КАУФЛАНД - тема 38

• 59 880
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ами те и формичките ми за изрязване са пластмасови, да, досадно е миенето, но с гореща вода и много препарат става някак си. Ще ги пробвам тогава.

# 571
  • София
Надявах се, вече да пуснат на промоция тоалетна хартия Селпак, но за мое съжаление, пак я няма в брошурата. Наличностите и без промоция хич ги няма в магазина който посещавам. Последно имаше само пакети от по четири броя, които струваха към 7 лв.  Tired

# 572
Някой знае ли поставката за кухненската хартия и фолио, как се захваща за стена?

# 573
Надявах се, вече да пуснат на промоция тоалетна хартия Селпак, но за мое съжаление, пак я няма в брошурата. Наличностите и без промоция хич ги няма в магазина който посещавам. Последно имаше само пакети от по четири броя, които струваха към 7 лв.  Tired
И аз чаках, но в алтернатива взех лидълската с овцата. По скъпа е, но по дълго изкарва от Фамилия и Емека, и не е боядисана.

# 574
  • София
Налага се и аз да се преориентирам, благодаря за съвета, So Lucky*

# 575
Добри намаления ще има
в приложението излиза двойния Duck за 1,80 и двойна червена Лаваца за 8,60

# 576
Взех Емека от Фантастико, в очакване на Годо, Селпака де.
И на нас ни трябва влагоабсорбатор, но ме спира шума който издават.

# 577
Доста неща харесах от брошурата,  ще ходя май рано в понеделник с пенсионерите Simple Smile
Може ли някой да ми даде изпитана рецепта за тестото на такива сладки/бисквити, ще купувам такива формички да правим с детето сладки за Коледа. Благодаря!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 15:40 от milena_dyakova86

# 578
Зехтинът на Сан Лазаро хубав ли е? Ако не е, моля за препоръки за такъв, който мога да намеря в Кауфланд. Под хубав искам да кажа да не нагарча.

# 579
  • shumen
Аз сладки не подарявам също.А такава кутия имам една и ръжда не е пуснала.

# 580
Взех Емека от Фантастико
Там ли е на промоция, че вчера в дъжда, видях трима да носят 40 рула. Чак смешно ми стана!

# 581
В сряда я взех, обикновено новите промоции започват от четвъртък, но пък знам ли, може още да е.

# 582
  • оттам, откъдето започва България
Добри намаления ще има
в приложението излиза двойния Duck за 1,80 и двойна червена Лаваца за 8,60

Благодаря ти, че обърна внимание на Duck. Доста често пропускам процентните намаления, а точно Duck ми трябваше. Този, който ползвам, с процентното намаление е 2 бр. за 1,60 лв. Просто перфектна цена.

# 583
  • Варна
Всъщност, има две брошури. Едната е редовна, другата е коледна, важи до 24.12.

# 584
Всъщност, има две брошури. Едната е редовна, другата е коледна, важи до 24.12.
На сайта не я виждам коледната.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт