КАУФЛАНД - тема 38

• 59 829
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
В лидл има..всичко има. Ама питам в К що няма?
Мокри кърпи евтини НЯМА в К. Както казах всички са от 2 лв нагоре. На промо ги смъкват до 2 нула нула Joy..на Бебелан да речем...
Магазин за балами...

# 736
Е, то двата магазина си имат различни профили, Лидл продават 80-85 % техни марки...

Ето мокри кърпи за 2 лева, ама не знам тука дали ги има https://www.kaufland.de/sortiment/das-sortiment/detail.baby-feuc … e_id=1150875.html

# 737
За ПОД два лева ми трябват....

# 738
  • СОФИЯ
Всеки актикул може да се намери някъде на добра цена, от значение е какво предпочиташ и за какво го ползваш. 92 бр. Бочко смрадлика или лайка често има в ДМ за 1.99 лв. Редовна цена 2.29 лв. Тия 30 ст няма да обърнат ничий домашен бюджет. Така си мисля де.
К имат много други трески за дялкане, някои дори са цели чепове. Не им е проблемът в асортимента на домашни консумативи.

# 739
Въпросът е като можеш да ги купиш за 1.19 лв, защо да дадеш двойно...за благото на К. ли? 😉

А пък лафа " Х ст.няма да обърнат колата"....е глупав честно казано.
Принципен е въпросът...

# 740
Тета от кауфланд преди 2 дена взех на 0,99 My love 72 бр.

# 741
Лъки, гледам, че страницата на лудата събота е в жълто, пък от дясно при Селпака не е Thinking Ще се чуе утре.
Да, май си права...ама ме шашнаха. Не стига че я чакаме от не знам кога, после я поскъпнали и накрая не е ясно кога ще я има на тази цена.
Тъпанари.
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

За ПОД два лева ми трябват....
Днес що не взе Джонсън, много са хубави, и са под 2 кинта.

# 742
Тета, НЯМА евтини кърпи за теб, това е положението, но аз купих на 1,25 лв. 72 броя редовна цена. Разбира се, аз съм любимка на Всевишния и където мина, постилат ми се привилегии...та може да е затова. Innocent
Скрит текст:
Ха, и Даниела била сред любимките - добре дошла в клуба! Bowtie

# 743
И без това в К ходя само за прах.
Споделям колко скъпарски магазин е просто. А то за всеки влак иначе си има пътници...някой даже пляскат с ръце от кеф когато ги хързулват. И се радват, радват....иди ги разбери.

# 744
  • СОФИЯ
Въпросът е като можеш да ги купиш за 1.19 лв, защо да дадеш двойно...за благото на К. ли? 😉

А пък лафа " Х ст.няма да обърнат колата"....е глупав честно казано.
Принципен е въпросът...
Защото качеството е по-добро или просто се чувстваш по-добре когато ползваш. И тези 30 ст. се изплащат...с душевно удовлетворение.
Именно защото въпросът е принципен, предлагам да не си мерим карата или алпаката.

Днес в Кауфланд купих коледна звезда /в саксийка/. По-добре изглеждаха от тези в Лидл. Лидълските са и ню ню като размер, пловин шепа, а саксийката 5 см. В Лидъл са 2.99, в Кауфланд 3.49 лева. Страшно съм се набутала с 50 ст. Stuck Out Tongue

# 745
Като голяма верига К биха могли да договарят по-големи отстъпки..това имах предвид. Пак казвам...просто се изненадах че там е по-скъпо дори от квартален магазин / справка-споменатите бисквити/.

Мама Саня...ти си тази която си мери парите и прави сметка на чуждите. Аз не се напъвам да купя нещо за 2, като го има за 1. Тоест - аз пари явно нямам и няма съответно как да си ги меря теб...Joy

# 746
# 747

Защо не взе цял кашон мокри кърпи. Ще ги продаваме във форума, на 1,50лв. Joy Joy Joy

# 748
  • СОФИЯ
teta75, не се напъвай! Не е полезно и рядко има добри резултати.
Като нормална българска жена и домакиня пазарувам в различни магазини, съответно имам представа за асортимент, цени и качество. Изразявам мнение, имам и предпочитания както и всяка мама тук. Темата е полезна с нещо различно от напъване, настояване и пр.

My love мокрите кърпи са по-малки като размер и по-малко като брой в пакетчето. Колко са точно dani-ela-80 може да каже. За 0.99 вероятно все се намира за какво да се използват.

# 749
Тези не са марка на Кауфланд и не са хубави (според мен), ако помня добре. Аз и лидълските от 1,19лв. не харесах, де.

Общи условия

Активация на акаунт