Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 362
  • 353
  •   1
Отговори
# 120
ДиДОлиНКа,
Така е Да ми пожелаваш всяка вечер, че и мЪжо много доволен от твоите пожелания.. понеже в понеделник се бях събудила готова за luvbed !

Etka,
 и аз не мога рано да си легна... все  се опитвам и все не мога Rolling Eyes

Оки....и в най-скоро време да ти видим обновен профила Hug Hug Hug

...за спането, защо ли и при мен не се получава newsm78
Етка, мерсаж за целувките Heart Eyes

# 121
ДиДОлиНКа,
аз от България си вървя така....ама все си мисля, че едно и повече  newsm30 ще ме приспиват рано- рано Thinking

# 122
Аааа Звезди, въпреки Алекс4ето е не мога да заспивам преди полунощ и тва си е newsm78

# 123
Аз така си мисля... пък ще видим какво ще стане... но е факт, че например преди месец май в 20 часа започнах да лакирвам в градината....

По принцип като трябва да свърша нещо по съществено винаги го оставям за следобяд... сутрин съм  Tired    Mr. Green

# 124
Здрасти банда Mr. Green
Много сте се разписали пак  Crazy Party това обаче ме радва повече, нищо че нямам време да ви прочета  Rolling Eyes Wink Grinning

Минавам да ви поздравя, прибрахме се вече, и се надявам скоро да намеря време за голям отчет и снимки  Wink Mr. Green

Видях че Бобсън се е върнала   bouquet Hug

Мариякара
 не е родила още  Hug

Много нови аватари и снимки  Whistling Party Heart Eyes
И нови никове  Party на който искам да кажа добре дошли   bouquet  bouquet  bouquet

Поздрави за сега на всички
Ели  bouquet

# 125
Майка, и аз съм от Бургаско. Има го този обичай с прохождането и по нашия край, не знам защо на теб не ти е популярен - може би по стечение на обстоятелствата не се е празнувал във вашето семейство.

Etka, прохождането го има и съм присъствала на такива. Ставаше въпрос за оби4ая, наре4ен ПОГА4А, който се прави на 40 ден от раждането, а не за Прощъпулника, отбелязващ прохождането. А за пога4а съм убедена, 4е МНОГО от познатите и приятелите ми в Бургас не бяха 4ували даже.

# 126
Ехей, Ели, добре завърнала се!!!   bouquet

Моми4ета, да ви кажа за нас. Снощи ходихме до Спешното в 3 ч по нощите. Томи пак беше с температура, не спа цяла ве4ер. Говори, искаше ми вода през 5 минути, май халюцинираше от време на време  ooooh! Со4еше в разли4ни посоки, уж виждал разни неща там ... животни разни ... а по едно време, като си мислхе, 4е е заспал и пъхнах ръка в леглото му да го завия и проверя дали гори, ми пипна ръката, отвори о4и, загледая и каза:"А, тука има змия, мамо" - по-скоро о4уден, отколкото стреснат  Confused
В спешното го прегледаха, съблякоха го гол да гледат за обриви, святкаха му в о4ите с една лампи4ка, преслушаха му гърдите, надтискаха корем4ето и какво ли още не. В крайна сметка ни казаха 4е е добре, а той наистина се беше доста оживил, реагираше си напълно адекватно и нямаше температура. Е, изпратиха ни по живо, по здраво с думите:"Давайте му Парацетамол  Shocked Crazy Shocked и го наблюдавайте"... Прибрахме се към 3,30. Не пожела да легне, игра си малко. После легна и заспа на секундата... Сега спи. Не знам ве4е ... Cry

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 00:07 от Maika

# 127
  • в шоки-land
привет и от още една полу-бурга3лийка....татко е от Бургас, много го обичам то3и град...и всичките ми брадчеди и братчетки Grinning са там....не можах да ги видя та3и година, но другата няма да пропусна Naughty....
Ели, добре си пристигнала Hug Heart Eyes

# 128
привет и от още една полу-бурга3лийка....татко е от Бургас, много го обичам то3и град...

Heart Eyes Еееееееееех, Бургас, морето и неговите трудови хора! Mr. Green Heart Eyes Hug

# 129
...и аз нямам никакви познания как се снима клип за това бъдете снизходителни моля ...
Свети, никакво снизхождение! Справила си се перфектно, благодаря за шерването на хубавото събитие! Дано сте изкарали една приятна и разхлаждаща вечер на приятелският басейн. А водихте ли и Манзана с Вас? Hug

Майка, стискам Ви палци утре всичко да е наред с Томи. Те дечицата понякога доста развито въображение имат. Мога да си представя колко си била притеснена, та чак на Emergency сте го закарали малкият Хитрушко! Утре Мама Б, ще може да Ти подаде едно приятелско рамо за съвет! Hug

Елито, добре се завърнала отново сред нас. Как изкарахте, как е Бадемката, колко много имаш да разказваш само да знаеш...! Hug

Етка, а в колко си ляга Никата, та е трудно ставането сутрин? Hug

Звездичка, увеличава се бройката на сексапилните Овнета в темичката, а? Доволна ли си от синастрията?Hug

Амейка, Ти ли си по- голяма, или сестричката Ти? newsm78

Mystic, а Мариана има ли деца? newsm78

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 00:32 от Kalida

# 130
Maika,
нещо да не го е стреснало малкия красавец? newsm78 Горките вие... дано кто се събуди е по-добре! Hug  bouquet

Eli cz

мернах те аз теб , че си пак сред нас Hug  bouquet  love001 Чакам с нетърпение снимките и пътеписа! Hug

amei,
представям си като си отидеш в Бургас няма да имаш и минутка спокойствие!  Crazy

Kalida

а ти коя зодия си? newsm78

# 131
звезди4ка права си - асцендентът е също овен , а луната в телец. Хайде утре ще говорим пове4е, аз сега ще лягам.

Калида, напънах се да разбера въпроса ти, но уви абсолютно ми е неясен. Питаш дали Мариана има деца. Коя Мариана? Ако пък имаш предвид моя милост, то знаеш, 4е имам дете. стоя тук и цъкам с уста, нищо не разбирам. Кога пък съм казвала, 4е се казвам Мариана?!?

Хвърли ме само в любопитство преди сън  ooooh!

# 132
И мен ме хвана любопитство с тези асцеденти и луни  Wink Grinning
Ама утре ще връщам да прочета  Wink

Майка
какви са пак тези приключения при вас  Hug Хайде да оздравява малкия юнак Hug

Иначе и Емка си носи един гаден вирус с драйфане - това поне спря вече и яко дрискане - вече седмица почти  Rolling Eyes утре ще я водя при нейното си педи май да я види, да каже какво мисли жената...
До сега четох в здравния има цяла тема за него... ами то доста деца не могат да се преборят с него Rolling Eyes

Късно е вече и аз ви оставям за сега  bouquet

# 133
mystic,
 ще те чакам утре да ми дообясняваш! Hug И Благодаря!  bouquet

Eli cz

ти нали я наливаш със сокчета? Hug  bouquet

Айде и бързо оправяне! Hug

# 134
...Хвърли ме само в любопитство преди сън ...
Mystic, съжалявам за което. Лека и приятна вечер желая и спокоен сън!

Звездичка, и на теб, лека вечер и утре с нови сили! Hug

Елито, а това от горещината или нещо от храната? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт