КАУФЛАНД - тема 38

• 59 874
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • shumen
Вики,допълнително изплакване ползвам,дозирам според указанията на пакета,но явно много препълвам пералнята и затова.

# 616
Вики,допълнително изплакване ползвам,дозирам според указанията на пакета,но явно много препълвам пералнята и затова.

Ако препълваш, то и течният няма да успее да изпере добре прането.

И аз препълвах и накрая използвах момента на поредното счупване на пералнята (ММ някакси успява да отремонтира всичко) и купих по голяма пералня.

# 617
# 618
Само с прахообразен пера и никога не  еимало бели петна. Имам мерителна чашка с нея сипвам, не на око.

# 619
Бели петна остават от омекотителите също.

# 620
Здравейте Simple Smile
Някой с мнение и отзиви за тази завивка?
Скрит текст:

# 621
Наминах след работа, взех си ябълки, грейпфурти, лимони, пащърнак и спанак. Взех за проба и сирене за мазане от тяхната марка - търся си заместител на лидълското.

Мандарини не посмях да взема - доста разкашкани ми се видяха.

Щях и чесън да вземам, ама беше 9 лева килото и се отказах.

Загледах и малиновото вино. Някой пробвал ли го е да каже хубаво ли е?

# 622
Лимони купих, сиврия по 0,99, два чаршафа с ластик, много ми харесаха, даже не знам има ли ги в брошурата, мокри кърпи. Доволна съм. Simple Smile

# 623
Сутринта останах разочарована:1. Комплектите Dove , които си бях набелязала ги нямаше (не можаха да ми кажат дали изобщо ще ги има и кога);2. Ароматизатора Дък е единичен, а не както преди двоен и не взех Sad;3.Утеших се с три кг. сиврия ,  ябълки и грейпфурти...

# 624
  • оттам, откъдето започва България
При нас също нямаше от комплекта Дав със сета, както и тоалетно блокче Duck 2 бр. за 1,60 лв.
Говорих с информация, говорих със служителката, отговаряща за сектора. Тя каза, че снощи е заредила и от двата продукта.
Е, то вярно, че снощи имаше от тоалетните блокчета на Duck 2 бр., защото ходихме с ММ да му ги покажа. Днес няма нито едно, но най-интересното е, че няма и етикети на тези продукти. Друг път даже и да свърши даден продукт, етикетът му остава там, където е бил. При нас етикети нямаше, за да удостоверят, че такава стока е имало.
Писах във формата за контакти на Кауфланд, да видим какво ще ми отговорят утре.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 12:51 от didka pitka

# 625
И при нас нямаше двоен Duck нито двойна Лаваца червена.
Дано извадят

# 626
  • Pazardjik
Някой купи ли си тази прахосмукачка , мнения ?

# 627
Здравейте, в брошурата тази седмица видях намалена на 50% тава на Делимано с капак. Някой с отзиви за нея, струва ли си?

# 628
Брадли , и днес няма Лаваца и Duck , но поне бяха заредили комплектите на Dove -до кога ще ги има обаче , не се знае.

# 629
  • София
Зехтинът на Сан Лазаро хубав ли е? Ако не е, моля за препоръки за такъв, който мога да намеря в Кауфланд. Под хубав искам да кажа да не нагарча.
не знам за конкретната марка, но истинският зехтин нагарча.
Аз харесвам точно това, лятото взехме от фермерския пазар в Халкидики една тенекия

Общи условия

Активация на акаунт