Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 361
  • 353
  •   1
Отговори
# 105
Отскачам само да ви поздравя!  Hug
  Wink Отивам на среща с едно момиче от форума в Комо...ех,че кеф-ще си бъбрим!
Целувки от мен и приятен ден!   bouquet

# 106
КАрилиус, браво на вас, много сте големи, и растете с бърза скорост  Hug Heart Eyes

Джорджи, приятно прекарване  Hug И пак да ни пиШеШ де...  Heart Eyes

Звездичке, и на теб лека работа, ако работиШ де...ИначЕ приятно четене на книжка в градината  Hug ИзпраЩам гуШки на двамата ти сладурчовци...(дали Ще може пак една тяхна снимчица да ни постнеШ  Hug Flutter??) И твоя, плииииииииииииииз. Аз не съм те виждала, не е пък чЕстно  Whistling Heart Eyes

Приятен обяд, Европейки  Hug
И добър ден/добъе вечер на останалите сладурки  Heart Eyes Hug

bouquet

# 107
Mamo B, taka e samo kato sme si w BG  Laughing ina4e holandskata doftorka go izkarwa winagi s 1-2 sm и с нито грам пове4е , ама така е то на българска по4ва   bouquet

Звезди ти какво работи6 (сорри за любопитството, ама като съм си такава...)

Джоржди приятно изкарване на срещати4ката  bouquet

# 108
звезди4ке, не само майка ми е тук, а и цялото ми семейство. Сега дядо реши да се прибере в Бг. понеже му е много мъ4но, а той е на 81 години. Майка ми до ден днешен не може да си прости, 4е ги доведе тук преди няколко години, тя е убедена, 4е има вина за смъртта на баба и 4е не можа да я погребе в Бг. ( което не е така, но майка ми е все още в шок, въпреки 4е минаха пове4е от две години...) А колкото до мен, аз израснах тук, не познавам много българи, затова и пиша по бг.форуми, за да се 4увствам по-близко до България. В4ера гледах по ТВ България някакво предаване за поезия и се замислих, 4е имам големи литертурни дупки, въпреки 4е като дете се помъ4их да из4ета българските класици, но ето в4ера се у4удих колко невежа съм по отношение на българската поезия... Следващия път когато отидем на ваканция там мисля да си купя доста книги. Аз към България имам силна носталгия, но тя е по-скоро за "вкъщи", нямам това малко негативно отношение ( като на пове4ето хора "избягали" оттам ), може би защото не съм живяла и страдала от трудното ежедневие. Страдам по-скоро от трудното ежедневие тук  Laughing

А днес моят спорт беше то4но 30мин, май изобщо не трябваше да излизам. Сега си изкъпах дребито, сложих го да спи и казвам наздраве със студена бира  Party

# 109
Добро утро скъпи момичета  bouquet

Отивам да заведа ВикЧо и след малко съм тук
Лек ден и повече се усмихвайте Heart Eyes

Майка, благодаря

Джорджи, весело прекарване с форумката - и да не клююкарствате много Wink

Зайченце, като се върна ще ви видя темичката, че ме заинтригува

Мистик, като прочетох за колата ви ooooh! то не е ли по-добре да се купи нова newsm78

Звезди, и аз мерсаж за закуската

Мамо Б - и при нас времето е отврат - през нощта такъв дъжд се изля...светкавици, гръмотевици, малко остана да не се пренесем с МишО при МирО - умирам от страх аз ...дано поне утре времето ви е хубаво и си набереш горски плодове  Wink

КалидКа - добро утро и на теб и сладуранката мамина и лек ден ви пожелавам  Hug

# 110
Бандитке, ние през август ще свършим изплащането на колата  Laughing А тези 800е ги платихме и сега само ни е яд, ама файда няма. Моят любим поне с хумор говори, каза, 4е като имаме нов двигател сме можели да пътуваме без да се замислим, имали сме нова кола  Rolling Eyes Ама аз съм нещастна тъй като отдавна 4аках летните намаления и сега ми гор4и и не ми се дават пари за дрехи  Sad

