Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 359
  • 353
  •   1
Отговори
# 150
mystic, така и трябва!И ние имаме толкова филма на комп-а ама нещо не работи програмата за записване..  Rolling Eyes
И надвечер на разходка, нали? Hug

nana_cool,
 хаха
Сега се сещам един виц:
 Баща и син си вървят по един път и бащата казва:
- иииИии сине трябва да сме много благодарни, че Бог е създал такава природа... виж полята, дърветата, цветя, птичките..
И докато приказвал и хоп стъпил в една кравешко ла*но...
 И сина го попитал:
 - И затова ли трябва да сме благодарни на Бог...
Бащата:
- Да, сине, представяш ли си какво щеше да бъде, ако Бог беше дал на кравите крила?

Crazy

# 151
здравейте и от мен   bouquet
Калида , зелената карта сега ще ида да я взема  Praynig Peace
mystic, много се радвам , че ти харесва кампанията на форума  Hug Peace бебка може до плаче, че и е топло те и те горките като е горещо се изнерват  Praynig , а съм сигурна , че си супер мама на сладурана така че спокойно  Peace никой не е  роден научен да бъде майка  Peace
nana_cool, люлката е супер взех ти ли я  newsm78
zwezdi4ka , твойте закуски само като ги гледам дебелея  Embarassed Crazy
ох да ви се оплача аз съм решила да правя сестричка това лято, но после  май ще си загубя работата много са човечни тези ми собственици , но майка с 2 деца не търпят много им е гадно законодателството тук  #2gunfire
лек ден   bouquet

# 152
Zai4enze,
 ooooh! ами... иначе пък само плодове да предлагам e прекалено отегчително Mr. Green

Е, как може???? Какво значи не търпят майка с две деца? newsm78 #Crazy Sick

# 153
Здравейте на всички! Hug

Wink Хапвам си с апетит от закуската на Звездичка.   bouquet

аз нали съм господарка на два къщи..вече не пиша рано,рано...а и ползвам балкона на свеки да хвана малко тен,че после да не ставам като рак на морето! Peace

Докладвам за срещата вчера...
с италианска бъдеща снаха е (момичето е студентка,гаджето-италианец!)
Много сладко момиче,ние от месеци си приказваме освен тук и в Ай Си Кю...така,че само се видяхме на живо!Голям лаф падна ! Hug

Mama Strumpf  лек път и приятно изкарване в Бг.  Peace

Ели добре завърнала се дано Бадемка се оправи скоро.. Hug

Майка..понякога високата температура предизвиква халюцинации,както ти е казала мама Б...ще мине .. Peace

като сте се заприказвали за зодии..бившия ми мъж беше Лъв,асцендент овен...аууу..не ми се говори какъв тежък характер-командир и деспот,с необятна мания за величие и страшно изкусен лъжец...имаше и добри черти-добър професионалист,златни ръце във всяко отношение,но не компенсират характера му...толкоз от моите лични наблюдения..
  Сегашния е Овен,асцендент Дева- много се разбираме.изключително лек като характер,вслушва се,внимателен,честен,открит,прям...тотална противоположност в някой отношения

Това са моите наблюдения...

Зайче и аз някой неща хич да не ги разбирам тук.. Rolling Eyes

# 154
Привет банда  Grinning

Смърфи,
хайде лек път и от мен и ще чакаме снимки - ама не като на Бобсън снимките  Wink Whistling Laughing   bouquet Hug

Боби
тц тц тц, значи нищо не съм пропуснала, така ли  Wink Grinning Отивам да намеря поне пътеписите ти,  че си майстор на късия ... и дългия разказ  Wink Party

Звезди
пак страхотни закуски вадиш  Party Hug

Калида,
вирус е това нашето, а като сме си тръгнали от София, на следващия ден брат ми и майка ми са го почнали  Sick ooooh! малко се притеснявам че сме им го предали Embarassed

Майка
как е Томито  Hug

Нана
абе каква нация техническа, четеш там някъде ще да има акцепт, йес, или нещо такова и има линк на който трябва да кликнеш за да ме ауторизираш един вид  Wink
Какво е развитието на документите при вас  newsm78

Зайченце
то навсякъде горе долу така  Close не се притеснявай, ще бъде ок всичко Hug

Мистик
наистина от жега може да плаче беба, пазете се

И тук е същото време, днес и утре 29-36  Shocked просто не се живее навън  Sunglasses

# 155
 Hug
Пътуването с кола беше дъъъълго Whistling пътувахме през ноща заради Бадемата, на юГ. и БГ граници се скапахме от чакане  Tired
Морето супер, Емката е голяма риба  Party не излиза от водата, мореше ни подред всичките, мене, баща й, баба й Crazy
Ходихме на обяди и вечери в станцията на МС, с племеничките, и свекито, хубаво готвеха, разнообразие, и за народни цени.
Спахме при нашия приятел Рачо капитана  Party който е ходил на Приморско няма начин да не е видял яхтите Андромеда  Wink - аз съм им кръстницата  bowuu Laughing Мартин покара 4х дни сърф, яки жеги бяха.... супер, докато не не натръшка вируса  Crazy и както не ни се тръгваше, така след 2.х дни си мечтаех да си ходиме вече   ooooh! Crazy Laughing
Иначе черноморието е една безкрайна строителна площадка  Crazy Созопол е 5х по голям вече, в Приморско то са хотели, то са къщи на по 5х етажа  Crazy извън града, около града, ходихме и до Лозенец, на едно заливче отстрани на плажа блокове правят  Crazy ooooh! амиии ужас , всеки строй без да се съобразява с никой и нищо, кой каквото му скимне това си прави и си  Whistling Whistling Whistling Laughing
Пълно е с табели СВОБОДНИ СТАЙ, но на плажа място няма  Close
Мартин каза че това ходене до БГ му стига поне за още 2г. Crazy Laughing
Ами така... това е в общи приказки  Wink
Емката беше най щастлива - това е важно  Wink Party

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 23:41 от Eli cz

# 156
Иххх, вие с тези жеги...пратете малко насам, моля  Party тук е 15 градуса (има/няма  ooooh!) ...как Ще се ходи на концерта в събота, не ми се мисли, на открито, не позволяват с чАдъри (естествено...)  Rolling Eyes

# 157
Ели, страхотни са снимките!А Бадемка ми се вижда пораснала на височина! Rolling Eyes Да я нацелуваш яко!  Heart Eyes  Hug

Еххх,размечтах се  Wink ..тази година пак ще изпусна Черното море...дано догодина успеем да идем дотам,че Масимо от Бг е видял само София и Рилския манастир и то за седмица.. Crazy

Shocked  mama B веднага прещам слънчице ,при нас са 32 гр.

# 158
Ели, супер снимки  Hug БАдемка наистина е пораснала мнооооооого  Heart Eyes Моля те, нагуШкай я от мен. А ти си един клечО  Shocked Ама хубав  Hug И татито ви е супер засмян чАровен. А пък бабите и дядото какви са Щастливи... Hug  bouquet

На мен миналата седмица ми изпратиха снимка на Гого...голямо момчЕнце ме гледаШе от там. И татко му все обичА да го подстригва късо  ooooh! Абе направо започнах да преглеждам зимните дрехи вчЕра, Щото ми се струва, чЕ ниЩичко няма да му става  Crazy а сега са едни разпродажби, да понапазарувам, та да си облекчА финансите...  Joy обачЕ все откривам по неЩо "супер" и за мен, та накрая Ще ми излезнат криви сметките  Crazy

Джорджи, мерси, мила. Поне от екрана ми грее и ме стопля  Hug  bouquet
Да ви кажа, в ресторанта ни бяха направили неЩо като петатник, на фурна обачЕ, и с козе сиренце...ммм, гоЩавам ви от него  Hug

# 159
Емката много се е издължила - ама то по кой ли  Crazy Wink Laughing

Клечо клечо, най хубавото на този ужасен вирус е че се върнах 2кг долу  Shocked Whistling Mr. Green Та всичко лошо е към нещо хубаво  Wink Mr. Green ама ... гадно беше  Sick

Боби
ама кога си идва Гогата  newsm78 представям си колко ще е пораснал за цяло лято  Party
Поне хубавото на намаленията ви е че не трябва да се харчите и за летни дрехи  Wink Laughing зимните са достатъчни  Whistling ooooh! Mr. Green
гаден майтап - нали  Crazy Hug
Идвай на яки жеги ако искаш  Party

# 160
pisah, pisah io mi go zatri  #Cussing out
i kredora mi izchEzna  ooooh!

# 161
четох малко назад
Мистик,
ти астроложка ли си  не разбрах нещо newsm78

Нана
честити ходещи крачета  Party Hug Браво на Габи  Grinning

Ние на р.д. й правихме на Емка  прощъпулник тук, някаква содена питка или нещо такова от готварския бях намерила, но свеки беше опекла по красива, и нея търкулихме  Wink

# 162
Eli cz,
ле- ле какъв бедър вадиш -  Heart Eyes

Малката Емка, май вече не е толкова малка.. че и плувкиня Hug  bouquet

Giorgia
,
 страшно е готино, че така добре си изкарвате с ' италианките" Браво...  bouquet
Айде още малко остана и ще си от две само в една къща и то каква! Party Hug  bouquet

mama B,
какво е пататник? newsm78

# 163

Arwen Undomyel
, за какви изненади от женски доктори говориш... да не би умножавате семейството! Whistling newsm78
По добре ако е сливица да се вади докато е малък, че мен миналата година ми вадиха... не питай 1-я ден само спах и една чаша вода не мога да изпия... и така 3 дена само на вода... и 2-3 дена никакво говорене...само с писане се оправях! Crazy Joy

Хич и не питай. Аз си мислех, че този път резултата от ПАП ще е вече отрицателен, ама.... тц Sick Сега продължавам пак с вит.С още 3 месеца и дано тогава да е - , че да ни даде картбланш за другите работи. Мъчим се с латекса, щото така рече и отсече докторката. ooooh!

Майка, какъв тоя вирус дето ви е лепнал Томи? Направо ми се изправи косата, докато четох. Да оздравява по-бързо детето, стига се е мъчил

Ели, добре си дошла. Ама и аз като Звездичка не мога да не подмина без похвала фигурата ти.  Flutter  Личи си, че си спортистка.
А Бадемката е само за схрускване.  Heart Eyes

# 164
Хей,момичетаааа   Party

Звездичка,вече направо не ми се вярва...нашия апартамент стана малко като лъжливото овчарче-първо рябваше да е готов декември 2005,после април 2006,после юни..сега септември..надявам се вече да е за последно,че от 30 септември наистина сме на улицата (новата собственичка си иска жилището !).Дано.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт