КАУФЛАНД - тема 38

• 59 887
  • 763
  •   2
Отговори
# 555
Благодаря за съветите, не купих кауфландската кутия с бисквити, защото е малка и пак няма да ми върши работа. Ще измисля нещо Simple Smile

# 556
Относно металните кутии,прочетох  много противоречиви мнения "За" и против,че ръждясвали..и не били практични.Аз предпочитам кутии и  като ги мия, просто веднага ги подсушавам с дом.хартия и нямам ръжда.Пък...и да не ги купувам за цял живот...айде,к'во толкова😄😄😄

# 557
Ама вие тия кутии не ги ли подарявате? Преди, когато правех сладки на Коледа с кутията ги подарявах като си гостуваме по близки и роднини. Имам само една останала и към момента е пълна с... копчета. Трябва да погледна дали е пуснала ръжда.

# 558
Не ги подарявам аз Grinning И сладки не подарявам Grinning

# 559
За подаръци ползвах едни удобни картонени с коледен принт. Поръчвах от сладкарските магазини.
За домашните сладки ползвам за съхранение метални кутии от уиски (не ръждясват) и си изваждам в чинийки, когато искам да хапвам.

# 560
  • оттам, откъдето започва България
Добро утро! Май днес не ви се става. Simple Smile
Време е за кафе!
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html

# 561
Добро утро! Май днес не ви се става. Simple Smile
Време е за кафе!
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html

Добро да е! Станала съм, но нямам достъп до комп. в събота сутрин напоследък, а през тел. ми е трудно да действам.
Благодаря, ще разгледам по-късно! Simple Smile

# 562
Благодаря Дидка.
Аз само детски чорапи харесах. Дано има налични.

# 563
Моля за мнение за влагоабсорбатора. И въобще кое е важното да се гледа при избор на такъв.

# 564
Бурканчета за мен, ще ги подарявам, де.
Този шприц за сладки хубав ли е или и той е като лидълския?!

# 565
  • оттам, откъдето започва България
Моля за мнение за влагоабсорбатора. И въобще кое е важното да се гледа при избор на такъв.

Мисля че е този модел:
Прочети повече за влагоабсорбаторите и ако има мнения за модела. На пръв прочит на характеристиките виждам, че е за 20 кв.м. площ.
Моят е марка ЕCOAIR и съм много доволна, но няма как да дам мнение за този. Принципно влагоабсорбаторът се оказа много полезен уред у дома.

# 566
Някой има ли я тази поставка за хартия 3в1? Интересува ме дали е удобна и дали няма да ръждяса? А и как се монтира?

# 567
  • Варна
Аз пък се чудя за печатите за сладки от стр. 38. Как се чисти това нещо от тестото, което ще се набие в него? Някой има ли подобни и вършат ли работа?

# 568
  • Русе
Добро утро Grinning
Харесах няколко неща, ама са си все за ядене, с изключение намалението на препаратите WC Duck.

# 569
Имам печати, тесто не се набива. Бисквитите се правят с доста мазнина, тестото е мазно и няма как да се набие. Трябва да те притеснява миенето на мазнината от пластмаса и дърво, но мият се.

Общи условия

Активация на акаунт