# 111
Ми..аз съм в къщи от няколко часа smile3506 , понеже така ме сви стомаха...и снищи спах само 3-4 часа... с кошмари и днес бях като труп... та набързо свърших най- важното и се прибрах...дори утре смятам да си поостана в къщи и после два дена ще atwork

mariakara, моя мъж е Лъв... и няколко пъти чух, че бил една от най- хубавите зодии...ама дали в действителност е така? newsm78 Crazy

kariluis, интересно ми беше понеже тук нищо не ми искаха от БГ, а аз мед. картони за чудо и приказ имам Crazy
Работя в една американска фирма в администрацията -  цял ден пред комп-а, отегчителна бюрократска работа, хич не ми е по- вкуса, ама по добре това от колкото по цял ден в къщи! Mr. Green

Giorgia, това Италия ли е? само двете ли ще се виждате или  и мъжете? newsm78Да кажеш как е минало! Hug  bouquet Приятна среща!  bouquet

mama B, моя снимка на лично, а на моите юнаци:

A [img=http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30355&photo=1]http://тук[/img] може да видиш и повечко снимки, ако ти е интерсно! Hug

mystic
е добре е , че семейството ти е около теб!....
жалко, че майчето ти изпитва чувство на вина.. не трябва...все пак си мисля, че е по добре да си бил сред семейството си, от колкото сам в която и да е държава... Hug  bouquet
И така де в бирата е истината, не в спорта Joy

ДиДОлиНКа
, какво стана с билетчетата за БГ...купихте ли ги вече Hug  bouquet
Това май е първата буря за малкия мишок, а? Hug Да го   love001 пък и който друг иска Joy

Отивам да уважа шезлога ми! Crazy Mr. Green

# 112
Ха!
Ели ми се вярна тук из форума...само да те  Hug и   love001 и да те питам как е Приморскооооо?

# 113
Ми..аз съм в къщи от няколко часа smile3506 , понеже така ме сви стомаха...и снищи спах само 3-4 часа... с кошмари и днес бях като труп... та набързо свърших най- важното и се прибрах...дори утре смятам да си поостана в къщи и после два дена ще atwork

mariakara, моя мъж е Лъв... и няколко пъти чух, че бил една от най- хубавите зодии...ама дали в действителност е така? newsm78 Crazy

ДиДОлиНКа
, какво стана с билетчетата за БГ...купихте ли ги вече Hug  bouquet
Това май е първата буря за малкия мишок, а? Hug Да го   love001 пък и който друг иска Joy

...сигурно не си спала, защото не ти пожелах да сънуваШ  ooooh!
Днес обаче ще го направя

Хич не съм съгласна за зодията ЛЪВ  Naughty свекитата и зълва ми са тази зодия  #Crazy

НАцелувах двата мъже малкия и големия - понеже средния е на ясла Heart Eyes
За билетите - не съм ги купила още, защото за сега само на една агента съм звъняла - другите са във ваканция, а все пак трябва да сравня цените Wink

Леко ти излежаване на шезлонга - ама ни навестявай от време на време ...и много на сладките ти мушмуроци Mr. Green

# 114
Ама звезди4ке, ти кажи ти коя зодия си Simple Smile А за синастрия ми трябва много пове4е инфо! Защото само слънцето нищо не зна4и. Поне асцендент и луна трябват. Кажи ми ако искаш данните ти ( дата на раждане, място, 4ас ) , ще ти видя наталната карта Simple Smile

А за това дали е хубаво да живея близо до майка ми, няма да коментирам. Ако някой ми беше казал, 4е след толкова много години извън семейството ще се върна отново тук, нямаше да му повярвам! На 18 години се махнах и се заклех никога пове4е да не се връщам и да живея в близост с нашите. В денят, в който се бях прибрала да си взимам едно нещо от вкъщи ( защото седмица след това се местих за Берлин...), се влюбих...и останах. Кой ще оспорва с мен, 4е има съдба?

# 115
От хойкане по доктори, чак сега се наредих да ви прочета и да попиша малко.
Малкия хърка като дъскорезница (оплаквах се в Здравния по тоя повод), но му няма нищо!  newsm78 Сутрин като стане е зяпнал като риба на сухо, щото носа му запушен и диша с отворена уста. Каза, че щял да го израсте  Thinking Ама аз много не вярвам. Дано не се окаже 3 сливица.
После водих каката на контрола за ръката, всичко е ОК и ще сваляме гипса на 1 август. Милото поне за ваканцията да побеснее както си му е реда. Накрая аз ходих на женски доктори и ще чакам изненади...
Сега седнах на чаша капучино да си отморя напечената и изтормозена от душни кабинети снага.
Нямате изчитане, значи!  Mr. Green

