КАУФЛАНД - тема 38

• 59 858
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Киви също купувам вече само от Лидл. Вярно е по скъпо, но дори и привидно зелено, пак е чудесно за ядене.
Райските ябълки, които купих миналата седмица (в Лидл и Кауфланд са от сорта дето не трябва да омеква) ги сефтосах веднага. Ядяха се, но бяха твърди като ябълка и не така наситено сладки. Няколко дни по късно, все още твърди, но по сладки. Като са зрели стават по наситено оранжави.

# 646
  • На изток от Ада
Някой взе ли го

# 647
Здравейте,лятото имаше намалени детски кухни и взех на детето за подарък за Коледа,но така и не я отворих...Някой друг дали се е възползвал и има ли идея дали са качествени....Хайде и тук да обсъдим кухнята,няма само в Лидл темата я 😜😁✌

# 648
Персила хубав ли е?

# 649

Защо да не е?
Прах сензитив няма кисл.избелители вече - напомням ти, защото към него се беше насочила.

# 650

Защо да не е?
Прах сензитив няма кисл.избелители вече - напомням ти, защото към него се беше насочила.
Искам сенситив за детски дрешки, обаче видях че няма. Само зелен и лилав за 54 пранета, към 15лв.

# 651
Днес купих течен Персил за 100 пранета за 24 лв от Метро

# 652
И в К. имаше такава туба по едно време, за същите пари.

# 653
Течен не ме устройва, нито капсули. Май ще се прежаля с кауфландския, лилав, за цветно.

# 654
Чудно кое му е сензитив...принципно бебешките прахове са такива с избелители. Ароматът на всички видове прах Персил принципно е деликатен...та става за детско.

# 655
  • СОФИЯ
Купих за дъщеря ми, не от Кауфланд. За йонизираш сешоар цената е повече от ОК, уж по-малко уврежда косата. За функцията изправяне трябва търпение и време, кичур по кичур. Детето още ползва и пресата.

# 656
И в К. имаше такава туба по едно време, за същите пари.
Да. Чаках го пак ама не го дочаках , че моите запаси са на привършване

# 657
Като за 5 лв са идеални:

# 658
Ееее...ма що с ръката така...не е културно ...Joy
Накърти ми се душата направо...

# 659
За вас показах, аз с щипка Stuck Out Tongue Winking Eye.

Общи условия

Активация на акаунт