КАУФЛАНД - тема 38

• 59 904
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
За плодове и зеленчуци не знам да има нови торбички. Има на касите нови торби за многократна употреба.

# 526
За плодове и зеленчуци не знам да има нови торбички. Има на касите нови торби за многократна употреба.
На касата има, но около плодовете и зеленчуците в някои магазини имало многократни мрежички, които се продавали. Сигурно скоро ще има във всички магазини Simple Smile

# 527
  • София
Да, намират се при плодовете и зеленчуците - 2 броя за 1.99 лв. Поединично не се продават. Опаковани са и за размери нищо не пише или поне аз не видях.

# 528
Моля,споделете мнение за матраците дали са хубави От сегашната промоция

# 529
  • русе
Къде изчезнаха вафлите с кокос?

# 530
Кои са тези вафли с кокос? Аз моите си ги намирам на Harmonica.

# 531
За възглавницата на Тед никой нищо не каза, значии! Чудя се да ходя ли да я купя.
Следващата седмица ще си купя ориз Крина, фурми, домати, моркови, топчета Бреф и дезодорант Адидас за малката.

Имам възглавница Тед от Кауфланд и съм доволна ( не знам за коя говориш , може да са доста видове Simple Smile )
Не препоръчвам възглавницата с Алое , което беше скоро на промоция за  4,99 .

# 532
  • Русе
За възглавницата на Тед никой нищо не каза, значии! Чудя се да ходя ли да я купя.
Следващата седмица ще си купя ориз Крина, фурми, домати, моркови, топчета Бреф и дезодорант Адидас за малката.

Имам възглавница Тед от Кауфланд и съм доволна ( не знам за коя говориш , може да са доста видове Simple Smile )
Не препоръчвам възглавницата с Алое , което беше скоро на промоция за  4,99 .
За нея питах, но вече няма значение, защото в събота нямаше ни една. А в петък вечерта тъкмо бяха изнесли цял палет. Граби народа. Joy
А иначе вътре как е като пълнеж? За допълване ми трябваше. Да знам за друг път, евентуално Thinking

# 533
  • София
Тези сармички стават ли?
Скрит текст:

# 534
  • Русе
При вас има ли фурми? При нас дори и етикет няма. Аз ли съм в грешка? Не бяха ли от днес намалени?

# 535
При вас има ли фурми? При нас дори и етикет няма. Аз ли съм в грешка? Не бяха ли от днес намалени?
Да, имаше много. Изнесени в коридора бяха.

# 536
  • Русе
Да, имаше много. Изнесени в коридора бяха.
Никъде нямаше. Обиколих два пъти магазина. Бях се наточила да си правя мъфини, но ще почакат.

# 537
  • Пловдив
За всякакви въпроси кое къде е се обръщайте към Информация. Винаги съдействат и пращат човек от съответния отдел.

# 538
Този перилен препарат Ленор, който е в комплект с омекотителя, за колко пранета е?

# 539
Привет! Моля някой ако си е купил от фурмите и кутията му е под ръка,  да каже дали в съдържанието на фурмите има глюкоза. Да знам струва ли си да се разхождам довечера до К,  че съм без кола тази вечер.  Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт