Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 388
  • 353
  •   1
Отговори
# 135
  • MERIGNAC, FRANCE
Здравейте, моми4ета  Hug

Нямам време да 4ета, защото приготвям куфарите и летим след 6 4аса.
Искам са мо да ви се похваля, 4е днес навършвам 1 година от регистрацията ми в бг-мама и да ви благодаря, 4е ви има  Hug Винаги съм полу4авала от вас съвет и подкрепа в тежък момент, мерси   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дано полетът мине успешно , 4е малко ме е страх  Praynig , а и дано Тони е спокоен, защото както не се спира на едно място-ще се видя в 4удо  Crazy

Лека нощ и добър ден  Heart Eyes

# 136

Нямам време да 4ета, защото приготвям куфарите и летим след 6 4аса.

Лек полет и приятно изкарване  bouquet

Целувки

Елинка - Хубавинка - добре си ни дошла - хайде, чакам снимчици Hug Hug Hug

# 137
Специално за zwezdi4ka

# 138
Етка, а в колко си ляга Никата, та е трудно ставането сутрин? Hug

Напоследък не по-рано от 22:30, но снощи си беше 00:00 и затова го оставих да си поспи. В осем беше вече буден де, но не е като да го будя в 6:45, защото по това време трябва да го водим на дет. градина.

# 139
Майка, надявам се днс вече малкия да е добре Peace че си е кошмар да е болно детенцето постоянно, а и ти се измъчваш

Лек ден момичета - Етка - на теб лека нощ  Wink да сънуваш долароШ, а Звезди кош с Еврош и сексоШ Mr. Green Hug

Отивам, че стана пак 12

# 140
  • в шоки-land
добро утро на всички малки и големи Hug Heart Eyes
Мамо Strumpf - ли, лек полет и прекрасна почивка  Hug Heart Eyes
Калида, а3 сьм по-голяма с 2 години и 18 дни bowuu
няма ли кафеее с кексчета? Crazy

# 141
Момичетаааа къде сте?
А-а-а как може така темата без изкушение днес...
Днес е много горещо.. в къщи е 32 градуса а навън е 34! #Crazy За Холандия това е Сахара Joy
Та по лсучая:

Лек и приятен ден! Hug

# 142
amei,
 днес има само айс кафе Crazy

ДиДОлиНКа,
 ти не си казвала успяваш ли да се наспиваш с толкова много мъже около теб? newsm78 Hug  bouquet

nana_cool,
 още не съм му се се отсърдила , така че Джими ще си стои още там, където съм го поставила! Joy

bouquet Много ме кефи...от къде го изнамери

Mama Strumpf лек полет и приятно изкарване! Ще чакаме репортаж от мястото на събитието! Hug

Kalida и на теб!  bouquet Hug

мама В,
 къде си днес? И не само ти а и всички останали момичета- кокичета? newsm78

# 143
Добро утро, сладуркиииииии  Hug Heart Eyes Hug

Нямам време да ви изброявам поименно, ама всичките ви гуШвам  Hug
Елииииииии, добре си се завърнала. Разказвай де  Party И аз отдавна със снимки съм длъжница на момичЕтата, ама си те знам, чЕ си по бърза от мен  Hug БАдемка Ще се оправи. Смени ли сте и флората, в Бг всичко вирее, та затова диария...Може да продължи и оЩЕ една седмица  Rolling Eyes
МАйчЕ, само да ти кажа: пиШи на лични координатите си ако искаШ, за да се чуем (скайп имаШ ли??). ИначЕ бълнуването и халюцинациите са били от темп. (ако е над 39.5 много чЕсто става...) Проверявали са го за менингеално дразнене Томи, не се бой. Сигурно някакъв вирус лоШ ви е налегнал. Ти пак си го наблюдавай както до сега. Обикновено за 3 4 дни най тежкото отШумява... Hug 
Звезди, много ми е хубаво сега да знам с кого си говоря  Hug Все така да се гуШкате ви пожелавам  Heart Eyes И да ми дойдете на гости  Heart Eyes

Кекса, боровинковия пай, кафето и белия и зелен чАй са сервирани  Hug

Ще ви навестя пак, ама следобед.
ГуШвам всички малки и големи слънчовци   bouquet  bouquet  bouquet

# 144

мама В,
 къде си днес? И не само ти а и всички останали момичета- кокичета? newsm78

тук съм де  Hug Heart Eyes Hug
Твоите двама малки младежи да ги нагуШиШ от мен, толкова чАровни съЩества, и две при това не съм виждала  Hug

МамчЕ Щрумф, аз сигурно те изпуснах, ама пак да си ти пожелая весело и спокойно прекарване  Hug И да не ни забравяШ, нали  Heart Eyes?? КАто си мисля, чЕ Щяхме да се засечЕм в Бг  Sad...НиЩо, следваЩия път  Heart Eyes

# 145
 Звездичка, ако знаеш как се смях със сълзи на тази смика първият път. И само си помислих: "Не може да не я пратя спешъл за теб и омлетчо Blush"
 А я извадих от тук. Тази персона случайно или как, е разглеждала сайта ни и аз да не остана назад, рагледах неговия. Има големи уникати в албумите.  Hug

Ели, имам мейл от теб, че си ме поканила в Мултиплй. Но нали съм нация техническа, така и не разбрах как да ти отговоря и какво значи тази покана. ooooh!

На всички пожелавам лек, слънчев и мързеливичък ден!

# 146
Как сте днес хора? При нас казаха, 4е ще е най-горещият ден за годината - 36градуса  Sick

Аз след няколко дни еуфория пак съм в странно сътояние на (летарги4на) меланхолия. Реших днес да не излизам, а да си направя кино-ден. Изгледах два филма от сутринта, но не се 4увствам по-добре. Искам да ви питам нещо.

Моето бебе не спира да реве, само когато я нося се смее, единия филм го изгледах на крака  Confused, сега се изморих да я държа и я сложих да легне в спалнята с надеждата, 4е ще заспи, но тя реве още по-силно. Изпитвам ужасни угризения. Лоша майка ли съм? Как правите вие като не спира да пла4е? Доктор Спок казва да се слага бебето в друга стя, така спирало да пла4е. Ама при нас не става.

# 147
mama B,
 ти нали знаеш историята... ако не пак ще я разкажа... те са истински братчета! Hug

nana_cool,
 ми то как няма да видиш аз как се изхилих като я видях!   smile3532
Запази я снимката и сега като дойде 1-ви август може би пак ще дотрябва в яйчената тема smile3532

mystic,
Кои филми гледа? newsm78
Не се подавай на лошото настроение! То само това чака! Hug

# 148
Аз имам 30тина диска с филми, които още не съм гледала, та днес гледах An unfinished life и Summer of Sam.

Да, права си за настроението, ама аз от месеци не мога да си контролирам състоянията. Така 4е сега се зареждам с позитивни мисли, слушам Pink Floyd и се пренасям в размазващи измерения Crazy

# 149
 Звезди, ако и август не се излюпят предлагам да пусмен това:

Общи условия

Активация на акаунт