# 116
Слънчеви и топли привети, мили Момичета!

Тали Дан, как си? Как е 1/2-та след вчерашната случка, казали му колко го обичаш, пак и отново? Дано се включиш с по- добри и ведри новини. Стискам Ви палци за много късмет. Целувки за Мади и Вика, и поздрави за Майчето, като се чуете! Hug

Джорджа, дано днешните планове за ходене до Комо се осъществят, а не като предишният път да бъдат осуетени от бурята/ но то си имаше и добра страна, в колата с ядки и разговор с любимият, нали?/. Честит ти нов аватар, а и римата в подписа Ти е страхотна/ пожелавам Ти да успееш да съхраниш любовта/. Hug

Свети, а Ти караш ли мотор или е само страст на 1/2-та? Едно погалване на на красивата Ти Ябълчица- Манзана, от нас с Дана, нали може?! Hug

Зайченце, а уреди ли вече зелената карта за колата? Hug

Арвен- че, Мархаба на Теб! Дано наистина Лени да го надрасте тоз проблем, защото мога да си представя колко му е трудно да спинка на детенце, а на Теб желая само изненади, но само хубави, нали?! Hug

Звездичка, много работиш, и събота и неделя дори, имаш право на малко почивка. Дочетели Винету? Hug А за лъвската зодия че е най- добрата, май няма смисъл да се съмняваш, все пак любимият Ти е под тоз знак. А за Тоби и Рос, са Ти пораснали от преди 3мес, когато ни пусна старата снимка. Красавци са! Hug

Мамо Б, това с мотивацията за спорт и при мен някой ден липсва, но аз следвам думите на баба ми/ Бог да я прости!/ "че апетита идва с яденето", и продължавам. Жалко за горските плодове, Ти вчера обеща на Арвен, пай с боровинки и понеже днес няма, и нея я няма при нас. Моля, утре дано го направиш за да ни върнеш и Чаровната поетеса. Hug

Карилиус, че Алексчето Ти е голям мъж вече- 10кг. Да нацелуваш сладкото си БТР-че, от нас! Heart Eyes

Дидолинка, приятен и хубав Монтреалски ден Ви желая и на Вас с Миката! Викито посвикна ли в новата градинка, спинка ли по- вече следобяд? Hug

Майка, ама по Вашите земи признават само Парацетамола като доста ефикасно лек-во, препоръчват го винаги? Как са летуващите в БГ, чувала ли си ги, Ники доволен ли е, или му липсва морето? Hug

Наничка, наистина доста хубави вълнения изпълват сега майчиното Ти сърчице. Само такива емоции Ти желая и занапред, всички други негативни да са в миналото. А Майчето Ти виждала ли е внучето Си, освен на снимка? Hug

Чаровно Потайниче, ами Ти с това ежедневно ходене до мама за да й оставиш Лени, и след това колоезденето изгаряш доста калорий, а се притесняваш за вида на тялото си. Дай си време и го харесвай каквото е в момента, наслаждавай се на мига сега и в момента за да се чувстваш добре и спокойна. А бирата помагали за душ. равновесие? Късмет и дълголетие желая на Дядо Ти, никой не забравя корените си. А за БГ поезия, няма смисъл да чакаш в БГ виж тук има много красиви стихове, а й ние си имаме две страхотни Поетични души сред нас! Възхищавам се на ентусиазма Ти да прочетеш и да почувстваш БГ култура/ много българи отрасли и живяли в БГ, нямат желание да вникнат и открият красотата на нашите класици/. Целувки за изкъпаната Ти и спяща вече Лени! Heart Eyes Едва ли има някой който би оспорил съществуването на съдбата и кармата! Peace

Етка, как е съпруга Ти, оправя ли се? Как сте с Никата? Поздрави за бабата и приятни багажни приготовления! Hug

Амейка, честит Ти нов подпис, страхотен е нашият Шоки и с какво красиво герданче е... Heart Eyes

Мариакара, леко бременеене и гледане на Яна, спря ли се на нещо за бъдещият апартамант? Мама как е, помага ли? Hug

