КАУФЛАНД - тема 38

• 59 890
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Аз преди малко си взех от фурмите, но не са в кутия, в плик са. Нямат добавена захар, само фурми и растително масло пише.

# 541
Благодаря, Hrisi. Няма да ходя тогава. Растителното масло също не ме устройва.

# 542

Не знам къде е това масло, аз съм купувала много пъти, не съм забелязала олио по тях.

# 543
Харесаха ни фурмите на нас.
Ще си взема още.

# 544
Ох,  обличам се сега и отивам да си купя. Ако ми мазнеят,  ще ги измия с топла вода. Много обичам фурми.

# 545
Ужасни са тези фурми, като захаросани са. Нямате ли пазари, други магазини, да си купите от онези в кутия?!

# 546
Вкус другар няма...
На теб са ти ужасни, на мен ми харесват.
Ще си взема и от тези в кутия, щом казваш, че са по-хубави. В плод зеленчука до нас зареждат от тези в кутиите, но не съм взимала досега от тях.
За 40 пранета е Ленорът, за който попитах.

# 547

Не знам къде е това масло, аз съм купувала много пъти, не съм забелязала олио по тях.

Ха. Олиото е скъпо. Палма ще е...

# 548
Ми, тези в кутия са меки, сочни, сладки. Топят се в устата. И по-добре да не почвам да ям, че... нямам спирка.

# 549
Някой купи ли количката за кукли? Как е качеството?

# 550

Тази количка ми беше детската мечта! Heart Eyes

# 551
Аз купих от Джъмбо, и по добре, защото така си стои. Бутаме само чуждите колички.  Laughing Laughing Laughing

# 552
  • Русе
Ужасни са тези фурми, като захаросани са. Нямате ли пазари, други магазини, да си купите от онези в кутия?!
Ами, ужасни са, ама аз, както писах си ги купувам и си ги слагам в мъфини. За ядене си купувам от иранските, в кутиите. И аз нямам спирка с тях, но много ми се мажат по ножа и не мога да ги нарежа на дребно, за това ползвам тези без костилка.
И да, имат и някаква мазнина. Ми, те и стафидите имат.

# 553
Знам за теб, Вики, от миналата година помня Simple Smile.

# 554
Бисквитите в кутия как са? Мисля да купя, че една такава кутия струва 4-5 лв ама без бисквити Grinning

Общи условия

Активация на акаунт