Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 339
  • 353
  •   1
Отговори
# 240
Kalida ,Масимо е утре у дома..така,че днес-релакс..а утре як шопинг и подготовка за уикенда...петък сме на пица с приятели,които се връшат от Тайланд и ще разказват впечатления...събота- на барбекю,я в неделя на обяд-няма как да не посетим свеки на вилата,още повече ,че на 26.07 тя има имен ден (св.Анна) и така..
  Така,че утре може би няма да ме видите тук.
 Възползвам се да пожелая на всички приятен уикенд!  Peace

bouquet

# 241

Вечернице, честит Ти нов ник! Нали на 01.08. щяха да свалят гипса и шината на Мирелката? newsm78

Да бе, едвам чакам вече. А тя как едвам държи  ooooh!

# 242
Здравейте мили мои Hug...сутринта Чочо ми бе на гости на кафенце, после една приятелка (които живяха у нас месец) дойде да водим ВикЧе на ваксина и нямах време....за това не съм писала, ако някой се зачуди newsm78

Биха му две ваксини и за сега да чукна на дърво - нищо му няма Peace ама що чакане изчакахме там - 1 час с двамата луднах, нищо, че не бях сама.

Мамо Б, благодаря ти за успокоението - сега от Бг една приятелка ще ми донесе контратубекс - дано само става за кърмачки или пък нещо подобно Wink

Амейка, ШокоЛадчето ще го изям някой ден...пу - пу, да ви е жив и здрав вече големия юнак Heart Eyes Страхотни изкушения си приготвила тогава Wink

Майка, надявам се Хитрушкото да е вече по-добре, аз наскоро като ме боля ухото ми направиха такава фуния, понеже не съм виждала тук да продават и наистина ми се оправи ухото.
Милото ти другарче - дано вече наистина ви напуснат болестите, че си е мъка  Tired
Целувки от нас  bouquet

Отивам да правя баница и ще надниквам тук Laughing

# 243
ДиДОлиНКа,
и ще чакаме да чуем как е било на празненството....да цункаш Големия Герой дето не го е страх от ваксини вече!  love001

Вечерница,
толкова си силна  Hug  bouquet

Giorgia,
 страшно сте дейни двамата  newsm10Нямате и минутка спокойствие! ooooh! Hug Whistling CrazyТака ви се радвам!  bouquet

Kalida,
 сладка...мерси... утре само да мине и веднага ще кажа какво миима-няма! Hug
Толкова си внимателна, едва ли има човек , който да не те обича Hug  bouquet

anette1104

от малките скрито покрито не може  да се пази - не само за конкретния случай Joy! Hug

amei
Шоки си е направо воколадче -  да го изпапкаш! Hug

Maika
нали сме тук за да си помагаме? Hug

# 244
Поздравления и от мен за търпението! Много се злоупотребява с подобни лекарства, а на де=ата, които някога нари4ахме просто по-буйни, им се нанасят огромни вреди с тези медикаментозни лечния.
Ето да какво могат да доведат подобни лекарства:

http://www.usatoday.com/news/health/2006-05-01-kids-overprescribe_x.htm

Вечерница-аз понеже го работя туй,малко ми се струва че дават риталин без много да му мислят,поне тук;страхотно е че не разчиташ на хапче само,а работите заедно,това кават и най-новите препоръки,супер се справяш (защото не е лесна работа хич)
**
бе Ния не се уплаши тя,но виж аз много се стреснах защото не очаквах,а то хем се движи,тя се въргаля-мазало..после разправя на татко си- Нина тати фел надолууууу 'тъ_би (стълби)муви_г(мувинг) , биг бубу,Нина каинг,бейби каинг(краинг)..-това обощава темата:)

Да ти призная честно, понякога вечер рева от безсилие, особено в трудните дни. Иначе като се събуди в слънчево настроение, деня е фантастичен. Няма викане, няма подканяне, просто песен. Последния път като ходихме на контролен преглед преди 2 седмици (а не се бяхме вясвали година и половина), доктора ми вика - Де да бяха всичките майки като теб, аз щях да остана без работа, а фармацевтичните фирми - да фалират! Знаел си бил, че ще се справим, защото съм била упорита и последователна. Ей това му е майката! Аз се почувствах горда от себе си и ревах от щастие в колата на връщане.

Много и е сладък българоанглийския на Ния. Малкия говори така в момента, но вече по ги разграничава.

# 245
Привет банда  Party
Ейййй изчетох ви днес  Crazy Party

Майка
тя Бобсън добре е казала че е широко спектърен антибиотик АУГМЕНТИНА, обаче нали се сещаш че много хубаво не е на хубаво, та значи да внимаваш за разтройство и обрив  Crazy нашето педи препоръчва да се пие с пробиотици - или как да кажа, тези хубавите бактерии за стомашночревния тракт, продават и е аптеката, или пък киселите млека с такива бактерии му давай  Peace иначе би трябвало до 24ч доста да му олекне на Томи с антибиотика  Hug Hug Hug

Амейке
голям хубавец имаш  Heart Eyes пу пу, тортите нали сама ги беше правила - страхотно изглеждат  Party пясъчника и къщичката на Алекс във вашия двор ли са  Thinking Аз нещо не разбрах къде е тати по снимките  Embarassed
А и още, това герданче с което е навсякъде, не го сваляте предполагам  newsm78 то специално ли е нещо, и дразнеше ли го отначало... вече не му прави впечатление предполагам  Wink

Дидонке
хайде направи баницата, и после да разказвате как е минало празненството  Hug

Анет
много весело обяснява Ния за случката  Joy Mr. Green Браво на нея, а ти й говориш на бг, тати на анг. - нали така  Thinking

Бобсън
представям си какви сънища сануваш  Shocked ooooh! Wink Laughing а къде ще ходи Гогата на море newsm78
Добре де , ама той цяло лято е с тати, и останалото време с теб... предполагам че на Гого му е много мъчно че никога не сте 3.мата  Rolling Eyes

Хайде дайте ми линк за темата на Тали Дан, нищо не разбирам иначе  Embarassed

Звезде
какво стана сега... аз докато се намешам в темата за зодийте ... тя взе че свърши  ooooh! Wink Laughing

Калида,
тъкмо си мислех че те няма, и викам че сте по купони някъде  Hug

Гери
супер сте с вашия светски живот  Whistling Whistling Mr. Green

Ние днес накрая отидохме на плаж все пак  Crazy Whistling Беше супер... Емка се набесня, сега е спи като уморена  Wink Grinning

Да ви кажа... много ми е жега  Crazy Т. ми показва 31,5 вкъщи... всичко е отворено... въздуха не мърда  Crazy Rolling Eyes

# 246
Eli cz,
 така е ...за който хайманосва няма хороскоп  Joy Майтап, Ели   love001 кажи си  РДата, мястото и часа на раждане на mystic -  едва ли ще има нещо против и тя ще ти каже асцедента и Луната!
При нас в къщи е 32.5.. днес нали цял ден ни нямаше и беше затворено.... Rolling Eyes

mystic ,
 обаче Луната каква роля играе в хроскопа? newsm78

# 247
Звезди
ама аз лафа изпуснах... не че нещо...

http://www.astro.com
ей тук си правиш каквито хороскопи си искаш  Wink
Едно време в младите си години  Wink и аз бях много запалена... ама ми мина  Wink но пък с кеф си бъбря с някой за тези неща  Whistling Grinning

А за Слънцето и Луната в един хороскоп,  са не просто важни, та са основата, фундамента на личността.

Слънцето е нашата личност, стремеж, изява, началото на Аза. В него е най-простичко казано цялото ни същество. Споменато е вече в темата за Основни понятия в хороскопа. Като цяло му се отделя изключително внимание от страна на астролозите. Много са публикациите по темата. За мен незабравима си остава книгата на Линда Гудман - Слънчеви знаци. И до днес не съм чела по-прозорливо тълкуване на същността му  Party. Може да се чете от всички и вярвам ще се познаете направо.

Луната са нашите чуства, емоции, минало, майката, публиката. С други думи това, което сме събрали в миналото, сега го отразяваме в Луната. Често се свързва с безпокойство, спомени, носталгия, чуството за сигурност.
Слънцето и Луната астрономически не са планети. Но в астрологията се наричат такива, също ги назоваваме светила.

Преминаването им през знаците дава окраска на всяко от тях. Оцветява ги в нюанси, енергията им се канализира в дадена форма. Например Слънце във Везни (или както е по-популярно да се нарича зодия Везни) ще даде един вид характеристика, в Козирог - съвършенно различна.
И тук вече започваме да пътуваме към личността, загадките й, мислите, копнежите, чуствата...
Но в началото бе Линда Гудман  Wink Grinning

# 248
Много пишете, сладури. После ще чета, сега набързо отчет и мисля да си легна по навреме.   
 Цял ден само си  рефрешвах "Нови отговори на моите публикации" и четях отгоре, отгоре темичката  Blush, а на другите почти пълен игнор.  Mr. Green Реших да изпратя всички дрехи на Габи цял ден с това се занимавам. Прах, суших и гладих. Ужас! Имам дрехи да облека още не едно, а пет деца. Като си помисля, че оставих още толкова в баба му  ooooh!. Сега обаче идва проблема как да ги изпратя. Две момичета се прибират в Бг, едното след 1 седмица, другото след РД-то на Габи. Те ще вземат, но овсе пак и те са с много багаж, така че ще го мисля пак

Мама Б, много пъти съм си мислила да ги оставя в някой чарити шоп, тук има три, но много неща ме спират. Обикновено дрехите там са изключително евтини, просто смешно евтини, за това си мисля колко точно пари отиват за благотворителност, като си махнат разходите. Също ме е яд, че от там пазаруват разни поляци и руснаци (малко расизъм вкарвам тук, но...), които по принцип работят и могат да си позволят повече, но не го правят, защото спестяват. Е ако те могат да спестяват за тяхната си страна и аз предпочитам дрешките да отидат в Бг. Другото е, че знам къде ще отидат. Няма да има злоупотреби, някой работник да си избере, които му трябват и другите кучета ги яли. Вече се разбрахме с Ефросина и се надявам да намеря начин да изпрая всичко.

Днес пратих и колета за Алекс. Моля се да пристигне на време и цял. Майка, на страница 9 и 10 съм разказала за Алекс, там пуснах и линк със снимки. Извинявай, че така отговарям, но да не досаждам на другите отново. Tired
 Иначе имам лично от Марина, майката на Алекс. Лъха много оптимизъм от него, което много ме зарадва. Днес е ходила да пита за работа в някакво студио, където наемали статисти за филми. Каза, че се плаща добре и има възможност да е с Алекс. Стискам им палци, а с бащата ще се развежда и нямало никакви шансове да се съберат, но и доколкото разбрах тя мисли, че е по-добре, както и аз.

Върнах люлката днес и да ви кажа поредната гадост. Уж беше фри ретърна пък ми вземаха 5.50 в пощата и аз съм платила 4 паунда да ми я доставят, а люлката струваше 12 паунда.  #Cussing out  #2gunfireЕ, питам се в този случай, защо ли не си я задържах поне, все някъде щеше да има на кой да се подари. Ама майната му. Ще ми мине, като на куче. Tired

Амейче, голям сладур малък шоколад, а какъв тен имате и двамата да ви завиди човек. Да те питам обувчиците с кученцата, здрави ли са? Може ли да си ходи с тях, като проходи. Бях му харесала такива, но се колебая много, че ми писна да вземам малко потребни неща. Време е май да стана по-практична.  Thinking

А, Габи нали го похвалих, че се пусна и направи няколко крачки, сега се е запънал и не ще вече 2 дни.  Tired Ама когато иска, аз нямам бърза работа.

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 02:50 от nana_cool

# 249
Слънчеви привети, с много усмивки и добро настроение, мили Момичета приемете от нас!
[Етка, поздрави на съседна Америка! Целувки за Никата и приятно стягане за БГ, с кой летите? Hug
Слънчеви привети на всички и от мен! Heart Eyes(само за сведение - тук е 17:30 и слънцето като че ли е най-силно след късния следобед; не мога да си го обясня това явление)
Мерси за целувките Калида! Още не съм почнала с приготовленията и малко ми е притеснено, но все пак има месец до полета - дано да се справя и с това предизвикателство!

