Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 344
  • 353
  •   1
Отговори
# 180
Majka-,
как е детенцето?това и тук е така-40 градуса Т и ми вика д-ра-ако детето е добре ,не се тревожете,давайте тайленол(парацетамол)..кво добре бе хора с 40 градуса..ма нейсе..
оправи ли се малкия мъж?
по нас няма новини освен че Ния падна по един ескалатор движещ се вчера,акъла ни изкара,бая се потърколи надолу,нищо и няма де,ма аз много се изплаших ..тамън мислиш че са големи човеци и арееееееееее някоя такава дивотия и пак на скуеър оне..
хайиде да се поправя че работя...

# 181
Нани  ooooh! как така куклена- не може ли да се направи нещо, да се смени... Габи така щеше да се зарадва... Как са ходещите крачета има ли кой да обикаля с него  Hug Кога ще е прощапулника? Мойте уважения  и нисък поклон пред теб състрадателна и добра душица Бъди все така жизнерадостна и готова да помагаш( имам предвид бебе Алекс)   bouquet
Звезди чувствам се емоционално изтощена- май доста се разстройх докато се мъчих да обясня, че монетата има 2 страни... и това на фона на всекидневната ни борба за оцеляване...ама държим фронта...

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 21:21 от Tali Dan

# 182
Нана, страхотен човек си - радвам се, че те познавам Hug

Как ми се иска и аз да бъда полезна с нещо....много мъчно ми стана за тази майка TiredНаправо се чудя какви мъже има на този свят Sick

Тали, как е днес положението при вас Hug

# 183
...снимки от езерото на Комо  ...Мисля,че и на Ели ще харесат!...
Джорджа, благодаря за разкошните снимки! Но едва ли само на нас с Елито ще харесат, виж всички вече ни хвърли в мечтите с тез красоти. Hug

Звездичка, а какви са плановете за Вашата годишнина, и тя ли се пада септември, като на Джорджа? Hug

Дидолинка, как е Чочката, свиква ли с новите къщни занимания около поддържането на дома? Hug

Арвен, всяка болест си има лек. Търпение и много любов са Ти нужни, но ти ги притежаваш и двете. Целувки за малката Принцеска и Лени.  Heart Eyes А и те ли пеят, или свирят на нещо? newsm78

...но едва ли скоро ще мога да се похваля с нещо добро около нас...
Тали Дан, и простия факт че намираш сили и желание да Ни напишеш нещо е достатъчен, Изкусителке и Боркиньо! Вчера ни липсваше, да знаеш!:hug:

Наничка, това е за теб  bouquet. Честит Ти нов свеж, летен аватар!

Анетте1104, а Нийчето не се е наранила, нали, дано само с уплахата да се е разминала кукличката?! Hug А ако се омъжи ау-пеъра Ви, кой ще гледа Стеф? newsm78

# 184
Kalida   bouquet  нямаш представа какво прави добрата дума, казана на точното място и в точното време!!!!!!!!!  Hug

# 185
Гери

Тези езера в Италия са като от приказките

Дидонке
няма да се притесняваш
Мажи се с нещо, можеш доста да ги заличиш... а и само 2-3 чертички нищо не е Hug Hug Hug

Тали Дан,
аз нещо май съм пропуснала  Embarassed

Нана
ама как куклешка люлка за Габи  Laughing Laughing Laughing ще падна  Hug

Калида
бабето е към 84г. - но не съм напълно сигурна  Embarassed Wink

Анет
много неприятна случка с Ния  Shocked Hug да я гушкаш, и да внимавате повече и двете  Hug

Мерси много за комплиментите  Embarassed Flutter Wink махам ги снимките и отивам да се паркирам в хоризонтално положение  Wink

# 186
Майка, честит Имен Ден, на твоята скъпа именничка. Да Ти е жива и здрава сестричката, и дано никога голямите разстояния на които сте в момента не развалят хармонията и привързаността помежду Ви. Никакъв приятел, колкото и близък да е, не може да замести кръвната връзка, нали?! Hug Бързо оздравяване на малкият Хитрушко желая! Heart Eyes

Ели, а Габи и Марти/ май така се казваха племенничките Ти/ говорят ли български? newsm78

Мери, какво стана с мюзикъла? Ходихте ли или предстой? Hug

# 187
Цитат
Ели, а Габи и Марти/ май така се казваха племенничките Ти/ говорят ли български? newsm78
Да да, Габи -по малката, малко позабрави  ooooh! но сега в БГ е на опреснителен курс  Crazy Wink Grinning Те са 3г. само тук, и една дума не знаеха на чешки като дойдоха ooooh! а сега... но Марти няма проблеми нито с бг нито с чз
Август заминават за Англия при майка им, и пак почти нищо не знаят... та ще видим следващото лято какви езици ще говорят и ще си спомнят Wink

# 188
 Момичета на всички  Hug за милите думи.

На мен цял ден ми е много тъжно за тази мама, а и всички други в нейното положение. Цяла вечер не спрях да си мисля. Яд ме е на държавата ни. Ако тук някой остане самотен родител, ще си го сложе да не кажвам къде. Ще се напие от мъко-радост, ще си взема помощите и безплатното жилище и ще си ползва всичките му облекчения, като самотен родител. А в България просто продължават да унижават хората. Нямам думи. Ето го и бебе Алекс. Мисля си, че ако не бях тук и ако не бях срещнала Валентин сигурно и аз щях да съм на същото положение. Това е първият момент в който от както съм тук, истински ме е яд на собствената ми държава.