Лек и хубав остатък от деня на всички желая! Hug

# 117
  • France - Toulouse
Здрасти на вси4ки аз не мога като Калида да си спомня за всеки по отделно за това едно колективно обръщение. Тук не се диша от горещина, преди малко ходих на една работна среща и се наложи да ходя с ли4ната кола (имаме само една служебна за отдела и тя все е заета), а не ми работи климатика да не ви казвам как се сварих и как се освежавах после за да стигна в горе долу нормален вид.
Както бях обещала ето го мини филм4ето със зарята в петък ве4ер, ка4еството е слабо, а пък и аз нямам никакви познания как се снима клип за това бъдете снизходителни моля Embarassed http://video.google.com/videoplay?docid=-4736405842194665369&hl=fr

Калида, аз мотор не карам страх ме е, уж се бях навила, ама аз бая зор видях докато се нау4а кола да карам за това реших за момента да си спестя нервите и парите по каране на  курсове за мотор, той и мъжа ми не е кой знае колко страстен любител, по-скоро го използва за удобство в задръстванията се спестява доста време.
Погалването на Манзана ще го предам веднага след като се прибера вкъщи, 4е още съм на работа (поне тези дни в работата е спокойно). Тази ве4ер сме на гости у един приятел, който има басейн така 4е ще се разхладим малко.

Поздрави на вси4ки и до скоро

# 118
Здравейте отново!
Днес не ми се ставаше рано и закъснявам за даскалото, но ще отида все пак да се отчета. Wink
Очертава се горещ ден. Малкият и него ще го заведем по-късно в градината. Абе днес ни е мързеливо, но така е като все не си лягаме навреме.  Embarassed
Майка, и аз съм от Бургаско. Има го този обичай с прохождането и по нашия край, не знам защо на теб не ти е популярен - може би по стечение на обстоятелствата не се е празнувал във вашето семейство.
Калида, мерси за поздравите - винаги на място и на време. Възхищавам ти се на позитивизма и приятелското отношение!  bouquet
Дидка, Амей, Нана, Карилуис и всички мами с малки бебешорчета - нацелувайте ги от мен сладурите/ките!
На кандидат-мамите - по-малко работа и повече почивка!
Чао и до скоро! Hug

# 119
ДиДОлиНКа,
Така е Да ми пожелаваш всяка вечер, че и мЪжо много доволен от твоите пожелания.. понеже в понеделник се бях събудила готова за luvbed ! така че Дидолинка-калинка, казвай кога ще си готова да си връщам жеста с пожеланията Heart
Аз с Лъв- жена не съм си имала работа...обаче не мога да кажа, че Лъва ми е любима зодия... много ме стимулират духовно Телците, ама като им свикнах... Crazy

Първо се вреждам аз за и ако случайно остане нещичко, тогава за тях! Mr. Green

Heart Eyes  love001

mystic,
 значи аз съм Овен с асцедент Овен  ( а мъжо Лъв с асцедент Скорпион май беше Crazy ) Mr. Green обаче ей сега ще ти пусна на лично данните може пък и други нещица , които не зная да ми кажеш Hug  bouquet
И аз съм твърдо убедена, че Съдбата като си каже тежката дума... каквото и правиш по нейната гайда играеш! ooooh! Ето казвах:"Аз от България,да изляза за нещо повече от екскурзия - НИКОГА!' ей ме на сега на Никогато си живея! ooooh! Mr. Green

Arwen Undomyel
, за какви изненади от женски доктори говориш... да не би умножавате семейството! Whistling newsm78
По добре ако е сливица да се вади докато е малък, че мен миналата година ми вадиха... не питай 1-я ден само спах и една чаша вода не мога да изпия... и така 3 дена само на вода... и 2-3 дена никакво говорене...само с писане се оправях! Crazy Joy

Kalida
,
 не само, че са пораснали на ръст и красота, ама и такива ги вършат не е истина... преди малко открих 3 дупки  към оградата на съседите... възпитавахме се ама да видим кога ще търча smile3540 newsm29 из махалата да ги търся! ooooh! Crazy Mr. Green

svety

страхотно видео клипче...  newsm10 Много красиво!... аз също исках мотор, ама от както почнах да карам по активно кола, съм на мнение, че на ен мотор, не ми се полага...само дето ще  се убия някъде...прекалено агресивен шофьор съм! Embarassed Rolling Eyes Blush

Etka,
 и аз не мога рано да си легна... все  се опитвам и все не мога Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт