КАУФЛАНД - тема 38

• 59 978
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Не знам за вас, обаче аз за 15-16 лв ще си купя 2 кила пържоли, бахти кашкавала....

Аз затова не ям кашкавал. Joy
Лъки, на рафта имаше редовна цена 7,49 за 400 г, значи кг излиза 18,70.
Хич не е евтин.
Това е реална цена на кашкавал от мляко. Дано да  е такъв.

Аз спирам по темата за кашкавала, който разбрал, разбрал.  Tired

# 301
Аз пък не спирам по темата, понеже изобщо не разбирам кое му е нормалното кашкавал от краве мляко и козе мляко да са на еднаква цена (висока). И двата в Кауфланд.

# 302
  • Русе
Аз и друг път съм писала, че си купувам кашкавал от малка мандра за 10 лв/кг. Кашкавала е истински и на нормална цена. И понеже е дефицит и ще ми го донесат чак следващата седмица, утре ще ида да си купя Белийса, ако има. Не го отразих при разглеждането на брошурата, ама, след толкова коментари, как да не му се прииска на човек да си купи Joy
И мляко от производител си купувам за 1 лв/л. Хубаво, гъсто прясно мляко с един пръст каймак след сваряване. Така, че щом се продава на 1 лв, значи хората са си направили сметката да са на печалба.

# 303
Аз и друг път съм писала, че си купувам кашкавал от малка мандра за 10 лв/кг. Кашкавала е истински и на нормална цена. И понеже е дефицит и ще ми го донесат чак следващата седмица, утре ще ида да си купя Белийса, ако има. Не го отразих при разглеждането на брошурата, ама, след толкова коментари, как да не му се прииска на човек да си купи Joy
И мляко от производител си купувам за 1 лв/л. Хубаво, гъсто прясно мляко с един пръст каймак след сваряване. Така, че щом се продава на 1 лв, значи хората са си направили сметката да са на печалба.

Координати на този производител може ли?

# 304
  • shumen
Аз ходих днеска за Белиса,но при нас нямаше.Взех и бутер тесто за 1,79 и мисля тези дни да спретна едни бутер банички да видим дали ще е хубаво тестото.

# 305
  • Русе
До кашкавала не стигнах, защото тази сутрин ме изненадаха на работа с доставка.
Купих си кафява захар, ориз Баланс, вафли Царевец, от шоколадовите бонбони с 25% намаление. Хималайска сол имаше само фина, а аз исках от едрата. По табелите пишеше "различни видове". Да, ама не.
ulyuly, не го познавам производителя Joy Един колега ми носи млякото...
Скрит текст:
от Щръклево. Ако си от Русе и това име ти говори нещо

# 306
  • СОФИЯ
Някой опитвал ли е разтворимото кафе Сантос от стр. 7 на настоящата брошура? https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html
Никой ли не пие "нес" лепило? Имам много недостатъци, но кафепитието не е сред тях. За възмущение на близки, познати и колеги аз карам на нес. Знам че е по-вредно от останалото кафе, но с оглед ню ню консумираното количество това не ме трогва особено. Опитах точно от Кауфланд разтворимо Давидоф на промоция, много е парфюмирано. По-добре ми е Якобс голд. Казват че Сантос не са кофти в другите си варианти за кафе, та...позволявам си пак да попитам за разтворимото.

# 307
Тази седмица в брошурата имаше някакви пижами на еленчета. Имаше ли такива действително в магазина и панталоните им бархет ли бяха?

# 308
Стреч карта за колко лв покупки се дава?

# 309
  • Карлово
май над 20. Днес имах 28лв и ми дадоха.

# 310
На всеки 25 лв.

# 311
  • Варна
май над 20. Днес имах 28лв и ми дадоха.

Печелиш ли? Simple Smile

# 312
  • Карлово
Не знам. Не съм я търсила из чантата.

# 313
Извинете че нахълтвам, но имам спешно питане за близък - инхалаторът Санитас до кжлко микрона разпръсква? Нърсих в гугъл...не намирам.
Ако някой е запознат, ще съм му благодарна за бърз и точен отговор. Благодаря!
Извинете ме още веднъж..но нямам време да чета. ☺

# 314
Не знам. Не съм я търсила из чантата.

Тя се регистрира.

Общи условия

Активация на акаунт