Майка, не съм изчела всичко, но това състояние на болни ушички ми е до болка известно. На моя син постоянно му изписваха Augmentin. Помагаше донякъде, но не прави и чудеса - Ники направи 4 ушни инфекции тъкмо преди да навърши две годинки. Беше някакъв ад - дано на никой да не му се случва, било родител или дете да го изживее! Praynig

Чао и "до писане"! Simple Smile

Заб.: Ще летим с италиянските авиолинии, но това от Ню Йорк до Милано(презокеанския полет). За другите два полета трябва да си погледна билета. Embarassed

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 03:47 от Etka

# 250
Хай, банда!!!
Моя де4ко спинка, папка и играйка и е много жизнен ве4е  Hug
Давам му и много кисело мляко. Той си пада много по мле4ните продукти, особено сирене и кисело мляко. Бях 4увала и аз 4е 4овек, който приема антибиотик, е добре да хапва и кисело мляко за нормализиране на 4ревната флора.
Ама каквото и да е кисело мляко ли? надявам се да не трябва да търся някакво специално, а и не виждам логика.

Ели, вие възстановихте ли се от вируса, който лепнахте от родните земи? Как е Бадемката?

Кате, благодаря за инфо-то за ААД. Като казах да ми пишеш на ли4ни, имах предвид да не става цялата тема за болести и т.н медицински състояния, заради мен, и да не досадим на някой. Дале4 съм от мисълта, 4е трябва да се срамуваш за нещо  Hug

Амей4е, голям 4ар в това дете!!! Да го нацелуваш!!! Не съм ги разгледала вси4ки снимки, 4е сега съм за малко пред компа, но по-късно подробно ще ти видя албум4етата. Ама и на мен ми се вижда пораснал Шокито  Hug Heart Eyes bowuu И на мен ми е интересно това гердан4е на вратлето му. А как се завира по шкафовете само. Сладур! Отивам да доразгледам, 4е имам и излизане.

Нана, душко, абе 12 паунда не ти ли се стори евтинко за истинска люлка?!  newsm78 Mr. Green  Карай да върви, ще се смееш един ден ...
Браво за идеята ти да помагаш на хората в трудно положение с каквото можеш.   bouquet

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 05:03 от Maika

# 251
Майка, не ми се стори малко, защото ето тази люлка струва 20 паунда, но не доставят до нашият остров на забравените. А и онази беше от Амазон, нали уж по-евтинко... newsm78 Луда работа е мойто, ама ще ми мине. Аз постоянно правя някакви такива гафчета. Ако до 2 седмици не дойдат поканите да знаете, че и там нещо съм объркала.  Mr. Green Но то ще се чуе. Whistling
 За киселото мляко и аз така съм чувала от майка ми. Тя нали е една домашна лечителка...

# 252
Успех с организациата на партито!
Ще се справиш блестящо, знам, защото го правиш с много мерак и любов!

# 253
 Надявам се, чак вече нямам търпение да идва. Чудя се обаче дали диването ще може до тогава сам да си разопакова подаръците? newsm78 Поръчала съм на всички без лесни за отваряне торбички, ами да вкарат малко изкусвто с цветна хартия и ножица.

Амейче, малкия отваря ли си сам подаръците сега?

Кате, щях да те питам, малката започна ли да говори и български?

# 254
Искам да ви питам  сега някоя от вас има ли опит с тези неща - про4истване на ушите може би се казва. Болезнено ли е? Де4ицата ви имали ли са такива проблеми?

Майка,
Сега чета и по-задните страници и попадам на твоя въпрос. На моя племеник, когато беше бебе му правиха подобна процедура в Окръжна болница в Бургас. Сега вече е почти на 12 години и проблеми оттогава с ушите не е имал. Майка му каза, че са му изтеглили гной. Но на нас тука в Щатите такова нещо не ни предложиха. Може би не се е налагало...не знам. При племеника ми е подейства и то много добре. Но докато му открият проблема е било много трудно и мъчително за детето. Кака ми(майка му) каза, че много специалисти Уши, Нос, Гърло са го преглеждали тогава и само в Окръжна са му поставили правилната диагноза и са го лекували адекватно.
Не се притеснявай, всичко ще се оправи, ще видиш!
 Hug от една землячка! Wink

Общи условия

Активация на акаунт