решиш и на когото пожелаеш, изпращай на лични. Описанието ти звучи интересно и сега няма да сме малко любопитните да видят. Simple Smile

# 436
И аз искам да ги видя.

# 437
Аз понеже не съм любителка на тапетите, ама като разгледах тези бамбуковите, има страхотни.

# 438
Има ли недоволни от ползването на гардероб с плъзгащи врати?
Намразила съм ги от един балкон, който имаше плъзгащи прозорци и се отваряха много трудно, но все пак при гардеробите може и да е плюс плъзгането.

# 439
  • Sofia
Имам трикрилен до тавана почти ,с огледала,доволна  съм.
Скрит текст:
Сестра ми има четирикрилен огледален,още по-голям и също е доволна.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 10:12 от Doli

# 440
Аз не съм доволна - плъзгащите врати не могат да се затворят плътно, остава някакъв луфт и в гардероба ми се събира прах.

# 441
Доволна съм, пести се място при отваряне. Само трябва да се почиства долната релса, по която се плъзгат вратите, защото с времето се трупат боклучета там и вратите почват трудна да се движат.

# 442
Аз не съм доволна - плъзгащите врати не могат да се затворят плътно, остава някакъв луфт и в гардероба ми се събира прах.

Прах се събира и при другите врати.

# 443
  • Sofia
Харесвам и вътрешни плъзгащи врати,спестяват място.Сложихме такава на тоалетната,която е в тясно и тъмно коридорче,пак с огледало от външната страна и мн добре се получи.Исках и на някои от стаите,но късно се сетих и не се осъществи Confused

# 444
И аз имам двукрилен гардероб с плъзгащи врати в спалнята, с механизъм с горно водене, ако трябваше да избирам сега бих си го направила с нормални врати. При мен се затварят плътно вратите, ама се получава едно 5-6 см застъпване https://i.pinimg.com/originals/46/6e/43/466e43c1fb4a20ff8b7583c76948c722.jpg.

# 445
Намразила съм ги от един балкон, който имаше плъзгащи прозорци и се отваряха много трудно, но все пак при гардеробите може и да е плюс плъзгането.
Аз!
 Мразя тия врати! Намислихме ги за икономия на място, но не бих повторила. А тази с огледалото в средата е и тежка. На всичкото отгоре никога не стои в средата, където и е мястото. Толкова са ми досадни сутрин като бързам и трябва да отварям чекмеджета, а после да ги проверявам дали са затворени докрай, че като се блъсне тая ми ти маса в незатворено чекмедже, че като ми блъска и мачка пръстите, че като се появи мъжът ми и той иска да търси нещо в гардеробите, пълен цирк! Жената, с която живее девер ми идва да ги гледа за модел, предупредих я, че съжалявам много за това, че не са нормални врати, но тя не ми хвана вяра и си поръча същия гардероб. Не я знам дали е доволна.

# 446
А аз си го обожавам, но моя е двукрилен и без чекмеджета вътре ... Наистина има няколко см застъпване, но не ми пречи по никакъв начин.

# 447
Причината да се включа в темата беше точно тази. Да изразя недоволството си от тези гардеробо. Понеже коментара ми беше дългичък може да върнеш 2-3 странички на зад да прочетеш ако имаш желание. Blush

# 448
  • София
Моят също е двукрилен и в едната част има чекмеджета. Има механизъм за плавно затваряне и с един пръст се отваря и затваря. Спестява място и не е създавал никакъв проблем. Много си го харесвам. 😃

# 449
Харесвам и вътрешни плъзгащи врати,спестяват място.Сложихме такава на тоалетната,която е в тясно и тъмно коридорче,пак с огледало от външната страна и мн добре се получи.Исках и на някои от стаите,но късно се сетих и не се осъществи Confused

А ключалка има ли плъзгащата врата за баня? Разглеждах по сайтовете, но не намерих, а ми предстои да поръчам

Общи условия

Активация на акаунт