Дидка, и аз се радвам, че ви познавам макар и задочно. Особено в тази темичка ми е много сладко да пиша. Страхотни сте всички!

# 189
 Даже не успях да се ядосам на люлката или по-скоро на себе си. Ама голямо заспи съм. Как не го видях не знам, а и никъде не пишеше, или поне аз не успях да намеря къде. Утре ще я връщам, че иначе какво да я правя тази момичешка история  newsm78 ooooh! . Върпеки всичко съм решила, че ще му подаря люлка за рожденият ден и утре подновявам търсенето в нета. Whistling

# 190
Момичета - малки и големи, днес най-малкия ми мЪж прави  месец - ех, толкова бързо минава времето и скоро може и снаха да ми докара

Черпя ви с кайвенце  сокче  бисквитки с млекце  малко сладолед  а за тези, които са на диетка - плодчета разбира се    

Да ви е сладко Wink

# 191
.... Ама голямо заспи съм. Как не го видях не знам, а и никъде не пишеше...

Голяма скицора си Hug бих казала...

Днес на Вико ще му слагат ваксина, дано не плачка милото ми Wink а следобед сме на празник, организиран от възпитателката на старата ясла, по случай приключването на дечицата и преместването и...
Аз съм направила една лесна рецептичка с бисквити (салам)  Mr. Green а утре набързо ще гаврътна една баничка и съм готова

Лек и успешен ден девушки

# 192

Всеки да си взима според вкуса Hug  bouquet
 Добро утро, момичета, не ка да започнем деня с усмивка

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 08:14 от zwezdi4ka

# 193
Честит Месечинко, Дидонке!
Двете със Звезди сте ни спретнали такава хубава закуска...   bouquet
присъединявам се се към прекрасното пожелание на Звезди
Цитат
Добро утро, момичета, нека да започнем деня с усмивка

# 194
nana_cool , koколко си добричка  Hug Heart Eyes Страхотна си  bouquet Ака на земята съшествуват повече милосърдни хора, ще е по- добро място за съществуване! Hug
А за лщлката .. жалко...ама наистина беше страхотна...и да знаеш, че не си само ти разсеяна...аз понякога такива ги върша.. например един ден пазаря дрехи .. и аз обикновено грабя какво ми паден пред очите...после в съблекалнята и...меря по 3 часа...като си имам система: вляво нещата за купуване, вдясно нещата за връщане... Crazy .. стигам до касата , плащам си дрехите ..прибирам се в къщи  мятам ги до гардероба...връща се половинката и аз ще правя модно ревю... Joy Crazy купила съм дрехите, които по принцип трябваше да връщам ooooh! Rolling Eyes И той се  Mr. Green понеже и на него му разправях за безпогрешната ми ситема а той:" ти показваш ляво и ми говориш за дясно.... и тръгнала за система да ми приказва  hahaha!" Mr. Green
Та вече съм със друга система.. дрехите за купуване ги слагам под моите Crazy Mr. Green!

anette1104 ,
 уф , че гадно...представям си как ти е спряло сърчицето от страх! Hug Добре, че все пак нищо и няма на рожбичката!  bouquet Hug Малко късмет в нещастието...

Tali Dan
 една голяма прегръдка  Hug за теб! Знаеш ли колко и да не ми се иска... вече нямам сили  Embarassed( не винаги разбира се) да  соча обратната страна на монетата на хора, които не ИСКАТ да я виждат....а при теб в момента дори е и по- страшно! Hug  bouquet
Бъди силна за което искренно ти се възхищавам...! Hug Hug  love001

Kalida ,
 плановете са...в някой ресторант сигурно... нали бях писала на скоро, че синчетата ни ни ограничават откъм ходене  Rolling Eyes... но за смтека на това пък ще има толкова още възможности в бъдеще! Hug  bouquet

Eli cz , как спа? Сънува ли нещо? Hug

ДиДОлиНКа ,
 мерси   bouquet за почерпката... наистина като, че ли вчера роди.. толкова бързо тече времето.. ха ако и Мики се е метнал на батко си.. ще се видиш скоро в ролята на свекърва Crazy Mr. Green
Дано вики не го боли.. и нали ще направиш снимки на празненството?

Maika как е днес Томи? newsm78 Hug

mystic  а ти как си днес?  bouquet

Mama Strumpf ... как ли е пътувала?

Татянка не е мяркала наскоро...

На всички останали момичета по една сърдечна  Hug и ви чакаме с нови емоционални включвания! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт