Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 332
  • 353
  •   1
Отговори
# 255
Щастливче, добре дошла сред нас! Много се радвам че се засичаме и тук, винаги си добре дошла, да знаеш! Hug Поздрави на любимият Монтреал.

Джорджа, приятни почивни дни от мен.

Вечернице, кога Ви беше теста на другата кола, или вече се спряхте на модела?

Ели, Ти си много разностранна и много интересна личност- занимавала си се с доста вълнуващи нещица- астрология, масажи, баскетбол и...Оправи ли се Емката? Hug

Звездице, Ти работиш ли утре? Доволна ли си от хороскопа на Мистик?

Майка, само такива свежи новинида има от Вас с Томито. А за кис. мляко си права, доста добре действа на стом. чревният тракт, а по последни изследвания дори активната бактерия в него спомага за дълголетието.

Етка, аз съм се объркала че летиш в началото на август, и затова толкоз често те питам за приготовления, прощавай! А кога свършваш училището? Hug

Наничка, а купи ли обувчиците на Габчо? Hug

Дидка, как мина събирането? Харесаха ли баничката и сладкият салам дечицата? Възхищавам Ти се как намираш време за всички тез неща + домакинстване+гледане на Викича и Микито+ Форума! Страхотна си!  bouquet

# 256

Айде на закъснялата закускааааа

Лек и успешен ден, желая на всички!  bouquet

# 257
Момиче, днес форума е супер бавен и ми прави проблемчета, така че само да кажа, че резултатите са добри... Party
 И успях да си взема направление за диетолог! Party, които искаше да ме приеме чаааак на 17 август, ама аз казах аааа  Naughty не може доктора ме иска след 2 месеца при него Joy... та сега имам дата за 2 август! Party

# 258
Да и аз колкото пъти писах, форумът все ме изхвърля.

Звезди4ке, аз хороскоп не мога да ти направя, това го може професионален астролог и един ли4ен хороскоп е месеци работа и 30 страници поне  Wink Аз просто се интересувам , беше ми любопитно да ти видя наталната карта, но ина4е съм пълен аматиор. А Ели е отговорила много подробно за зна4ението на луната. Някои астролози определят даже луната за водещ елемент в скрития ни емоционален свят.

сега ще пробвам да публикувам това, 4е ако пак ме хвърли няма смисъл да пиша.

Хубав ден.

# 259
с този форум липсваШ едно добро утро не мога да ви кажа  Rolling Eyes

Добър ден, слънчЕвки  Hug

На бързо да пиШа, чЕ да не ми се затрие отново всичко...

Калида, благодаря за хубавите думи  Hug Медицината ми е в кръвта откакто се помня, кога ли Ще я практикувам истински пак, не знам...Ама всяко зло за добро: сега имам време и възможност за правене на наука, пак се чуствам полезна, и ми е интересно. Не ми каза ти за Смолян... Heart Eyes Хубав уикенд ви пожелавам на цялото ви семейство, гуШ на Дана  Hug

Ели, Ще ходят обЩо взето по цялото черноморие Гого и баЩа му  Crazy Сигурно Ще си прекарат супер. Не мисля, чЕ съзнателно му липсваме двамата "заедно" (поне така ми се иска да мисля), заЩото винаги е било така, като чЕ ли е свикнал...От друга страна знам, чЕ иска да ходи с мен на море...Е, тази година в работата е напечЕно точно през лятото...И изобЩо, май не ме бива да говоря много по тези теми  Rolling Eyes Sad А вие оздравяхте ли от вируса?  Heart Eyes  bouquet

МАйчЕ, браво на Томи  Hug Ще му мине на миШлето златно. ИзпраЩам ви здрава прегръдка от фински земи  Hug Hug Hug

Нана, ти си права с тези центрове...И аз Ще взема да ги изпраЩАм дреШките повечЕ на конкретни хора...А иначЕ на момичетата, на които давам тук...ами тук детските дреШки са по принцип много скъпи (сигурно и при теб, де...), та знам, чЕ ги облекчАвам...Много неприятно с люлката, ама Ще ти мине  Hug Дано да успееШ да намериШ новичка, по вкуса ти  Hug а с ходенето: Гого съЩо се пусна на 10 мес, на 2 пъти, и след това почти до годинка си се държеШе. Не е падал, или да се е изплаШилз Просто ака си му беШе добре. Ама ти да направиШ питата  Heart Eyes

Дидка, красотата Ще спаси света   Hug Ама ти ЩЕ станеШ прекалено хубава, бе, моме  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Остави тук там някое дефектчЕ, де...какви са тези работи  Heart Eyes дано да нямате плачЕне покрай ваксините  Hug ГуШ на двамата ти бебчовци, и за теб   bouquet

Звезди, все се канех да те питам какви диетолози обсъждаШ???  Shocked Аз материал за тяхна намеса не видях, ама... (много ми хареса снимката ви, и люлката  Hug) Мерси за закуската, гуШ  Hug Heart Eyes

Ох, от мен кафенце, чЕ след този обяд ми идва да се тръШна на бюрото и да си взема една дъъъъълга дрямчица  Crazy

# 260
Надявам се, чак вече нямам търпение да идва. Чудя се обаче дали диването ще може до тогава сам да си разопакова подаръците? newsm78 Поръчала съм на всички без лесни за отваряне торбички, ами да вкарат малко изкусвто с цветна хартия и ножица.

Амейче, малкия отваря ли си сам подаръците сега?

Кате, щях да те питам, малката започна ли да говори и български?

To е малък  Laughing и приказва отдавна. Скоропоговорка е. hahaha

Калида, още не са ни се обадили за час. Не щат да продават колите си  Mr. Green
Обаче за намерих из нета сайтове за по-евтини нови и се оказа, че така мога да спестя около 1500 евро и имат по-нисък процент за начална вноска при лизинга

# 261
Priwet banda Hug
Niama kredor... niama da pisa mnogo  Rolling Eyes

Da , mislia ce se opravi Bademkata, vcera izobsto daze ne bese ... palnila pampa  Wink ama dnes 2x ta neznam vece dali e normalno ili prodalzava  Rolling Eyes Ste ia vidime sabota nedelia... spiram vsicki prahceta... pa kakvoto sabia pokaze  Wink

Adskata zega prodalzava  Crazy

# 262
 Днес май само аз няма да се оплача от форума. За сега е много добре, изчезна само веднъж, а други дни си е направо трагедия.

# 263
При мен май малко се пооправи форума...дано да не ме изритва вече... Joy

Eli cz , mystic , благодаря много за обясненията Hug  bouquet
Аз никога не съм се интересувала от астрология...само в гимназията са ми минавали през ушите някой нещица и единственото което съм запомнила е асдента ми Crazy , че е пак Овен  Mr. Green
Сега поразгледах сайта на Ели и  ми беше много интересно понеже има някой доста верни неща Whistling
Като имам някога повечко време ще седна много по обстойно да се занимая със случай Crazy

Hug  bouquet

nana_cool
,
 дано да намериш начин да изпратиш всички дрешки  Hug
Голяма си скица (  по отношение на поканите  Joy )  bouquet

Etka , лек полет...а кога е точно? newsm78

Maika , страхотна новина ! Браво на натибиотика, че ги  #2gunfire микробите! Hug  bouquet

Kalida ,
ахам...пак сме на работа....
Но утре ще си почивааам цял ден и вдругиден същоооо Party Mr. Green

mama B
 има има за съжаление...аз съм с едър кокъл и над талията винаги е ок...ама като се спушнеш надолу става  ooooh!

Вечерница ,
 успех в търсенето!  bouquet

Eli cz ,
що не сготвиш ориз на Бадемка...нали затягал по принцип? newsm78

nana_cool
 казвай с какво си го подкупила днес форума Joy

# 264
Мацкииии, ние сме с температурка след обедната дрямка. И сутринта ми се стори Алекс4ето топли4ко нооооо не обърнах внимание. Сега след сън ве4е мерих темп и се оказа над 38  Thinking
Дадох сироп4е нурофен и сега 4акам да спадне, а не съм звънила и на докторката, 4е миналия път така я викнах от отпуска и тя само нурофена изписа и за 1 ден вси4ко мина. Се се надявам зъб4е да избие......

# 265
  • в шоки-land
4 пьти сядам да пиша и всичко отива...на ра3ходка  Joy Crazy
сега ще  3абравя нещо, ама....
Ели, герданчето е от кехлибар, и3общо не му е пречило до сега, помага 3а 3ьбчета и други бебешки болежки....а партито беше в двора на баба и дядо, имат прекрасна трева и кьщичката и пяслчника са подарьците от тях 3а рождения ден.....
Нана, опита да ги отвори, но си остана с опита  Joy Joy Joy....мама ги отвори....той беше като хипноти3иран от купата с пуканки, която татко му донесе.....

# 266
  • в шоки-land
Амейче, голям сладур малък шоколад, а какъв тен имате и двамата да ви завиди човек. Да те питам обувчиците с кученцата, здрави ли са? Може ли да си ходи с тях, като проходи. Бях му харесала такива, но се колебая много, че ми писна да вземам малко потребни неща. Време е май да стана по-практична.  Thinking

bouquet Hug Heart Eyes
обувчиците са страхотни, не ти трябват други 3а прхождане....фирмата е от Нова 3еландия, ка3ва се Bobux... с Майка даже си говорихме 3а тях по скипито....ходи навякьде с тях, купих му и едни 3а прохождане  Rolling Eyes, ама не ще и да чуе 3а тях....ако ги намериш, купувай смело, а3 сьм вьв вь3тог от тях...

# 267
  • в шоки-land
Амейка, ШокоЛадчето ще го изям някой ден...пу - пу, да ви е жив и здрав вече големия юнак Heart Eyes Страхотни изкушения си приготвила тогава Wink

а а3 ще ти и3папам мишлето, дето си го гушнала  Hug Heart Eyes

# 268
лелеееее, затри ми всичко  Shocked
Отново:
бях писала на Амейка първо: този твой прекрасен, чАровен, слънчЕв и неповторим Шоколадчо, ако някой производител на детски каквито и да било стоки го съзре, Ще наддава до последно за да му бъде реклама  Hug И все по чАровен и засмян става. Ако някога се видим, да го пазиШ от гуШкане  Hug Засега виртуални му изпраЩам, и на теб  Hug Страхотни снимки  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Кари, да ви минава бързо   bouquet Сигурно е неЩо преходно...Аз на високи температури свързани със зъбоникнене не вярвам много, ама казват майките за такива неЩя...Дано да е това, и да изникне като гъбка след дъжд новото попълнение  Hug

Мили сладурки, аз ви оставям. ТичАм до центъра, да преваря дъжда се надявам. Да накупя неЩичко за пътуването утре (някой и друг сандвич да спретна). ЩЕ пътуваме 9 човека с 2 коли, едната от които е нисан микра  Grinning Концертът започва в 14.00ч, с 2 3 банди, и в 18.00 ... СТИНГ  Party Много се радвам. Първия път на живо го гледах в София...преди не знам си колко години  Crazy
Да ви кажа, на 32 ставам тази есен, ама оЩе не ме напуснал студентския живот... Crazy

А пък самият концерт е на къмпинг плоЩ, скаричка и бира (не за мен, аз съм по виното), пияни финчовци и прочие. Ама да е весело  Mr. Green

ГуШвам ви всички, болничките да се стягат и да оздравяват, здравите да не се разболяват  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

в неделя Ще се опитам да ви "нагледам" и да рапортувам, ако успеем да се доберем в нормално време до къЩите си...

# 269
kariluis ,
 бързичко да се оправяте   bouquet !

amei
А от къде си се снабдила с това герданче? newsm78

mama B ,
 току ще си поприказвах  с една приятелка за емоциите от концертите....Атмосферата не е смао от изпълнителите, но и от самта публика...адриналина  после те държи Crazy доста време ...
Пожелавам ти сухо време и да направиш няколко снимчици  Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт