КАУФЛАНД - тема 38

• 59 863
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Купихме за щерката коледния комплект Милка с чаша. Не ме кефи изборът на картинки по чашите, ама каквото такова. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
Аз издирвах поставката за хартия 3в1 и накрая хванах една служителка да ми я намери, защото аз не я намирах. И тя не успя Joy Каза че от хубавите и евтини неща им пращали по три бройки. Не че 20лв за стойка е евтино за мен, ама... Яд ме е сега, че не минах вчера, но в понеделник винаги е лудница и исках да си я спестя.

# 632
Брадли , и днес няма Лаваца и Duck , но поне бяха заредили комплектите на Dove -до кога ще ги има обаче , не се знае.

Благодаря
Нямаше и на Т. Каблешков

Може би по грешка са ги сложили

# 633
От поставката за хартии 3 в 1 вчера в Овча купел имаше преди обяд над 10 кутии , но днес не погледнах, съжалявам!Според мен , ако я намерите си заслужава, погледнах я вчера и доста добре са я изкопирали от тази на LEIFHEIT , която имам от над 15 години.

# 634
Къде я гледате таз поставка за хартия, в брошурата нищо не виждам.

П.С. видях я, но я няма в брошурата за нашия град.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 15:23 от dani-ela-80

# 635
  • Карлово
Аз издирвах поставката за хартия 3в1 и накрая хванах една служителка да ми я намери, защото аз не я намирах. И тя не успя Joy Каза че от хубавите и евтини неща им пращали по три бройки. Не че 20лв за стойка е евтино за мен, ама... Яд ме е сега, че не минах вчера, но в понеделник винаги е луднии исках да си я спестя.
Не се ядосвай, сигурно не са били много хубави. Например не може да се слага голяма ролка хартия. Отделно май и за дългото фолио е къса тази поставка. Така че....
И на мене ми се искаше да я видя, можеше и да са коригирали тези ндостатъци, но забравих. Залисах се по намалените коледни звезди, които щяха да увехнат за 2-3 дни и краставиците също ми отнеха от времето, от тях също се отказах, лимоните мирисах един по един и взех три, един нар  и купих разни други неща, не на промоция.

# 636
  • Русе
Ама, кога ще пуснат истински лимони? Тез горчивите, миришещи на лекарство не им ги искам. Райските ябълки дребни, нагнили... Да си си ядат. Лук в чували няма. Въобще... Да не отиде човек след работа да пазарува

# 637
Последните месеци плодовете и зеленчуците са им много зле първите дни на промоция...към четвъртък-петък изнасят по-свежи. Аз исках мандарини днес, но не ми харесаха на вид изобщо.

# 638
Ама, кога ще пуснат истински лимони? Тез горчивите, миришещи на лекарство не им ги искам. Райските ябълки дребни, нагнили... Да си си ядат. Лук в чували няма. Въобще... Да не отиде човек след работа да пазарува
Не съжалявайте за лука,при нас беше дребен и покълнал...Е, взех си един чувал,че си го хапваме .

# 639

Райски ябълки вземам от Лидл. Като ги намалят на 69ст са идеални. Миналата седмица купих доста, бяха зелени, но за няколко дни узряха.

# 640
Къде и как ги съхраняваш, за да узреят, на топло ли? Даже търсих из интернет има ли трик за бързото им узряване. Аз взех и от Лидл, и от Била - още ги чакам, твърди са. Предишните чаках сигурно месец Smiley , омекнаха и станаха наистина "райски".

# 641
Бях купила и банани и ги държах заедно. Аз не ги чакам да омекнат. Като омекнат стават на каша, а тези са друг сорт, не като онези от едно време. Те и зелени стават за ядене, но не са толкова сладки.

# 642
Къде има от тези които се ядат твърди? Има доста видове райски ябълки, но малко са без танин, аз така и не се научих да ги различавам, а ги обожавам.

# 643
Как разбираш дали са зрели или зелени като са твърди?

# 644
  • Русе
Райски ябълки вземам от Лидл. Като ги намалят на 69ст са идеални. Миналата седмица купих доста, бяха зелени, но за няколко дни узряха.
И аз си бях взела преди, като бяха намалени, но оня ден направо забравих.
До ябълки ги държа аз. Но не дълго - ден-два. И кивито така, че понякога е направо като камъни твърдо.

Общи условия

Активация на акаунт